Rómeó, ​Rómeó 198 csillagozás

Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Eredeti mű: Robin Kaye: Romeo, Romeo (angol)

>!
Victoria, Budapest, 2011
328 oldal · ISBN: 9789639803466 · Fordította: Tánczos Fanni

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Dominick Romeo · Rosalie Ronaldi · Rich Ronaldi


Kedvencelte 25

Most olvassa 7

Várólistára tette 65

Kívánságlistára tette 27

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Orsi999
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Másra számítottam a fülszöveg alapján. A könyv eleje tetszett, hogy ilyen pörgős és, hogy gyorsan történnek az események, de a könyv fele után már unalmassá vált. Szerintem felesleges volt ennyire széthúzni a cselekményt. Voltak benne vicces pillanatok is, ami egy kicsit kompenzálta a szereplők hülyeségeit. Dominickkal különösebben nincs semmi problémám. Őt a fülszöveg alapján máshogy képzeltem el, de kellemesen csalódtam benne. Rosalie pedig csalódást okozott. Az elején tetszett, hogy önálló meg úgy maga a személyisége, de egy idő után már hisztissé és idegesítővé vált.

>!
Szilvi00 P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Nem ez a regény lesz az év könyve az olvasmányaim között, de nem is vártam tőle életre szóló élményt. Sokkal inkább pár óra könnyed kikapcsolódást, néhány hangos kacajt és pár pikáns pillanatot. Ezeket meg is kaptam, hála Lee lököttségének, őrült családjának, a világ legaranyosabb kutyájának és legfőképpen Nick-nek. De ne áltassuk magunkat kedves lányok és hölgyek! A valóságban szerintem nem létezik ilyen tökéletes pasi, mint Dominick Romeo. A teljesség igénye nélkül sorolom: jóképű, gazdag, takarít, főz, mos, ápol ha megbetegszel, szereti a gyerekeket és a kutyákat, sikeres a munkájában, jó az ágyban stb.
A kedvencem: nem bánja, ha egy nőn van mit fogni, és vannak domborulatai.
Egy könyv erejéig viszont jó érzés volt ebben az illúzióban ringatni magam.

4 hozzászólás
>!
Csoszi P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed kis limonádé sok humorral, veszekedéssel, némi szexszel fűszerezve. Őszintén megmondom, hogy az eleje nagyon ígéretesen indult, aztán valahogy elfáradt a történet. Rosalie és Nick nem hisz a szerelemben, fél az elköteleződéstől. Mindketten egy laza kapcsolatra vágynak, ami tart, ameddig tart. Aztán szép lassan kialakul köztük valami. Naná, hogy mindketten tagadják, hogy időközben a másik mennyire fontossá vált számára. A kedvenc szereplőm Nick volt. Egy pasi, aki imád főzni. Ha éppen ideges, nekiáll takarítani!!! Gondoskodó. Az már csak bónusz, hogy jóképű és gazdag is.
Kár, hogy a sorozat többi kötete nem jelent meg magyarul.

>!
MVivien
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed kis történet volt, ami nekem nagogyon tetszett. Ami először megfogott a könyvben az a borító, szerintem nagyon jó lett.
A történet végig pörgős volt, humoros és romantikus. A két főszereplőt nagyon szerettem, szerintem nagyon összeillenek. Nick és Rosalie családja is kedvelhető, igazi olasz család. Akit imádtam még a történetben az Dave volt.
Szerthető volt, később lehet újra fogom még olvasni. Aki szereti a romantikus történeteket, annak csak ajánlani tudom mert ezt a könyvet is biztosan szeretni fogja.

>!
agi89
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Kellett egy könnyed, humoros hangvételű limonádé.
És tökéleteset választottam!

Imádtam az egészet. Mindenkit.
Nick ♥
Dave ♥️

A nyelvezete, a humora… Még több ilyet szeretnék olvasni!

Ajánlom.
Be kell szerezzek egy saját példányt. *-* <= Drága @EditVagyok -omtól megkaptam. ♥

„Az Isten mentsen meg attól, hogy én belőlem is olyan ember legyen, aki nem tud enni, amikor ideges vagy zaklatott, gondolta. Nem, inkább olyan vagyok, mint egy önjáró porszívó, mindent felzabálok, ami az utamba kerül.”

Másodjára is nagyon imádtam olvasni. ♥

>!
Bitten
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Jó időben, jó helyen…..
Sokat nevettem, új irányzatú story egy kis olasz fűszerrel.
Hol bujkált eddig? :D
Az utolsó oldal kicsit kevésre sikerült . vártam volna ,még vmit…..
Újraolvasom e , valószínű már csak a „duma” végett is ! :D

>!
Suzy25
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Imádtam! Minden sorát imádtam. Olyan jókat nevettem.
Rosalie egy igazi belevaló csajszi. Ami a szívén az a száján típus.
Nick pedig hát igen ő megint csak egy álompasi. Nem csak kinézetre, hanem mos, főz, takarít és ……. hát igen! :)

>!
Nikyy18
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Egyszerűen imádom ezt a könyvet. A szereplőket hamar megkedveltem, főleg Rosalie-t mert én is így gondolok a házasságra ahogy ő. :) Nick meg egy igazi álompasi mos, főz, takarít nem is kell ennék több :) Néhány résznél hangosan is felnevettem olyan vicces volt.

>!
kocybaba P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Nem volt egy felejthetetlen élmény a könyv, de arra, hogy kikapcsoljak a borús hétköznapokból tökéletesen megfelelt. Külön szórakoztató volt és élvezetes hála az olaszos vérmérsékletnek ami belengte a stílusát, és a szereplőit egyaránt. Rosalie és Nick jól működtek együtt, bár ilyen rendszerető, kutyaimádó, szexi pasi, aki takarítással vezeti le a feszkót, nem tudom hol terem.:) Na de álmodozni szabad, és annak, aki egy könnyed limonádéra vágyik és nem valami eget rengetőre, jó választás ez a történet. Az pedig sajnálatos, hogy csak ez az egyetlen rész jött ki a sorozatból.

3 hozzászólás
>!
Naiva P
Robin Kaye: Rómeó, Rómeó

Könnyed, humoros, szórakoztató, egynyári limonádé. Aki a műfajban kicsit is járatos, annak aligha fog újat mutatni. Műfaján belül szabályos, konvencionális mederben halad a történet. Nem kell várni kanyarokat, ne számítsunk eredeti ötletekre, hatalmas fordulatokra, de amit vállal, azt teljesíti. Szerethető könyv, szerethető szereplőkkel. Imádom az olasz mentalitást, olasz ételeket, olasz kultúrát. Imádtam Nick és Lee párosát. Csak úgy izzott közöttük a kémia.


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

– (…) mert olyan cuki vagy.
Nick egy nyögéssel leereszkedett az ágyra. – Ezt ne mondd! Ez a halál csókja. Hát nem tudtad, hogy egy férfit nem szabad cukinak nevezni? A kiskutyák cukik, a plüssállatkák cukik, egy kisbaba is lehet cuki. Én szexi vagyok, dögös, rohadt jól nézek ki…
– Nem is beszélve arról, hogy szerény vagy, egyszerű lélek.

140. oldal

>!
SzAngelika

– Tudod, mit mondok mindig?
– Hogy a férfiak mind disznók?
– Nem. Azt, hogy soha ne menj hozzá olyan pasihoz, akinek a szeretője voltál, mert arról tudod, hogy csalja a feleségét.

274. oldal

>!
SzAngelika

– Oké, menjünk. De azt hiszem, én a saját kocsimon követlek.
– Miért?
– Mert akkora lett az arcod. Nem férek el az egód mellett.
– Bőven lesz hely. Majd leeresztem a tetőt. Gyönyörű ez a nap.

312. oldal

2 hozzászólás
>!
SzAngelika

– Hol lehet Nick? – szólalt meg.
Az ápoló megpaskolta a karját, de közben tolta tovább a folyosón. – Ne aggódjon, még itt van. Fel-alá járkál a váróban. Megállás nélkül nyaggat minket, nem mintha panaszkodnék miatta. Nagyon jóképű.
Rosalie olyan pillantást vetett rá, amelyből sütött, hogy „egy szemernyi esélyed sincs nála”.
– Kislány, attól, hogy a bolt zárva, még a kirakatot lehet nézni.

105. oldal

>!
SzAngelika

– (…) Hát azt akarod, hogy meghaljak szívrohamban, még mielőtt unokám születik?
– Nem korai egy kicsit a szívrohamodat tervezgetni, anya? Alig vagy középkorú.
– Szentéletű nagyanyád hatvankét éves korában halt meg.
– Mert elütötte egy busz. Ez nem ér.

172. oldal

2 hozzászólás
>!
Javíthatatlan

Rosalie megszorította, lassan, alaposan megcsókolta, mielőtt lecsusszant volna az öléből. – Veszek egy forró zuhanyt. Csontig fagytam, és le akarom mosni magamról Johnny izzadt kezének az emlékét is. Micsoda egy disznó! Talán el kéne égetnem ezt a szoknyát.
– Biztos nem akarod, hogy meglátogassam? Megtanítanám arra, hol a kezének a helye.
A lány megpaskolta az arcát. – Édes ajánlat, cro magnoni, de édes.
Nick átkarolta a lány derekát, és az visszabújt az ölébe. A férfi Rosalie csípőjét fogva alányúlt, és a fülébe súgta. – Tudom, mennyire szereted, amikor ősembert játszok.
Beleharapott Rosalie fülcimpájába, és a lány felnyögött.
– Igen. Csak lezuhanyozok, te meg hozd a kőbaltád. Fél óra múlva találkozunk a barlangban.
– Csak nyugodtan. Előbb vadászok ételt.
– Áll a randi.

Kapcsolódó szócikkek: Dominick Romeo · Rosalie Ronaldi
1 hozzászólás
>!
_Enii_ P

(…) az elhallgatás hazugsága ugyanolyan súlyos bűn, mint bármilyen más hazugság.

>!
SzAngelika

Dave nem volt futó kutya. Nick lassúra vette, de alig egy mérföld után Dave letette a seggét, és nem volt hajlandó megmozdulni, csak hazafelé. Nick hiába rángatta a nyakörvet, hiába próbálta ígéretekkel megvesztegetni, Dave lefeküdt és halottnak tetette magát, míg Nick meg nem vesztegette egy jókora hot doggal, amit egy utcai árustól vett. Dave egész úton hazafelé bicegett. Hogy sikerült úgy csinálnia, mintha mind a négy lába fájna, rejtély. Igazi Oscar-díjas alakítás volt.

152. oldal

>!
zuna19 P

– Hazaviszlek.
Legalábbis a szavaival ezt mondta. De a szemével egészen mást. – Magamévá teszlek.

47. oldal

>!
_Enii_ P

– Nem rajtad nevetek. Vagyis igen, azt hiszem, de csak azért, mert olyan cuki vagy.
Nick egy nyögéssel leereszkedett az ágyra. – Ezt ne mondd! Ez a halál csókja. Hát nem tudtad, hogy egy férfit nem szabad cukinak nevezni? A kiskutyák cukik, a plüssállatkák cukik, egy kisbaba is lehet cuki. Én szexi vagyok, dögös, rohadt jól nézek ki…
– Nem is beszélve arról, hogy szerény vagy, egyszerű lélek.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: A soha határa
Cora Carmack: Színjáték
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
Kylie Scott: Lick – Taktus
Jasinda Wilder: Falling Into You – Zuhanok beléd
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy