Nők, ​akik túlságosan szeretnek 5 csillagozás

A változás, amit a férfiaktól várunk
Robin Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek

Azt tapasztalod, hogy újra és újra problémás, távolságtartó és szeszélyes férfiakhoz vonzódsz – a „rendes” férfiak unalmasnak tűnnek? Folyton érzelmileg elérhetetlen, munkamániás, alkoholista, nőbolond férfiak mellett kötsz ki?
A világon rengeteg nő számára gyötrelmes és fájdalmas tapasztalat a szerelem. Robin Norwood párkapcsolati terapeuta azzal a céllal írta a Nők, akik túlságosan szeretnek című könyvét, hogy segítsen a probléma mélyére nézni, és megoldani azt.

o Miben gyökerezik a „túlszeretés”?
o Miért alakul ki valakiben az a különös függőség, amely aztán évekig benne tartja egy rosszul működő, kilátástalan kapcsolatban?

Az okok a múltban keresendők. Ha megelégelted, hogy újra és újra ugyanabba a hibába esel, ha eleged van abból, hogy folyton rosszul választasz, elérkezett az alakalom, hogy a téma szakértőjének segítségével örökre véget vess a párkapcsolati ámokfutásodnak. Ne várd, hogy Ő változzon, inkább szerezd meg azt a férfit, akit megérdemelsz!

Robert Norwood néven is megjelent.

Eredeti megjelenés éve: 1985

>!
Édesvíz, Budapest, 2019
342 oldal · ISBN: 9789635299300
>!
Édesvíz, Budapest, 2019
342 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635299294

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 20


Kiemelt értékelések

T_Andrea_Macsek P>!
Robin Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek

Robin Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek A változás, amit a férfiaktól várunk

Mindenkinek kötelező olvasmány, aki egy kicsit is magára ismer a fülszöveg alapján és ezen változtatni akar. Nem kertel, hanem egyenesen és nyíltan ír a szenvedés és kapcsolatfüggőségről. Valódi eseteken keresztül érteti meg a párkapcsolati problémák okait. Első sorban a lelki problémákkal küzdő nők önértékelési problémáinak gyökereit fejti ki, egészen a gyerekkorban elszenvedett traumáktól.

Porsolya>!
Robin Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek

Robin Norwood: Nők, akik túlságosan szeretnek A változás, amit a férfiaktól várunk

Ez egy fantasztikus könyv. Nem olvastam ki gyorsan, a könyv elején az író fel is hívja rá az olvasó figyelmét, hogy inkább lassan, időről időre megemésztve haladjon az olvasottakkal.
Nekem nagyon sokat segített megérteni a saját viselkedésem, reakcióim. Sokszor megdöbbentő volt olvasni, hogy vannak olyan alapvető dolgok, amiket teljesen természetesnek veszünk, mégsem azok – csupán játszmák, manipuláció, amit mindennapjaink során tanulunk meg, sajátítunk el. Az igazán nehéz feladat pedig, hogy különbséget tudjunk tenni a valódi, egészséges érzelmek és az agyunk által generált – csupán csak beképzelt- alternatív valóság között. Biztosan újraolvasom.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böhönyey Márta – Tóth Melinda: Mira
Via: Webszerelem
A. J. Christian: A férfiakkal csak a baj van?!
Epres Szonja Lili: Éjszakánként furcsa hobbim lett 1.
Barbara Pease – Allan Pease: Testbeszéd a szerelemben
Isabel Losada: Hol vagytok, férfiak?
Aziz Ansari: Modern románc
Helen Fisher: Te vagy az én párom
Sylvia True: Szerdai barátság
Paul Hauck: Mitől jó a házasság?