Glory ​Road 1 csillagozás

Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road Robert A. Heinlein: Glory Road

E.C. „Scar” Gordon, a Vietnam veteran, answers an ad promising adventure and meets a mysterious beauty who transports him to another world.

Eredeti megjelenés éve: 1963

>!
Orb Books, 2006
320 oldal · ISBN: 0765312220
>!
Baen, 1996
294 oldal · puhatáblás
>!
Baen, 1993
puhatáblás · ISBN: 0671721674

7 további kiadás


Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Szentinel>!
Robert A. Heinlein: Glory Road

Nagyon jó kis könyv volt. Heinlein humora itt nagyon élesen kijött, és az is, hogy miért szeret E/1.-ben írni. A főszereplők narrációjába gyakran belecsempészi saját elmélkedéseit, és ez az esetek többségében jól sül el. Amikor meg nem, akkor unalmassá válik. A Glory Road nem csak egy klasszikus fantasy, hanem görbe tükre is a heroikus fantasynek. Sok utalás van benne más, klasszikus regényekre, mint pl. a Barsoom ciklusra és Conan kalandjaira is. A cselekmény jól megírt, de ahogy azt írtam, Heinlein néha túlfilózta a dolgokat. Akit érdekelnek a kalandos, humoros fantasyk, annak célszerű kipróbálnia.


Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Wynne Jones: Deep Secret
Andre Norton: Witch World
Tad Williams: City of Golden Shadow
Dan Abnett: The Unremembered Empire
Dan Abnett: Only in Death
Nick Kyme: Salamander
Josh Reynolds: Clonelord
Guy Haley: Dark Imperium
Patrick Ness: Monsters of Men
James S. A. Corey: Tiamat's Wrath