Janson ​küldetése / Kísért a múlt / Az utolsó ígéret / A kutya különös esete az éjszakában 6 csillagozás

Robert Ludlum – John Rickards – Richard Paul Evans – Mark Haddon: Janson küldetése / Kísért a múlt / Az utolsó ígéret / A kutya különös esete az éjszakában

Robert ​Ludlum: Janson küldetése
Paul Janson úgy hitte, végleg leszámolt titkosügynöki múltjával, mégis kénytelen visszatérni a kémkedés világába, amikor Novák Pétert, a milliárdos mecénást terroristák rabolják el. Janson kiváló csapatot állít össze, ám miután a kiszabadítási akció szörnyű tragédiába torkollik, az ő élete kerül veszélybe. Egyedüli reménye az, ha sikerül minél hamarabb kiderítenie az igazságot a történtekről.

Richard Paul Evans: Az utolsó ígéret
Eliana a szívére hallgatva maga mögött hagyja az Egyesült Államokat, és férje szülőhazájába, Olaszországba, a meseszép Toscanába költözik. Kisfiuk születését követően azonban egyre inkább eltávolodnak egymástól, és Eliana jóformán egyedül viseli gondját a súlyosan asztmás gyermeknek. Egy forró júliusi napon új bérlő bukkan fel az otthonukként szolgáló villában, és az Amerikából érkezett titokzatos idegen nem várt fordulatot hoz a szemrevaló asszony életébe.

John Rickards: Kísért a múlt
Egy… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Reader's Digest válogatott könyvek

>!
Reader's Digest, Budapest, 2004
576 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639562114 · Fordította: Kirschner Dávid, Hetzer Zita, Zilahi Judit, Révbíró Tamás

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Zsófia_Kelemen>!
Robert Ludlum – John Rickards – Richard Paul Evans – Mark Haddon: Janson küldetése / Kísért a múlt / Az utolsó ígéret / A kutya különös esete az éjszakában

Nekem nagyon tetszett. Én nem tudom a Napsütötte Toscanaval összevetni. Nekem mind2 más élményt nyújtott. Más érzéseket és tájat festett le. Bár lehet, hogy ebben közre játszott az is, hogy ezt a matek órák alatt is olvastam…:) De komolyra fordítva, nem a legnagyobb irodalmi mű, viszont nagyon édes történet…van benne minden: fájdalom, nevetés, Itália, művészet, szerelem, barátság…minden. Nyári olvasmánynak kifejezetten jó az én meglátásom szerint.

tgorsy>!
Robert Ludlum – John Rickards – Richard Paul Evans – Mark Haddon: Janson küldetése / Kísért a múlt / Az utolsó ígéret / A kutya különös esete az éjszakában

Felhígított Napsütötte Toscana.

Már nem is emlékszem miről szólt.
A fotója alapján egy önbizalomhiányos fiatalember belebújt a macsó detektívbe és megírta kreatívírás órán tanultak alapján a kis művét.
Ez is az egyet olvastál = mindet olvastad kategóriába tartozik. Kb. 50 oldal után tudod a megoldást.
Nem tudom, h. a fordító hibája-e, vagy sem de halálosan idegesítő az igeidők következetlen használata: (Beülök a kocsimba, elfordítom az indítókulcsot majd belenéztem a tükörbe) jaj!!


Hasonló könyvek címkék alapján

Henry James: Maisie tudja
George Orwell: Állatfarm
George Orwell: Állati gazdaság
William Makepeace Thackeray: A nagy Hoggarty gyémánt
Dickens Károly: A harangjáték
Agatha Christie: Három vak egér
Agatha Christie: Gyilkosság a csendes házban
Joseph Conrad: A Narcissus négere
Orczy Emma: Ferenc József gyertyatartói
William Somerset Maugham: Fenn a villában