Testcserés ​számadás (#Wetoo 2.) 27 csillagozás

Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„A ​nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?”

Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…

A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Mogul, 2019
356 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155668609 · Illusztrálta: Szabó Borka
>!
Mogul, 2019
346 oldal · ISBN: 9786155668616 · Illusztrálta: Szabó Borka

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Richard Montgomery · Sarah Zaylette Montgomery


Kedvencelte 8

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

„A szabad akarat hatalom, olyan erő, mely életet
adhat, de meg is foszthat tőle.”

Na most van elegem, de komolyan!!
Írtam egy értékelést, ami brutális hosszú lett és akkor nézem a fele angol, aztán egy kis német, némi magyar…igen nem vagyok észnél, de most komolyan, mégis ki tud józan maradni egy ilyen történet után??????

Az első amit tudni kell rólam, nagyon hisztis vagyok az erotikus irodalomra….sőt, bár imádom, már az elcsépelt „ ki – be ” részeket unom….semmi tartalom, vagy némi mondvacsinált klisés sz*r és ennyi.
És akkor jön egy általam igen kedvelt írónő és az arcomba nyomja az írását, szó szerint.
Semmi finomkodás ám, hogy „drágám, van egy könyvem, picit kiakasztó, de hát tudod hogy van ez, majd megemészted!!! ”
Na én aztán biztosan nem fogom csak úgy kezelni, hogy elolvasom, jó – jó, de ennyi.
Ez nem jó, ez kegyetlen, irritáló, sokkoló, szókimondó, őszinte és mivel ebben nagyon hiszek, és pont ezt képviseli, innentől kezdve imádom.

És akkor nézzük mit is kaptam, miért érzem azt, hogy ez eddig számomra az év könyve:

– Szókimondó, nem szórakozik, nem szégyelli magát, meg meri mondani és még túl is lépi a megszokottat,
– Egy olyan témát vesz körbe, ami alapvetően is merész, és még rá is tesz egy lapáttal
– Nem csak olvastatja magát, de kibillent a lelki egyensúlyból, és mikor már azt hiszed ennél „durvább” nem lehet, akkor pofont kapsz, hogy repülsz,
– Repülsz az extázistól, és attól a hihetetlen feszültségtől amit egyszerűen ép ésszel alig lehet felfogni
– Nem csak a téma választása kiemelkedő a számomra, de a karakterek ábrázolása sem utolsó, mert itt mindenkit kegyetlenül „levetkőztet”, nincs titok, csak a valóság és még így is, a legnagyobb trutyiban is imádok mindenkit, elképesztő jellemfejlődésekkel találom magam szembe
– Tehát nem csak szórakoztat, de sokkol is, és mindemellett rengeteg napi bölcsesség megbúvik a sorok között.

Kedves Írónő!

Az előző résszel szerettem meg az írásodat. És bár azóta volt szerencsém olvasni egy könnyedebb, de annál szórakoztatóbb írásodat, be kell látni, hogy elgondolkodtattál, mit is gondolok valójában rólad!???

Ugye azon szerencsés olvasóid közé tartozom, aki személyesen is volt szerencséje beszélgetni veled, és annyira érdekes személyiség vagy.
Mert ott lakozik benned a hétköznapi nő, aki anya, feleség, dolgozó nő és remek humorérzékű, okos személyiség, de, és itt a lényeg, egy sokoldalú és pokolian kreatív író is vagy, egy személyben.
Aki szerelmes regénytől kezdve, egy okos, de annál kíméletlenebb erotikus thrillert tud írni, de otthon van a fantasy világában is, az csakis pokolian jó író lehet.
Tudod jól, hisz szerintem annyira már ismersz, nem kenyerem az „udvarlás”, nem is vagyok rá szorulva, és inkább utáljanak az igaz szavaimért, sem mint hamis lelkendezésekkel díszítsem ennek az oldalnak a falát.
Szóval amit leírtam komolyan gondoltam, nekem írsz, és abba ne merd hagyni, mert piszok mérges leszek.

Szóval hol a következő könyved? Jah, hogy ez sem jelent meg??…. engem ez nem érdekel, olvasni akarok tőled…..♥♥

Szeretettel, mint mindig egy kritikus olvasód

3 hozzászólás
Smurfettereads>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Nekem ez a része is nagyon bejött. :-D De nagyon, mint az első része is. Alig bírtam letenni, magával sodort Sarah világának hihetetlenül elképesztő világa. Egyszer fent, aztán lent, kész hullámvasút, amit ez a nő átélt, és igen Robin O' Wrightly stílusa újra lenyűgözött! Nagyon bírom, és még kérek, kérek, még többet! Annyira szerethetőek a karakterek, és annyira szókimondó, érzelmes, erotikus, amit nagyon, nagyon bírtam. :-D Bár néhol elég brutál, és elképesztő események, fordulatok jöttek, és jöttek, de a humor nagyon is érezhető volt. Párszor annyira nevettem, már csak azért is, hogy elképzeltem azt a jelenetet, hisz elég élénk a fantáziám, mert néhol Sarah és Richard közös része, amit imádtam, el is képzeltem. :-D Mindent! :-D Az első része is nagyon tetszett, de ez teljesen elvarázsolt. Még Véront is bírtam. Nagyon örülnék egy folytatásnak, egy Véron és Fred résznek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül mi történt velük. :-D A csajokat is bírtam, a végén az a fordulat velük mindent vitt. :-D Ez is újraolvasós lesz az biztos, és csak ajánlani tudom mindenkinek, olvassátok! :-D

6 hozzászólás
luthienlovemagic IP>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

A Kettős kereszt után már tudtam, hogy mire számítsak az írónőtől, és azt meg is kaptam. Kellő mértékben kemény volt a könyv, misztikummal, humorral, némi cukiságfaktorral és rengeteg erotikával megfűszerezve. Utóbbit kissé soknak éreztem, kevesebb jobb lett volna, főleg a téma komolyságát figyelembe véve. Ezen kívül azonban mindent megkaptam, amit a regény előzetese alapján vártam.

Az nagyon látszik, hogy a szerző sokat fejlődött a #Wetoo első része óta. A stílusa gördülékenyebb lett, jobban olvastatja magát, a történetvezetés is sokkal átgondoltabb, határozottan halad az elejétől a végéig, ami egy jó ívű, lezárt regényt eredményez. Külön kiemelném, hogy mind a történeti, mind az érzelmi ív erős, nem csúszik el sehol, nem csapong. Ritkán olvasok ilyen jó dramaturgiájú regényt. Még, ha az ötletek, amiket az író behoz nem mindig szerencsések, de ív akkor is szilárd. Látszik, hogy az író tudta, hogy mit akart elmondani, és ez nagyon átjött. A másik, amit kiemelnék az a karakterábrázolás. Élő és eleven karaktereket jelenített meg az írónő, akiknek minden apró részletére, tulajdonságára odafigyelt. Érzelmeket váltanak ki, nem maradtam irántuk közömbös, ami szintén nagy erőssége a könyvnek. Ahogy a rajzok is ismét jó kísérő elemei voltak az egyes fontosabb eseményeknek.

Bővebben (A bejegyzés némi spoilert tartalmaz!):
https://luthienkonyvvilaga.blogspot.com/2019/08/robin-o…

4 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

„Így vagytok jók, ahogy vagytok! Azért szeretünk titeket, akik vagytok, nem azért, mert mások akartok lenni.”
Hát ez érdekes volt. Nehezen rázódtam bele ebbe a testcserésbe, pedig volt egy ilyen film is, amit szerettem. (Lelkes testcsere) Ha nem lettem volna ennyire fáradt, biztos hamarabb elolvastam volna. A rajzok nagyon jók.

Ashley_Redwood>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Ez…ez egyszerűen tökéletes volt.

Azon gondolkodtam korábban, hogy ugyan mit lehet pöccinteni a #Wetoo után, s bár már ott is kőkeményen éreztem, hogy ROW képes még kiakasztani, és úgy tarkón-gyomron és hátszínen vágni, hogy a gerincemet apró szilánkokban köpöm ki…ehh. Aztán jött…ez…ez a…remekmű.A testcserés számadás. Piff-puff! Nesze neked, Ash! Kellett neked korábban megszeretni ezt a történetszálat.
Na!
Ezt olvasnotok kell. Nektek, akiknek még fogalma sincs arról, mit jelent élvezni egy olyan olvasmányt, amely nem csak szórakozást, kikapcsolódást nyújt az olvasó részére.

Gratulálok! Best ever and ever and more fucking ever történet, amit volt szerencsém megjelenés előtt olvasni. ( Ontsd magadból ezt a csodát @Borka_V_Szabó, kérlek! Szükség van rád a világban!)

l_moni>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Bakker!
Ez a könyv, erre nincsenek szavak.
Vagyis vannak méghozzá az átkozottul jó!!

Olvastam és magába szippantott a történet. Már az első részben nagyon tetszett Sarah története, de most a folytatás még jobban.
Istenem, hogy írhat valaki ennyire jól?
Írnék a könyvről, de nem tudok anélkül, hogy elárulnám a lényeget.
Ezt olvasni kell!
Felülni a hullámvasútra és befogadni az élményt. Amikor már azt hiszed, nem vár több izgalom, hirtelen a magasba repít (újra), még magasabbra mint addig valaha voltál.
Megdöbbentő, izgalmas, új és fantasztikus.
Gyanítom, akárhányszor fogom olvasni mindig lesz valami,ami másképp fog rám hatni.
Eszméletlen jó könyvet írtál @Borka_V_Szabó és nagyon szépen köszönöm azt a megtiszteltetést, hogy olvashattam.
Még sok-sok ilyen könyvet írj kérlek!
Miattad megéri kilépni a komfortzónámból. Sosem okozol csalódást.

1 hozzászólás
Lione IP>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Érdekes tapasztalatban volt részem!

Egyrészt abszolút komfortzóna elhagyás számomra kifejezetten erotikus tartalmú könyvet venni a kezembe. De már a weboldalon a beleolvasó is odaszegezett a képernyőre.

Másrészt első ránézésre alig hittem el ezt az írásmódot. De működött, és megadta a hangulatot. A mondatok nem maszatoltak. Tűpontosak voltak, és szúrtak. Hozta azt a zaklatottságot, amit a félresikerült küldetés és annak lavinája okozott. Olyanná tette az olvasás élményét, mintha az egész egy feszült hangulatú, misztikus sorozat lenne. Megvoltak a snittek, a kameraképek, a közelítés, a nagytotál, a fények, az effektek, a háttérzene…

Éééés eksön! – Etyekwood papír alapon!

A blogon kitérek a lelki hatásokra is:
http://megvalositas-alatt.hu/2021/03/31/ot-molyos-iro-k…

1 hozzászólás
Schildkröte P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Izgalmas tartalommal fűszerezve, egy kerek történetet kaptam, olyat, amilyenre számítottam. Meg egy kicsit többre is, mivel magamra sem ismertem, kételkedve töprengtem az olvasása után.
Helyesen gondolkodom-e az adott helyzetről?
Hogy lehet az erőszak és az erotika között ennyire vékony fal?

Richard felkerült a kedvelt könyves pasijaim közé, kortól függetlenül is megkedveltem. :D

1 hozzászólás
SzemreValó_könyvek >!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Sokkal jobban tetszett, mint az első része a #Wetoo sorozatnak. Igaz, hogy az első részben csak rövid írások voltak, illetve ennek a résznek a beleolvasója, de mégis. Ez lett az első számú favorit az írónőtől.

Bár féltem, hogy nem fog tetszeni, mivel a cím már sokat sejtet. Vagyis, hogy lesz benne testcsere, amit hirtelen elsőre nem tudtam hová tenni. Meglepődtem, mert nagyon tetszett. Sokkal szókimondóbb, mint az első rész. Itt is olvashatunk családon belüli erőszakról, paranormális jelenségek teszik színesebbé a történetet. Szintén egy illusztrált kötet. Váltott szemszögéből íródott, ami nagyon tetszett, ezáltal a történet még jobb lett. Egy nagyon jó lélektani, pszicho-thrillert olvashattam. Kicsit misztikus, kicsit erotikus, kicsit felnőtt tartalommal tűzdelt. Mindenből van egy kicsi, de nagyon jó olvasmány, kiváló kikapcsolódást nyújt és nagyon fontos mondanivalója van, tele van olyan mondatokkal, amelyek erősek, megragadták a figyelmemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem No.: 1. lett.♥

1 hozzászólás
Luyze P>!
Robin O'Wrightly: Testcserés számadás

Ez döbbenet! Ez marhaság! Ez mekkora jó! – hát kb így :D
Megint lemaradva, de semmiről (remélem) nem elkésve, 3-4 évvel később falom könyveit :) Valahogy zenében is később rajongók a dolgokért, (így sokszor lemaradva élő koncertek lehetőségéről) – futok a tömeg után az ízlésemmel :) Mekkora ötlet, vajon van ilyen tényleg? Lehet tényleg nem lenne hülyeség, de azért túl sok verzió van, hogy mire lehetne használni, emiatt mégse jó :( De pl. az öngyilkosos szitu teljesen remek ötlet, és egész más szempontból a más helyett szakítós is.
Hm kérdés spoiler

Hm így végigolvasva a 2. részt, továbbra is fenn tartom, hogy nekem a három történetből ez nem illik a képbe, de asszem megvan a mi a közös, a szabad akarat megcsorbítása.
(és megint megnéztem az első rész fülszövegét, h mik voltak abban és hátulról mélyről rámripakodott egy hang, hogy és az erőszak! ) és tényleg.. bakker.. de valamiért a 2. részben előforduló szitukban, tökre nem annak éltem meg, durva pedig belegondolva, dehogyisnem, azok is az voltak.. hát döbbenet..

Néhol elvesztettem a fonalat, hogy most akkor ki mit akar, ki miatt van, miért van, de aztán szépen helyre lettem téve, el lett magyarázva is, le lett vezetve, hogy hátha van más is, mint én, hogy csak sodródott, de a kirakóssal elveszett.
Ja és tuti nem vagyok normális, de ez a leírás, miszerint „egy nagyon megosztó és bizarr erotikus-misztikus lélektani thriller” a fenti regény.. hát ő, megnéztem kétszer, hogy tényleg erre van-e írva.. hát erre :O Hm nem tudnám megmondani, hogy minek, de nem ennek éreztem :O

Ja és! Poén a vége :D


Népszerű idézetek

Nikolett0907 P>!

A szabad akarat hatalom, olyan erő, mely életet
adhat, de meg is foszthat tőle.

Smurfettereads>!

– Akkor törj össze, szedj szét, de érezni akarlak magamban!

338. oldal

Smurfettereads>!

Dante pokla ehhez képest bazári vidámpark.

105. oldal

Kapcsolódó szócikkek: vidámpark
SignoraSchneider IP>!

Minden gondolatom egy kétségbeesett fohász bárkihez, aki hallja azon a bizonyos asztrálsíkon:
„Segítsetek Sarah Z. Montgomerynek és Véronique Silaznak!”
Az általam ismert összes istenséghez imádkozom.
Tök mindegy, melyikben hiszek vagy sem.
Valamelyiknek muszáj meghallania, a nagy számok törvénye szerint.
Az emberek nem véletlenül találták ki a vallásokat.
Valami van a háttérben, valami nálunk magasabb rendű, muszáj, hogy legyen, mert…
Bele lehet őrülni, ha csak mi vagyunk ebben a világegyetemben, tök egyedül, a saját korlátaink foglyaként.

l_moni>!

– És ezt ő is tudja?
– Mit, Gin?
– Jaj, már Apa! Hát azt, hogy szereted!
– Nos, hát mondtam neki.
– Apa, az nem elég!

SignoraSchneider IP>!

Most muszáj hazamenni és tovább élni, mintha mi sem történt volna.

103. oldal

SignoraSchneider IP>!

Gyűlölöm magam, és kicsit most őt is.

103. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyűlölet

Hasonló könyvek címkék alapján

Ruby Saw: Csak két lépés Észak
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Colleen Hoover: Too Late – Túl késő
Alice Feeney: Időnként hazudok
Paula Hawkins: A lány a vonaton
Ruby Saw: A rezervátum titka
Sienna Cole: Ahol a százszorszépek nyílnak
Dot Hutchison: Pillangók kertje
E. K. Blair: Bang
J. P. Delaney: The Girl Before – A lány a múltból