Cashflow ​négyszög 29 csillagozás

Út az anyagi függetlenséghez
Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter: Cashflow négyszög Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter: Cashflow négyszög Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter: Cashflow négyszög

A ​CASHFLOW-négyszög megmutatja, miért van, hogy egyesek kevesebbet dolgoznak, mint mások, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek és nagyobb anyagi biztonságban élnek. Mindössze azt kell tudni hozzá, melyik „negyedben” dolgozzunk és mikor.

Elgondolkozott már azon:

* Mi a különbség egy alkalmazott és egy cégtulajdonos között?
* Miért van, hogy egyes befektetők alacsony kockázat mellett sok pénzt keresnek, ugyanakkor mások épphogy egyenesben tudnak maradni?
* Miért vándorol némely alkalmazott egyik munkahelyrõl a másikig, míg mások otthagyják az állásukat és saját üzleti birodalmat építenek?
* Miért akart az ipari korban a legtöbb szülõ orvost, könyvelőt vagy ügyvédet faragni gyermekéből . . . és miért kerültek nehéz helyzetbe az információs korban éppen ezeknek a szakmáknak a képviselői?

Ez a könyv megválaszol néhányat a fenti kérdések közül, ezen kívül segítséget nyújt, hogy megtaláljuk saját utunkat az anyagi függetlenség felé… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2000

Bagolyvár, Budapest, 2013
puhatáblás · ISBN: 9786155030314 · Fordította: Meskó Krisztina
Bagolyvár, Budapest, 2006
Bagolyvár, Budapest, 2000
252 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639197580 · Fordította: Meskó Krisztina

Zenemogyi>!
Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter: Cashflow négyszög

Problematikás az értékelés, mivel hozza a Kiyosaki -féle logikai és motivációs színvonalat, DE! annyiszor ismétel, hogy az már fájt. (Plusz, egy fokkal konkrétabb dolgokat is vártam volna, de ez, azt hiszem, nem a könyv hibája.)

Mégis sokat adott hozzá az elhatározásomhoz (és a közgáz vizsgám sikerességéhez ezáltal) hogy igenis merjek, és a cél, amit kitűztem nem ostobaság, a nagy emberek ugyan így kezdték, és hasonlóan gondolkoznak.

Hasznos, nem csak az utunk megtalálásában, de az embertársaink megértésében is. Ismét tágított picit a világomon.

Érthető, és motiváló, mint mindig. És még szórakoztató is!

Anndi85>!
Robert T. Kiyosaki – Sharon L. Lechter: Cashflow négyszög

Régóta megvan már, bele-belelapozgattam… eddig.
Most végigrágtam magamat, mert szeretnék kicsit tudatosabban élni. Sok praktikus tanácsot adott, hogy a nulláról is mit tudunk csinálni. Nyilván amerikai kultúrkörnyezetből jön, de van pár dolog, amit adaptálhatunk belőle.