Apukák ​könyve 2 csillagozás

Minden, amit a terhességről, a szülésről és az első hármasban töltött évről tudni kell
Robert Richter – Eberhard Schäfer: Apukák könyve

Már előre örül az új és izgalmas szerepnek, hogy önből lesz a „világ legjobb apukája”? Ebből a könyvből megtudhatja, hogyan építhet ki gyermekével stabil, szereteten alapuló kapcsolatot. Elmondjuk, miként léphet érintkezésbe kisbabájukkal már a terhesség során. Megmutatjuk, hogyan készülhetnek fel párjával a szülés nagy kalandjára, és abban is segítünk, hogy a megpróbáltatások közepette miképpen támogathatja őt.

A kisbabával töltött első esztendő sok meglepetést tartogat. Ennek megkönnyítése érdekében gyakorlati ötleteket adunk a kisbaba kézbe vételét, hordozását és pelenkázását, valamint a szeretetteljes babamasszázst és a szép játékokat illetően. Számos javaslattal mutatjuk meg, hogyan tudnak szülőként a szülés utáni levertség és az alváshiány ellenére is egymást szerető pár maradni.

>!
Central Médiacsoport, Budapest, 2015
174 oldal · ISBN: 9789633411247 · Fordította: Makra Júlia

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Voorhees >!
Robert Richter – Eberhard Schäfer: Apukák könyve

Robert Richter – Eberhard Schäfer: Apukák könyve Minden, amit a terhességről, a szülésről és az első hármasban töltött évről tudni kell

Néhány héttel ezelőtt, mikor kiderült, hogy apa leszek, rájöttem, hogy az égvilágon semmit sem tudok a dologról. Mint oly sok minden más, a gyermekvállalás is alaposan megváltozott az elmúlt 20-30 évben. Ma már sokkal több minden és sokkal több fajta elérhető mindenféle termékből. De leginkább arról nem tudtam semmit, milyen lesz a várandósság és a gyerek születése. Ez a könyv a támpontokhoz nyújt segítséget.
Az öt csillag azért van, mert nincs összehasonlítási alapom egyelőre, és mert a könyv sok jó információt tartalmaz. Helyenként Magyarországon még nem vagy kevéssé elérhető dolgok is vannak benne (szülésznő sok helyen még nem elérhető az országban), azonban magyar viszonyokra van „fordítva”, a külföldi szerzők okos gondolatait a saját országunk keretei között értelmezi.
Ajánlom ezt a könyvet minden leendő apukának, vagy olyannak is, aki csak tervezi vagy gondolkodik rajta. Én már most érzem, mekkora változást hoz az életbe. Kiindulópontnak tökéletes ez az írás!

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Grethe Fagerström: Peti, Ida és Picuri
Frédérick Leboyer: A gyöngéd születés
Cziegler Orsolya: Egyedül nevelem…
Geréb Ágnes: Inda
Iris Rinkenbach: Spirituális felkészülés a gyermekáldásra
Görbe Éva: Koraszülött a családban
Lisbeth Burger: Bölcsőre hulló fények és árnyak
Jools Oliver: Mínusz kilenctől tizenkettőig
Annie Murphy Paul: Origins
Szemenyei Betti: Szia, mami!