Az ​egészség természetes előfeltételei és a vegetarianizmus 1 csillagozás

Röck Gyula: Az egészség természetes előfeltételei és a vegetarianizmus

A vegetarianizmus alatt általában a hústalan, illetve a növényevő táplálkozási mozgalmat értik, azonban mint látni fogjuk a vegetáriánus mozgalom nemcsak a hústalan étkezést, hanem mindenféle egészségtelen ételt, italt és természetellenes életmódot is tilt, – rámutatva ezekkel szemben a helyes és természetes – azaz ésszerű! – étkezésre és életmódra, valamint a természetes gyógymódokra! Ezért a vegetarianizmust így kellene nevezni, hogy a természetes élet mozgalma.

>!
Hermit, Miskolc, 2010
78 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638860347


Hasonló könyvek címkék alapján

Ruediger Dahlke: Peace Food – Békés táplálkozás hús és tejtermékek nélkül
Gabonaételek
Bokor Katalin: Biokozmetika
Z. Tábori Piroska (szerk.): Húst pótló ételek hústalan napokra
David DeGrazia: Az állatok jogai
Farley Mowat: Meg kell ölni a bálnát?
Frank Júlia: A legfinomabb vegetáriánus ételek
Hugh Fearnley-Whittingstall: Zöldséget minden napra!
Jandzsó Irén – Jandzsó Julianna: Hús nélkül
Carla Bardi: Klasszikus vegetáriánus konyha