Testcserés ​számadás (#Wetoo 2.) 15 csillagozás

Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„A ​nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?”

Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…

A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Mogul, 2019
356 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155668609 · Illusztrálta: Szabó Borka
>!
Mogul, 2019
346 oldal · ISBN: 9786155668616 · Illusztrálta: Szabó Borka

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Richard Montgomery · Sarah Zaylette Montgomery


Kedvencelte 8

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 23


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

"A szabad akarat hatalom, olyan erő, mely életet
adhat, de meg is foszthat tőle."

Na most van elegem, de komolyan!!
Írtam egy értékelést, ami brutális hosszú lett és akkor nézem a fele angol, aztán egy kis német, némi magyar…igen nem vagyok észnél, de most komolyan, mégis ki tud józan maradni egy ilyen történet után??????

Az első amit tudni kell rólam, nagyon hisztis vagyok az erotikus irodalomra….sőt, bár imádom, már az elcsépelt „ ki – be ” részeket unom….semmi tartalom, vagy némi mondvacsinált klisés sz*r és ennyi.
És akkor jön egy általam igen kedvelt írónő és az arcomba nyomja az írását, szó szerint.
Semmi finomkodás ám, hogy „drágám, van egy könyvem, picit kiakasztó, de hát tudod hogy van ez, majd megemészted!!! ”
Na én aztán biztosan nem fogom csak úgy kezelni, hogy elolvasom, jó – jó, de ennyi.
Ez nem jó, ez kegyetlen, irritáló, sokkoló, szókimondó, őszinte és mivel ebben nagyon hiszek, és pont ezt képviseli, innentől kezdve imádom.

És akkor nézzük mit is kaptam, miért érzem azt, hogy ez eddig számomra az év könyve:

– Szókimondó, nem szórakozik, nem szégyelli magát, meg meri mondani és még túl is lépi a megszokottat,
– Egy olyan témát vesz körbe, ami alapvetően is merész, és még rá is tesz egy lapáttal
– Nem csak olvastatja magát, de kibillent a lelki egyensúlyból, és mikor már azt hiszed ennél „durvább” nem lehet, akkor pofont kapsz, hogy repülsz,
– Repülsz az extázistól, és attól a hihetetlen feszültségtől amit egyszerűen ép ésszel alig lehet felfogni
– Nem csak a téma választása kiemelkedő a számomra, de a karakterek ábrázolása sem utolsó, mert itt mindenkit kegyetlenül „levetkőztet”, nincs titok, csak a valóság és még így is, a legnagyobb trutyiban is imádok mindenkit, elképesztő jellemfejlődésekkel találom magam szembe
– Tehát nem csak szórakoztat, de sokkol is, és mindemellett rengeteg napi bölcsesség megbúvik a sorok között.

Kedves Írónő!

Az előző résszel szerettem meg az írásodat. És bár azóta volt szerencsém olvasni egy könnyedebb, de annál szórakoztatóbb írásodat, be kell látni, hogy elgondolkodtattál, mit is gondolok valójában rólad!???

Ugye azon szerencsés olvasóid közé tartozom, aki személyesen is volt szerencséje beszélgetni veled, és annyira érdekes személyiség vagy.
Mert ott lakozik benned a hétköznapi nő, aki anya, feleség, dolgozó nő és remek humorérzékű, okos személyiség, de, és itt a lényeg, egy sokoldalú és pokolian kreatív író is vagy, egy személyben.
Aki szerelmes regénytől kezdve, egy okos, de annál kíméletlenebb erotikus thrillert tud írni, de otthon van a fantasy világában is, az csakis pokolian jó író lehet.
Tudod jól, hisz szerintem annyira már ismersz, nem kenyerem az „udvarlás”, nem is vagyok rá szorulva, és inkább utáljanak az igaz szavaimért, sem mint hamis lelkendezésekkel díszítsem ennek az oldalnak a falát.
Szóval amit leírtam komolyan gondoltam, nekem írsz, és abba ne merd hagyni, mert piszok mérges leszek.

Szóval hol a következő könyved? Jah, hogy ez sem jelent meg??…. engem ez nem érdekel, olvasni akarok tőled…..♥♥

Szeretettel, mint mindig egy kritikus olvasód

7 hozzászólás
Törpillaa P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Nekem ez a része is nagyon bejött. :-D De nagyon, mint az első része is. Alig bírtam letenni, magával sodort Sarah világának hihetetlenül elképesztő világa. Egyszer fent, aztán lent, kész hullámvasút, amit ez a nő átélt, és igen Robin O' Wrightly stílusa újra lenyűgözött! Nagyon bírom, és még kérek, kérek, még többet! Annyira szerethetőek a karakterek, és annyira szókimondó, érzelmes, erotikus, amit nagyon, nagyon bírtam. :-D Bár néhol elég brutál, és elképesztő események, fordulatok jöttek, és jöttek, de a humor nagyon is érezhető volt. Párszor annyira nevettem, már csak azért is, hogy elképzeltem azt a jelenetet, hisz elég élénk a fantáziám, mert néhol Sarah és Richard közös része, amit imádtam, el is képzeltem. :-D Mindent! :-D Az első része is nagyon tetszett, de ez teljesen elvarázsolt. Még Véront is bírtam. Nagyon örülnék egy folytatásnak, egy Véron és Fred résznek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül mi történt velük. :-D A csajokat is bírtam, a végén az a fordulat velük mindent vitt. :-D Ez is újraolvasós lesz az biztos, és csak ajánlani tudom mindenkinek, olvassátok! :-D

12 hozzászólás
luthienlovemagic IP>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

A Kettős kereszt után már tudtam, hogy mire számítsak az írónőtől, és azt meg is kaptam. Kellő mértékben kemény volt a könyv, misztikummal, humorral, némi cukiságfaktorral és rengeteg erotikával megfűszerezve. Utóbbit kissé soknak éreztem, kevesebb jobb lett volna, főleg a téma komolyságát figyelembe véve. Ezen kívül azonban mindent megkaptam, amit a regény előzetese alapján vártam.

Az nagyon látszik, hogy a szerző sokat fejlődött a #Wetoo első része óta. A stílusa gördülékenyebb lett, jobban olvastatja magát, a történetvezetés is sokkal átgondoltabb, határozottan halad az elejétől a végéig, ami egy jó ívű, lezárt regényt eredményez. Külön kiemelném, hogy mind a történeti, mind az érzelmi ív erős, nem csúszik el sehol, nem csapong. Ritkán olvasok ilyen jó dramaturgiájú regényt. Még, ha az ötletek, amiket az író behoz nem mindig szerencsések, de ív akkor is szilárd. Látszik, hogy az író tudta, hogy mit akart elmondani, és ez nagyon átjött. A másik, amit kiemelnék az a karakterábrázolás. Élő és eleven karaktereket jelenített meg az írónő, akiknek minden apró részletére, tulajdonságára odafigyelt. Érzelmeket váltanak ki, nem maradtam irántuk közömbös, ami szintén nagy erőssége a könyvnek. Ahogy a rajzok is ismét jó kísérő elemei voltak az egyes fontosabb eseményeknek.

Bővebben (A bejegyzés némi spoilert tartalmaz!):
https://luthienkonyvvilaga.blogspot.com/2019/08/robin-o…

2 hozzászólás
Ashley_Redwood>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Ez…ez egyszerűen tökéletes volt.

Azon gondolkodtam korábban, hogy ugyan mit lehet pöccinteni a #Wetoo után, s bár már ott is kőkeményen éreztem, hogy ROW képes még kiakasztani, és úgy tarkón-gyomron és hátszínen vágni, hogy a gerincemet apró szilánkokban köpöm ki…ehh. Aztán jött…ez…ez a…remekmű.A testcserés számadás. Piff-puff! Nesze neked, Ash! Kellett neked korábban megszeretni ezt a történetszálat.
Na!
Ezt olvasnotok kell. Nektek, akiknek még fogalma sincs arról, mit jelent élvezni egy olyan olvasmányt, amely nem csak szórakozást, kikapcsolódást nyújt az olvasó részére.

Gratulálok! Best ever and ever and more fucking ever történet, amit volt szerencsém megjelenés előtt olvasni. ( Ontsd magadból ezt a csodát @Borka_V_Szabó, kérlek! Szükség van rád a világban!)

1 hozzászólás
l_moni>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Bakker!
Ez a könyv, erre nincsenek szavak.
Vagyis vannak méghozzá az átkozottul jó!!

Olvastam és magába szippantott a történet. Már az első részben nagyon tetszett Sarah története, de most a folytatás még jobban.
Istenem, hogy írhat valaki ennyire jól?
Írnék a könyvről, de nem tudok anélkül, hogy elárulnám a lényeget.
Ezt olvasni kell!
Felülni a hullámvasútra és befogadni az élményt. Amikor már azt hiszed, nem vár több izgalom, hirtelen a magasba repít (újra), még magasabbra mint addig valaha voltál.
Megdöbbentő, izgalmas, új és fantasztikus.
Gyanítom, akárhányszor fogom olvasni mindig lesz valami,ami másképp fog rám hatni.
Eszméletlen jó könyvet írtál @Borka_V_Szabó és nagyon szépen köszönöm azt a megtiszteltetést, hogy olvashattam.
Még sok-sok ilyen könyvet írj kérlek!
Miattad megéri kilépni a komfortzónámból. Sosem okozol csalódást.

2 hozzászólás
Kovács_Ági_3 P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Amúgy 15!!!

Atyaúristen!
Uhh, komolyan ez durva!! Nagyon… Szerzővel beszélgettem a könyvéről, mondtam neki hol tartok. Erre azt válaszolta lesz még durva részek.
Őszintén megmondom, hogy nem gondoltam volna, hogy valóban lesz. Imádom a stílusát, az írását és úgy, ahogy van mindenestől.
Amúgy, ha nem vagy 18 kezedbe se vedd a könyvet. (Sunyi vigyor)
Komolyan!

De lennék Sarah helyében, vagyis inkább nem. Nem igazán, amiket átélt. Borzasztó volt. S erre meg jött egy lapáttal a férje Richard. Megcsapkodtam volna… Ejj… Richard, nem hiába nem beszélünk, mi nők az ilyen dolgokról. Ugye?

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/05/robin-owrightly-tes…

3 hozzászólás
Schildkröte P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Izgalmas tartalommal fűszerezve, egy kerek történetet kaptam, olyat, amilyenre számítottam. Meg egy kicsit többre is, mivel magamra sem ismertem, kételkedve töprengtem az olvasása után.
Helyesen gondolkodom-e az adott helyzetről?
Hogy lehet az erőszak és az erotika között ennyire vékony fal?

Richard felkerült a kedvelt könyves pasijaim közé, kortól függetlenül is megkedveltem. :D

3 hozzászólás
Nora42>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Azta paszta! Hát ez nem semmi könyv!! A Wetoo-val szemeztem egy ideje, mikor a „ véletlennek” köszönhetően a kezembe csöppent ez a fantasztikus regény! Annyira jó volt olvasni, beszippantott, kihozott az olvasási válságomból, de ezek a fránya külső erők folyton beleköptek a levesembe. Már épp elmerültem volna ebben a világban, ami nem mellékesen, fantasztikusan van felépítve, amikor csengettek, hívtak, mindenkinek ekkor támadt beszélgetni kedve, ja és dolgoznom is kellett menni. Persze Trónok harca ismétlést is ekkor akarta megejteni velem a barátom. De felülkerekedtem és tegnap este megmondtam addig nem teszem le, míg be nem fejezem. Telefon kikapcs és elmerültem benne. Imádtam a szereplőket, szerethető karakterek, kívéve a pszichopatákat. De az írónő engem kicsinált rendesen, felemelt, majd földhözvágott, majd újabb csavarral kikészítette a lelkemet. Szó szerint lerágtam a 10 körmömet! Na, de a vége!! Az este fejbevágott a befejezés, na de éjszaka volt időm átgondolni és igazából én is ezt tettem volna Sarah helyében. És nem mellesleg üzenete is van a könyvnek. Ki-ki megtalálja benne a sajátját. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és kell saját példány!!! Papírból!!! Úgy ahogy a többi könyve is az írónőnek! Köszönöm szépen hogy olvashattam és nagyon örülök hogy kis hazánkban vannak ilyen szuper írók.

6 hozzászólás
CsonkaSzaboBrigi89>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

„Ez a könyv ilyen. Ha nem múltál el 18 éves, ne olvasd el! Add oda a szüleidnek, okuljanak belőle ők! Ez a regény egy kölyköt sem tesz felnőttebbé, sem vagányabbá, csak sérültebbé. Ne kíváncsiskodj, mert a lelkedbe kerülhet! Ez nem javaslat, én szóltam!”

A minap a Facebookon görgettem és a Robin és Borka UniverZUGa csoportban egy szavazásra leltem, ahol is ROW előolvasókat keresett a hamarosan megjelenő könyvéhez. Kapva kaptam az alkalmon, hogy részese lehessek én is, az írónőtől ugyanis még nem volt alkalmam semmit sem olvasni, a #Wetoo2. borítója viszont már jött velem szembe – és nagyon megfogott magának. Hát így került az e-könyv változat a kezeim közé…
Kicsit aggódtam, mikor belekezdtem, mert az első részhez eddig még sajnos nem volt szerencsém – de persze ezen hiányosságom igyekszem mielőbb pótolni –, viszont tudomásomra jutott, hogy külön regényként is lehet olvasni, innentől kezdve pedig már nem volt bennem a félsz, hogy nem fogok érteni belőle semmit.
A könyvet kb. 10 óra leforgása alatt el is olvastam, annyira beszippantott az, ahogy és amit Robin a papírra (esetemben képernyőre) vetett. A karakterek nagyon jól felépítettek, ahogy az egész történet is úgy, ahogy van. Tetszett szereplőink gondolatmenete, ahogy egyik helyzetet oldották meg a másik után, hogy akármennyire is nem hétköznapiak, mégis könnyű volt velük azonosulnom.

A közeljövőben – remélhetőleg a pénztárcám beleegyezésével –, a #Wetoo mindkét részére igényt tartok papírformátumban – lehetőleg az írónő aláírásával kiegészülve, mert hát úgy lenne az a számomra az igazi –, mert biztos vagyok benne, hogy ha az agyam kikapcsolására valamikor is szükségem lesz, az Ő írásai ebben nagy segítségemre lesznek! És ezeknek a gyönyörűségeknek bizony a polcomon a helye – hiába, nálam a papírformátumú könyv a No.1!

Bővebben:
https://brigi-gondolatai.blog.hu/2019/05/09/robin_o_wri…

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nikolett0907 P>!

A szabad akarat hatalom, olyan erő, mely életet
adhat, de meg is foszthat tőle.

Törpillaa P>!

Dante pokla ehhez képest bazári vidámpark.

105. oldal

Kapcsolódó szócikkek: vidámpark
Törpillaa P>!

Mi, nők, általában igen kíváncsiak vagyunk…

273. oldal

Törpillaa P>!

– Akkor törj össze, szedj szét, de érezni akarlak magamban!

338. oldal

l_moni>!

– És ezt ő is tudja?
– Mit, Gin?
– Jaj, már Apa! Hát azt, hogy szereted!
– Nos, hát mondtam neki.
– Apa, az nem elég!

Kripley_hadnagy IP>!

Minden gondolatom egy kétségbeesett fohász bárkihez, aki hallja azon a bizonyos asztrálsíkon:
„Segítsetek Sarah Z. Montgomerynek és Véronique Silaznak!”
Az általam ismert összes istenséghez imádkozom.
Tök mindegy, melyikben hiszek vagy sem.
Valamelyiknek muszáj meghallania, a nagy számok törvénye szerint.
Az emberek nem véletlenül találták ki a vallásokat.
Valami van a háttérben, valami nálunk magasabb rendű, muszáj, hogy legyen, mert…
Bele lehet őrülni, ha csak mi vagyunk ebben a világegyetemben, tök egyedül, a saját korlátaink foglyaként.

Törpillaa P>!

– Valósítsunk meg minden huncutul mocskos álmot!

136. oldal

l_moni>!

akkor még fiatal volt, tele álmokkal és reményekkel


Hasonló könyvek címkék alapján

Paula Hawkins: A lány a vonaton
Dot Hutchison: Pillangók kertje
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Ruby Saw: A rezervátum titka
Stephen King: A két Rose
Darcey Bell: Egy kis szívesség
Stephen King: A ragyogás
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
B. A. Paris: Zárt ajtók mögött