Stronger ​than love – Erősebb a szerelemnél 10 csillagozás

Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

…Egy kupica havasi pálinka vagy egy igazi kelet-európai kávé. Vagy valami más?

Loraine „Lo” Hindeman, a kikapós, New York-i jogásznő karrierje ígéretesen alakul. Nem kérdés, hogy munkaadója, a Whinfrey’s ügyvédi iroda, a Harshclay Galéria megbízásából őt küldi el Brassóba egy rutin műkincsügyletet lebonyolítani.
Bár a repülőúton minden a megszokott medrében halad, Lo mégis megérzi: az élete hamarosan egy pillanat alatt a feje tetejére áll majd. Onnantól kezdve, amint egy titokzatos, pimasz és őrjítően szexi idegen, bizonyos Ioan Popa zsebkendőt nyújtva belép a látókörébe, ez meg is valósul.

Csempészek, kitervelt árulás, emberrablás és a sötét közép-kelet-európai maffia hálójába hullik, miközben a legnagyobb veszélybe mégis a szíve kerül…

A szerző – megannyi könyv után – ezzel az izgalmas és szenvedélyes regénnyel debütál a népszerű romantikus kaland zsánerében, csak hogy kihívás elé állítsa önmagát, és persze az olvasóit is. Vegye komolyan, aki szórakozni akar!

Eredeti megjelenés éve: 2021

Tartalomjegyzék

>!
Mogul, 2021
328 oldal · ISBN: 9786156170293 · Illusztrálta: Szabó Borka
>!
Mogul, 2021
328 oldal · ISBN: 9786156170286 · Illusztrálta: Szabó Borka

Most olvassa 1

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

Bookish_Moments_Blog>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Robin O’Wrigthly egy olyan kivételes írói stílussal rendelkezik, amit az eddigi összes alkotásába tökéletesen be tudott építeni – ahogy a Stronger than love – Erősebb a szerelemnél című regényébe is.
A szokás ROW humor keveredett az akcióval, a romantikával és a drámával is. Ám nem is az összetételen, hanem sokkal inkább azok mennyiségén van a hangsúly ebben a történetben. Ezek egyvelege nagyon ütős lett, fergeteges élményt okoz az olvasónak!

A szereplők szerethetőek, jól kidolgozottak voltak. Könnyen belopták magukat a szívembe egytől egyig. Mindegyikőjük olyan egyedülálló személyiséggel lett felruházva, amivel csak fokozták a letehetetlenség érzését!
Az írónő jóvoltából egy kiemelkedően érzelmes, ugyanakkor rendkívül szórakoztató történetet ismerhetünk meg. Számtalan emóciót előhív belőlünk az oldalak rengetegében, amik csak még színesebbé varázsolják az alkotást!

Ajánlom azoknak az olvasóknak, akik szeretik a pörgős, érzelemdús regényeket!

A teljes értékelésem itt olvasható: https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2021/11/robin-o…

1 hozzászólás
Kristin_M_Furrier IP>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Nagyon hálás vagyok az írónőnek, hogy elsők között olvashattam a regényét. Mikor megérkezett a regény, egyből belevetettem magam, annyira vártam, főleg miután tudtam, hogy új zsáner érkezik.
Mivel én nem régen olvastam az Erelem című könyvét Robinnak, így a könyv elején egyből visszaköszönt, a megszokott vicces, szájalós, pimasz stílusa. Szépen mederbe terelve a cselekményeket, lazán elindítva egy könnyed kis sztorit, mikor egyik sorról a másikba érve, olyan izgalmas események sorakoztak fel, hogy le sem tudtam tenni. ( Ha nem kellett volna dolgoznom menni, tuti le sem rakom.) Nagyon jól megformált, abszolút jól láttatott szereplőket alkotott a történethez a szerző. Imádtam a – spoiler veszély miatt csak úgy fogalmaznék – gonosz szereplőt, no meg az akcentusát. Nagyon jó volt. Rengetegszer láttam a Bérgyilos a szomszédom című filmet, teljesen hozta azt a humort a regény.
A főszereplő hölgy annyira hitelesen tudott nyafogni, és annyira döntésképtelen tudott lenni, hogy biz' isten néha felbosszantott. De ez természetesen a tökéletes karakterábrázolásnak tudható be.
Búgtak – zúgtak az érzelmek, úgy ahogyan ilyen sztoriban lenni szokott, mind szájalással, mind némi erotikával vegyítve. Heves adok – kapok játék volt ez a két főszereplő között, mely végül úgy zárul ahogyan az kell. A végén megkapjuk a válaszokat, a mellékszereplők sorsának alakulásáról is, azonban nekem itt valami még hiányzott. De nem árulom el mi. Még pedig azon egyszerű oknál fogva, mert lehet hogy nem véletlen hiányzott? Lehet hogy a szófacsaró írónő már kezét dörzsölgetve a folytatást írja? Kiderül…

5 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Ez a könyv most annyira nem tetszett, főleg a Loraine miatt. Egy kicsit felemás érzésem van vele kapcsolatban. Egyrészt bírtam, főleg amikor a barátnőjével beszélgettek, viszont amikor Ioan-nal volt, valahogy mégsem éreztem azt az igazi szikrát. Amikor érzed, hogy igen, ennek a két főszereplőnek együtt kell lennie. De a mellékszereplők sem voltak igazán jók. Mind a kettő szerelmes, de nem merik bevallani egymásnak az érzéseit, főleg azok után, hogy tudják, min megy keresztül Lo, hogy újra együtt lehessen a szerelmével. A történet viszont izgalmas volt, de mégis én kíváncsi lettem volna, hogy mi is volt az adathordozón.

KrenczNóra I>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

B*a*s*z*k*i….
Az volt a tervem, hogy csak ennyit írok róla, de úgy döntöttem, hogy kiegészítem kedvenc szerb maffiózóm szavaival: „Bétég romántiká. Brávó, brávó!” :D

1 hozzászólás
inci81 P>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Imádtam az első betűtől az utolsóig!

Ismét az a szerencse ért, hogy lehetőségem adódott megjelenés előtt olvasni Robin O’Wrightly egyik hamarosan megjelenő könyvét.

Az Andrea & Andrea kedveltette meg velem az írónő különleges stílusát, amely bizony ebben a történetben is visszaköszönt.

Igazán kalandosra sikeredett ez a történet, sem a szereplők, sem az olvasó nem unatkozik egy pillanatra sem. Egyik fordulat jön a másik után. Amikor már azt hinnénk sínen vannak a dolgok, mindig történik valami váratlan, ami bonyolítja az eseményeket.

Tulajdonképpen egyik szereplő sem tökéletes, vannak hibáik, de pont attól annyira emberiek, ettől volt az egész történet annyira élettel teli. Egy kicsit lököttek voltak mindannyian, de én így szerettem meg őket. Sok vidám percet szereztek nekem olvasás közben.

Részletesebb vélemény a blogomon:
https://konyvszenvedely.blog.hu/2021/09/16/robin_o_wrig…

1 hozzászólás
BKN>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Mindenféle spoiler nélkül:

Olyan rég szerettem volna olvasni egy hamisítatlan R.O.W. regényt, és az, hogy pont a kedvenc zsáneremben készült regényével veszítettem el a szüzességem, talán erre mondják azt, hogy sorsszerű. Már az első fejezet első oldalán zsepiért nyúltam, na nem azért, mert annyira szomorú sorokat olvastam, hanem mert a nevetéstől eleredt a könnyem.

De hogyan érhetjük el az olvasónál, hogy ne tudja letenni a könyvünket? A Stronger than love – Erősebb a szerelemnél című könyv esetén, szerintem ez lehetett az író receptje:
Végy egy karakán főhősnőt, egy pimasz, ám pimaszul jóképű főhőst, öntsd nyakon őket némi veszedelemmel, adj melléjük remekül kidolgozott mellékszereplőket, és erősebb sztorit kapsz, mint egy román kávé. Ha ezt akarod fokozni, szórhatsz melléjük vicces akcentusú alvilági alakokat, némi könnyet, nagy csipet szenvedélyt, no meg szarkasztikus humort, és garantáltan a tíz ujját nyalja majd az olvasó, hogy minél gyorsabban tudja lapozni az oldalakat (már ha nem e-bookban kapja kézhez ezt a remekművet).

A történet gyorsan beindult és magába szippantott, és tele volt váratlan fordulattal. Természetesen volt olyan is, amire számítottam, de ez cseppet sem von le az értékéből. A karakterek szimpatikusak voltak, még a negatívak is, imádtam ahogy az akcentusuk meg volt jelenítve. Lo-t nagyon bírtam, a sok sírásával együtt, hiszen annyi megpróbáltatáson ment keresztül, ami miatt bárki kiborulna. Ioan lehetne egy igazi rosszfiú is, és én is úgy tekintettem rá, amíg meg nem ismertem a motivációját. Lo barátnője lehetett volna egy unalmas töltelékszereplő is, de helyette egy igazán élő, botladozó, szerelmes csajszit alkotott az írónő, akit nagyon megkedveltem.

Összességében egy szuper regényt olvashattam, és mozizhattam végig a fejemben a leírásoknak köszönhetően, a könyv végéig izgultam, mi lesz Lo és szerelme sorsa. Szívből ajánlom mindenkinek!

Végül szeretném megköszönni Robin O'Wrightlynak, hogy előolvasóként megkaphattam a művét, és amiért ilyen humoros, izgalmas romantikus kalandregénnyel ajándékozott meg!
Mulțumesc,
BKN

2 hozzászólás
Álmok_útján>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Bővebben: https://ujalmok.blogspot.com/2021/12/robin-owrightly-st…
Lo és a barátnője nagyon szimpatikusak voltam. Tetszett a csipkelődésük, arra emlékeztetett, mikor én is ugyanezt csináltam… A jogász egyébként rettentő eszes és szabad szájú.

Romantikát is találünk benne bőven – bár én most azt az időszakomat élem, amikor ez kevésbé érint meg. Ne értsétek félre: a szerző nagyon jól megírta ezeket a részeket is, csak én nem vagyok (most) ennek a célközönsége.

1 hozzászólás
Ditte_art>!
Robin O'Wrightly: Stronger than love – Erősebb a szerelemnél

Sziasztok !

Még nem tudhatjátok, hogy részt veszek Libellum kihívásán, ami a #fogadjörökbeegyírót
Fogadjátok szeretettel Borka Szabó első könyvét amit hamarosan még két kötettel folytatok.

Robin O'Wrightly: Stonger than love
Nagyon hálás vagyok neked elsősorban, hogy előolvasóid közt lehettem.
Nagyon szép történetet ismerhetünk meg. A történet már az első oldalnál meg rikatott de nem a szomorú verziora értettem majd meg fulladtam a nevetésemben. Lo-t nagyon kedveltem és barátnőjét szint úgy. Laza stílusa miatt nagyon szórakoztató volt. Lo. munkája Romániában szólítja és barátnője féltve, de útjára engedi. A repülön találkozik egy férfivel. Az férfi nyitott és barátságos míg a Lo. zárkozott és visszautasító. Szövetséget kötnek hiszen az egyik segíthet a másiknak. Egy teljesen új világ nyílik meg a lány számára a férfi álltal. Bár nem tudtam eldönteni sokáig hogy Ioan rossz fiú vagy sem. Ám az írónő csavart tett a történet ne legyen oly egyszerű és izgalom mentes. Folyamatosan figyel arra, hogy az olvasó figyelmét ébren tartsa és letehetettlen könyvet alkosson. Izgalmas és szenvedéllyel fűtött. Végig izgultam a szorít várva mikor üt be a mennykű. Azonban minden jó a vége jó.

Nagyon szépen köszönöm Robin O'Wrightly Books , hogy részese lehettem ennek a szuper és izgalmas történetnek. Mindenkinek ajánlom.

Edith Taylor

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bookish_Moments_Blog>!

Mit szeretnél? Hogyan bűnhődjek meg? Kerüljek börtönbe? De hát már ott vagyok, mint a szíved rabja!

Bookish_Moments_Blog>!

Mire megtaláltam életem értelmét és boldogságát, pont el is búcsúzhattam tőle.

Bookish_Moments_Blog>!

Az egész este és éjszaka csak a miénk volt, nem számított a múlt, sem a jövő, csak az édes, kéjes, órákba fagyott pillanat, amiben mindketten ugyanazt akartuk: egymást, de nagyon.

Bookish_Moments_Blog>!

Nem minden rosszfiú az, aki annak látszik. Sokan még annál is rosszabbak, mert nem osztott nekik jó lapokat az élet.

Bookish_Moments_Blog>!

Legszívesebben a képükbe üvöltöttem volna: fejezzék be a játszmázást! Vallják be a másiknak az érzelmeiket, amelyekben többet jelentenek már egymásnak szimpla hancúrpartnereknél, és legyenek boldogok.

Bookish_Moments_Blog>!

(..) kitárta a karját, és végre szabad voltam. Annyit azonban értettem a nyelvén, hogy tudjam: a szívemet most kötözte meg.

Bookish_Moments_Blog>!

– Lehet, hogy tényleg meghaltam, és ez a pokol, mert innen az ördög sem enged ki engem. Hiába küldi Isten az ő angyalát – duruzsolta a fülembe, miközben magához szorított.

Viktória_Erdei P>!

– Oké, megmutatom, hogy néz ki, de akkor békén hagysz? Nem buktam el a fogadást, mert nem is lesz köztünk semmi – támadt fel bennem hirtelen valami bizonyítási vágy.
– Naná, hogy nem! Se ruha, se levegő – dudorászta haverinám totális győztes üzemmódban.


Hasonló könyvek címkék alapján

Ruby Saw: Angyalom
Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!
Veda Sylver: Törékeny boldogság
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Carlos Ruiz Zafón: Marina
Vi Keeland: Csak szex
John Green: Csillagainkban a hiba
Nicola Yoon: Minden, minden