Teljesítsd ​be küldetésed a szerzetessel, aki eladta a Ferrariját 6 csillagozás

Robin Sharma: Teljesítsd be küldetésed a szerzetessel, aki eladta a Ferrariját

Miközben ​e könyvet olvasod, rá fogsz döbbeni, hogy az életed legfontosabb kérdéseire milyen sok válasz létezik. Ezek a válaszok mindig is ott szunnyadtak benned, nem kell máshol keresned, csak segítek felnyitni a szemedet. Már mindaz vagy, ami lenni akartál! Egyszerűen csak azt kell tenned, hogy némi elmélkedés révén eltávolíthatod azokat a falakat, amik ezeket a kincseidet rejtik és rábukkanj valódi énedre és természetedre. Megtanítalak a határtalan öröm titkára, és utat mutatok a személyes szabadság megtalálásához. Megmutatom, mennyi lehetőség áll előtted az életben, s mire rendeltettél ebben a világban. Segítek, hogy felfedezd a benned rejlő korlátlan képességeket; valóra váltsd életed álmát; szerencsévé tudd változtatni a félelmet, felismerd az igazi elhívatást; javadra tudd fordítani a megpróbáltatásokat, és megtaláld a szeretetet az életedben. Ha végigjátszod életednek ezt a játszmáját, ha végigmész ezen az úton, garantálom neked a sikert! – Robin Sharma, a Sharma Leadership… (tovább)

Eredeti cím: Discover Your Destiny with the Monk Who Sold His Ferrari

Eredeti megjelenés éve: 2004

>!
Trivium, Budapest, 2015
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155334375
>!
Trivium, Budapest, 2012
236 oldal · ISBN: 9789639711914

Most olvassa 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

düválka>!
Robin Sharma: Teljesítsd be küldetésed a szerzetessel, aki eladta a Ferrariját

Elméletileg nem volt baj a könyvvel, viszont számomra nem volt hihető, hogy a tanítvány 1 hónap alatt teljesen megváltoztatta az életét és végigjárta az említett 7 lépcsőt.

Károly_Holczhauser>!
Robin Sharma: Teljesítsd be küldetésed a szerzetessel, aki eladta a Ferrariját

Sziasztok molyok !
Nekem annyira nem jött be ez a könyv. Igazából mármikor írok egy ilyet, már elnézést. Van egy hülye tanítvány (én) és van egy bölt tanító aki mondja az okosságot (mesterem) és én meg folyamatosan helyeslek. Igazából több mint egy évtizede foglalkozok harcművészetekkel, és lehet hogy az én hibám, de ezeket a dolgokat már mind hallottam a mestertől. Szóval nekem nem adott semmit ez a könyv, nem volt semmi története, össze vissza ugráltak a városban és a mester mondta az oksságot, mikozben tövig nyomta a Ferrari-nak. Kövezzetek meg, nekem annyira nem jött át. Mondjuk most felírom a listámra, 3 év múlva előveszem, hátha nekem kell még érnem, fejlődnöm a könyvhöz:)

eeszter>!
Robin Sharma: Teljesítsd be küldetésed a szerzetessel, aki eladta a Ferrariját

Nem győzött meg ez az írás. Vagy az volt a baj, hogy ez itt a szerző sokadik könyve, és egyszerűen az előzőekben már kiírta magát, ez pedig egy ráadás, vagy pedig csak nem hangolódtam rá. Sajnálom pedig, mert egy jóindulatú kötet, és lehetne szeretni. Viszont ha valaki szidta eddig Coelho bármelyik írását, akkor annak ezt a könyvet semmi esetre sem ajánlanám!


Népszerű idézetek


Hasonló könyvek címkék alapján

Brian Tracy: Elég a dumából, csak csináld!
Brian Tracy: Az önbizalom hatalma
Szabó Péter – Brian Tracy: Az önfegyelem ereje
Sonja Lyubomirsky: Hogyan legyünk boldogok?
Jen Sincero: Vagány vagy!
Brandon Bays: Jelenlét
Csernus Imre: A férfi – Srácoknak
Eckhart Tolle: A most hatalma a gyakorlatban
Ni Hua-Ching: Belső alkímia
Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!