Vadászok ​szakácskönyve 0 csillagozás

Robert Cuthbert – Jake Eastham: Vadászok szakácskönyve

A ​vadászatnak egyaránt része az állatok megfigyelése, a környezet tanulmányozása, és végül a zsákmány elejtése. Ez a könyv részletesen bemutatja, hogyan készítsük elő, miként süssük-főzzük meg a vadhúst, legyen szó egy fáradságos vadászat trófeájáról vagy a kereskedőnél frissen vásárolt alapanyagokról. A könyvben kitérünk a tollas vadfajokra, köztük a vízi szárnyasokra, a kisebb emlősökre, a nemes vadakra, valamint a vaddisznóra és a vadkecskére. Az illusztrációk végigvezetnek a feldolgozás és előkészítés folyamatán, akár egészben akarunk megsütni egy madarat, akár fogolymellet szeretnénk megtölteni, vagy ha vadcombot kell csontoznunk, esetleg vaddisznóoldalast megtisztítanunk. Számos tanácsot kapunk, hogyan tároljuk, pihentessük és készítsük el a vadhúst, illetve hogy milyen fűszerek és köretek illenek az ízletes vadételekhez. A kötetben található több mint 75 ínycsiklandó ételrecept között előfordulnak hagyományos és modern szellemben elkészített fogások is. A híres klasszikus… (tovább)

>!
Scolar, Budapest, 2011
256 oldal · ISBN: 9789632442815

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
Tolnai Kálmán: Halat s vadat…
Szabó Vilma (szerk.): Vilma néni Vadételei
H. Mészáros Erzsébet: Vadételek
Tolnay Kálmán: Vadászok szakácskönyve
Vári Dávid: Terítéken
Tolnai Kálmán: Horgászok és vadászok szakácskönyve
Kedvenc receptjeim – Vadak
Friedrich W. Ehlert – Rotraud Degner – Marianne Kaltenbach – Doris Katharina Hessler: Vadételek
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája