The ​People of the Black Circle (The Conan Chronicles 1.) (Conan the Barbarian) 0 csillagozás

Robert E. Howard: The Conan Chronicles 1. – The People of the Black Circle

Conan the Cimmerian: he rose from boy-thief and mercenary to become kingof Aquilonia. Neither supernatural fiends nor demonic sorcery could oppose the barbarian warrior as he wielded his mighty sword and dispatched his enemies to a bloody doom on the battlefields of the legendary Hyborian Age.
Collected together for the first time anywhere in the world, in chronological order, are all Robert E. Howard's definitive stories of Conan, exactly as he wrote them, as fresh, atmospheric and vibrant today as when they were first published in the pulp magazines more than sixty years ago.

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Fantasy Masterworks angol

>!
Gollancz, London, 2000
548 oldal · ISBN: 1857989961

Népszerű idézetek

bfg3>!

– Illő társaság számodra ez a gégemetsző – mormolta Nabonidus. – Egy ideje már gyanakodtam rád. Ez volt az oka, hogy eltüntettem azt a jelentéktelen udvari titkárt. Halála előtt sok dolgot elmondott nekem, többek között annak a nemes ifjúnak a nevét is, aki megvesztegette, hogy államtitkokat lopjon el, melyeket aztán továbbadott a rivális hatalmaknak. Nem szégyelled magad, Murilo, te fehér kezű tolvaj?
– Nincs több okom a szégyenkezésre, mint neked, te keselyűlelkű rabló – felelte Murilo azonnal. – Az egész királyságot kapzsiságod kielégítésére használod. Önzetlen államférfinak álcázva magad rászeded a királyt, koldussá teszed a gazdagokat, megnyomorítod a szegényeket, és feláldozod a nemzet jövőjét könyörtelen céljaid érdekében. Nem vagy egyéb egy kövér disznónál, mely az orrával a vályúban turkál. Nagyobb tolvaj vagy, mint én. Hármunk közül ez a kimmériai a legbecsületesebb, mert ő nyíltan lop és öl.

Zsiványok a házban


A sorozat következő kötete

The Conan Chronicles sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Andrzej Sapkowski: Sword of Destiny
Fritz Leiber: Swords Against Death
Brandon Sanderson: Arcanum Unbounded
Cassandra Clare: The Course of True Love (and First Dates)
Rick Riordan: Percy Jackson's Greek Heroes
George R. R. Martin: A Knight of the Seven Kingdoms
Kevin Hearne: The Chapel Perilous
Mark Lawrence: Road Brothers
Ursula K. Le Guin: The Books of Earthsea
Diana Gabaldon: Seven Stones to Stand or Fall