A ​grillezés kislexikona 3 csillagozás

A legízletesebb rostonsültek a Föld minden tájáról
Roger Kimpel – Yara Hackstein: A grillezés kislexikona

A világ legízletesebb receptjei: minden, amit a grillezésről tudni kell; a piacon kapható különféle rostonsültnek való húsok; receptek és az egyes vidékek különlgességei; ötletek a rostonsültek készítéséhez. Valamennyi recept rendkívül ízletes, érdemes őket kipróbálni, ezt maguk a fotók is bizonyítják.

>!
M-érték, Budapest, 2008
304 oldal · ISBN: 9789639693791 · Fordította: Csaba Emese

Kiemelt értékelések

Kisanna>!
Roger Kimpel – Yara Hackstein: A grillezés kislexikona

Roger Kimpel – Yara Hackstein: A grillezés kislexikona A legízletesebb rostonsültek a Föld minden tájáról

Valóban bemutatja a könyv a grillezés különböző szokásait, receptjeit, nagyon átfogó képet kapunk róla. Változatosak a receptek, a felhasznált fűszerek, de még a köretekhez, salátákhoz, desszertekhez is kapunk ötleteket. A fényképek is fantasztikusak, nyálcsorgatóak.
Én a tengeri halak grillezését fogom először kipróbálni belőle.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Ambrus Éva: Válogatós gyerekek
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Liscsinszky Béla: Reform szakácskönyv
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül
Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Doris Fritzsche: Tejcukor-érzékenység
Oláh Andor – Kállai Klára – Vadnai Zsolt: Reformkonyha