A ​Hádész faktor (Covert-One 1.) 11 csillagozás

Robert Ludlum – Gayle Lynds: A Hádész faktor Robert Ludlum – Gayle Lynds: A Hádész faktor

Három ​ember gyors egymásutánban, érthetetlen módon meghal az Egyesült Államokban. Halálukat soha nem tapasztalt tüneteket elődidéző, ismei vírus okozza, amely előtt tehetetlenül állnak a tudósok, köztük Sophia Russell, az amerikai hadsereg fertőző betegségekkel foglalkozó kutatóintezetének munkatársa. Sophiának azonban támad egy bizonytalan ötlete, s tovább is lépne, de a vírus őt sem kíméli.Vőlegénye, Jon smith orvos-alezredes egy rég nem látott baráttól szűkszavú figyelmeztetést kap: meneküljön, mert életveszélyben van. A figyelmeztetést rögtön megmagyarázhatatlan támadások követik. Egy rejtélyes, kimeríthetetlen er-forrásokkal rendelkező erő tör az életére, az amely Sophia halálát is okozta. Smith egyszerre válik üldözötté és üldözővé. Félelem és düh hajtja, menteni igyekszik magát, s kideríteni, miért, ki miatt veszítette el szerelmét. Áthatolhatatlannak tűnő falak veszik körül, próbálkozásai kudarcot vallanának, ha nem lennének a barátai: Marty az autista számítógépes zseni… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2000

>!
I.P.C., Budapest, 2006
416 oldal · ISBN: 9789636353117 · Fordította: Fazekas László
>!
I.P.C., Budapest, 2000
416 oldal · ISBN: 9636351848 · Fordította: Fazekas László

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

semmilyen>!
Robert Ludlum – Gayle Lynds: A Hádész faktor

Nagyon gyors, pörgős, végig nagyon érdekes könyv. Az alapötlet is tetszett (lehet, hogy már meg is történt, egyébként….), de kiválóan is sikerült megírni, Robert Ludlum nevéhez méltóan.Jonathan Smith ragyogó elme, akit egy szörnyű katasztrófa eltérít addigi tudomyányos munkájától és egy teljesen más világba sodor. Nyomozó lesz, aki megpróbálja megfejteni menyasszonya halálának körülményeit, megtalálni a lány gyilkosait. A nyomozása közben bejárja a Közel-keletet is illetve Amerika számos táját. A korrupció mindenhová befészkelte már magát, de társai segítségével sikerül felgönygyölítenie az egész ügyet. A szálak magasra nyúlnak.. Talán túlságosan is és emelett rengeteg pénzről van szó.
Randi nagyon aranyos karaktere ennek a történetnek, kifejezetten tetszett az egész hozzáállása. Marty és Howell szintén kitettek magukért. Sámson pedig teljességgel lenyűgözött.
Szóval kellemes olvasást kívánok mindenbkinek, aki ezt a könyvet választja. Megéri!


A sorozat következő kötete

Covert-One sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tom Clancy: A kokain akció
Dean R. Koontz: Váltságdíj
Dean R. Koontz: Idegen emlékek
John Sandford: Gyilkos képek
Steve Berry: A Lincoln-mítosz
John Sandford: Megmondja a kártya
Peter Straub: Rejtély
Stephenie Meyer: A Vegyész
Anthony Horowitz: Mély vízben
Ian Fleming: James Bond – Csak kétszer élsz