A ​boldogító nem! 311 csillagozás

Riley Baker: A boldogító nem!

Egy időkapszula kiásása beláthatatlan következményekkel járhat. A fiatal Brooke Murphy élete fenekestül felfordul, amikor az első nagy szerelme, Austin Nash visszatér a városba. Egy nosztalgiával töltött este után, kiássák a feledésbe merült üzenetüket, amiben Brooke egy bakancslistát írt a jövőbeni énjének. Pechére minden egyes pont Austin nevét is tartalmazza, ami nem okozna gondot, ha Brooke nem éppen a közelgő esküvőjét szervezné. Vajon megpróbálja az időkapszulában hagyott listát teljesíteni? Képes lesz lemondani a bakancslista legfontosabb pontjáról?

Eredeti megjelenés éve: 2022

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150083322
>!
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150083322

Enciklopédia 4


Kedvencelte 42

Most olvassa 8

Várólistára tette 175

Kívánságlistára tette 253

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

RTMariann P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Semmi váratlan.
Könnyed vasárnapi kikapcsolódás. Egész szerethető szereplőkkel, pörgős párbeszédekkel, sok humorral. Bár lehetett volna kissé nagyobb lére is ereszteni. Lehet apróságnak tűnik, de üdítő volt, hogy nem az agyonhasznált nevek kerültek megint elő.
Olvastam volna még.

Ferger_Jolcsi P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

A korábban az írónőtől olvasott kötetek annyira tetszettek, hogy alig vártam, hogy ezt a könyvet is olvashassam végre. Bár nem volt még mindegyik könyvéhez szerencsém, de már nyugodt szívvel merem állítani, hogy nagyon tetszik Riley Baker stílusa, mert mind a három könyv tetszett, amiket eddig tőle olvastam.
spoiler
link

Naiva>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Az egyik kolléganőm ajánlotta ezt a könyvet, aki egyébként nem egy könyvmoly, de még csak nem is egy olvasó típus. Megérte hallgatni rá, mert ez egy nagyon jó, könnyed, romantikus történet volt, egy jól eltalált borítóval tálalva. Szinte az egész könyvet végig mosolyogtam, kivéve akkor, amikor éppen hangosan felnevettem. Szívesen olvastam volna még tovább és tovább. Fogok még Riley Baker-től olvasni.

DzsDzs88 IP>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Ha egy rövid történetbe kellene belezsúfolni a romantikus kliséket, akkor az, ez a regény lenne. És hibátlanul teljesítene. És ez ez esetben nem baj, mert ennek ilyennek kell lennie, és én szerettem. :-) ♥️
Tömör, lényegre törő eseménysor, szerethető mellék-, és kimondottan szimpatikus főszereplők. Kimondták és megtették, amit ki kellett mondani és meg kellett tenni. És ez így volt rendben – örültem, hogy nem volt idő drámára. :-D

off

Dsheavenofbooks>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Vannak olyan napok, amikor nem vágyom semmi bonyolult olvasmányra, hanem egyszerűen csak szeretnék elmerülni egy könnyed, nagy drámáktól mentes történetben. Egy ilyen napra tökéletes választás volt a A boldogító nem!, amely a humorának és a cselekményének köszönhetően nagyon jó szórakoztatást nyújtott.

Három héttel Brooke esküvője előtt felbukkan a városban Austin, a lány gyerekkori szerelme, akin még mindig nem lépett túl. Vajon miért tért vissza a férfi a városba? Köze lehet Brooke közelgő esküvőjéhez, vagy valami másról van szó?

A könyv nagy erőssége a hangulata és a humor, amelyeknek köszönhetően rengeteget mosolyogtam olvasás közben (gondoljunk csak Alice-ra és az ő bulizási szokásaira). Brooke és a barátnői mind nagyon szórakoztatónak bizonyultak, a párbeszédeik pedig igazán viccesre sikeredtek. A cselekmény nagyon pörgős, gyors – itt aztán nincsenek töltelék fejezetek.

Nagyon szeretem a második esély típusú történeteket, ez most sem volt másképp. Austin felbukkanása sejtette, hogy Brooke és Troy esküvője még nem lefutott dolog, így nagyon érdekelt, hogy hová is fut ki a történet. Érezhetően jobban passzolt Brooke Austinhoz, mint Troyhoz, így kíváncsi voltam, hogy valódi szerelem nélkül belemegy-e a házasságba.

Riley Baker mindig lehengerlő, merész és vicces történeteket tár elénk, amelyek könnyen magukkal ragadják az olvasót.
Ezt a zsebkönyvet elsősorban a tini olvasóknak tudom ajánlani, akik szeretnének egy könnyed és rövid regényben elmerülni.

Papírra_vetett_gondolataim >!
Riley Baker: A boldogító nem!

Nekem ő a nagy kedvencem az írónőtől ! *-* Egyszerűen a maga egyszerűsége és életszerű humora miatt letehetetlen !!! Jó pár olyan emberkének ajánlottam már, akik eddig azt gondolták, hogy nem szeretnek olvasni. Aztán rájöttek, hogy csak nem jó könyvhöz nyúltak. :D

Niki P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Az első könyvem az írónőtől, de tuti nem az utolsó. Pár oldal után teljesen megvett magának. Nagyon tetszik a stílusa, a 2 főszereplő macska-egér csatáját nagyon bírtam. Szurkoltam nekik, hogy jöjjenek össze, de egy kicsit reménykedtem, hogy addig még húzzák egymást agyát. Szuper borító, fantasztikusan megírt történet, új kedvenc könyvet és kedvenc írót avattam :D

nagydianagloria>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Ez volt az első könyvem az írónőtől, de az biztos, hogy fogok még tőle olvasni. Nagyon szerettem ezt a történetet.
Rengeteget nevettem olvasás közben. Könnyed, humoros, szerelmes sztori. A filmes karakterekre való utalgatások nagyon tetszettek.
off
A borító nagyon szuper! ♥

jeszan P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

“Előre nézz és ne hátra, mert pofára esel a múltad egy darabjában.”

Szuper kis történet, melyet gyorsan kilehet olvasni, olyan vicces és fordulatos, hogy letehetetlen. Brooke és Ashley bakancslistája tökéletes alap, hogy a gyermeki barátságból felnőttként szerelem legyen, amolyan mindkettőjüknek az “igazi”. Tipikus, hogy mindezt a lagzi előtt kell végrehajtani. A happy end is meglepően jóra sikerült.

“De hétfőtől ugyanúgy utáljuk őt, ugye? Én szeretem őt utálni. Olyan, mint a reggeli kávém: a napom része.”

Viviana97>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Ez nagyon nagyon jó volt.
Mostanában nincs sok kedvem olvasni, de mivel ezt már elkezdtem hetekkel ezelőtt, nem akartam átvinni következő hónapra.
Nem hosszú könyv és szerencsére olvastatta is magát, úgyhogy csak pillanatok alatt elröppent az a 150 oldal, amennyi még hátra volt.
Annyira nem mennék bele a könyv hibáiba, mert bár voltak, nem zavartak olvasás közben, a történetre fókuszáltam jobbára.
Összességében egy vicces és szórakoztató kis olvasmány volt, amit Riley-tól már megszokhattam. Szeretem, ahogyan ír, tetszik a humora. :)


Népszerű idézetek

Riley_Baker I>!

– Mutass már egy magas fát, kérlek!
– Miért?
– Mert onnan fogom leszarni
a véleményed.

nagydianagloria>!

Előre nézz és ne hátra, mert pofára esel a múltad egy darabjában.

46. oldal

Riley_Baker I>!

– Hazaviszlek téged!
– Aranyos vagy, de a királynő mindig egyedül távozik.

Hkincso93>!

Hát igen, a nagymamám már fiatal koromban megmondta a tutit. Az életben egy
dolgot kell megtanulnod. Nem rúghatsz fel mindenkit, akit szeretnél. Sajnos….

5 hozzászólás
Riley_Baker I>!

A meg nem értett dolgok között ott szerepel a te neved is.

Arina>!

A szerelem soha nem lesz egyszerű, de ha megtalálod a megfelelő embert ,akkor bármilyen nehéz nap átvészelhető.

DzsDzs88 IP>!

– Nekem legalább értelmes ötleteim vannak, nem esőben táncikálni, csöpögős zenékre.
– És mondd csak, mégis hogy akarsz eljutni a Holdra?
– Gondolom, ha tovább fikázom a listád, akkor felrúgsz oda?

107. oldal

1 hozzászólás
Riley_Baker I>!

Onnantól kezdve, hogy a homokozóban Isten színe előtt ígéretet tettünk egymásnak, mi lettünk a kicseszett Bonnie és Clyde.

DzsDzs88 IP>!

– Abbahagynád ezt? Olyan vagy, mint egy irritáló belső hang.
– Szóval, akkor már a belső hangod is jelzett, hogy ez nem teljesen oké?

120. oldal

1 hozzászólás
DzsDzs88 IP>!

– Annyira szuper mind a kettőtöknek az időzítése, hogy arra szavakat sem találok.

190. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

On Sai: Esővágy
Kollár Betti: Kosársuli
Király Anikó: Strand, papucs, szerelem
Leiner Laura: Random
Király Anikó: Csak barátok?
Fróna Zsófia: Démonok közt
Leiner Laura: Valahol
Leiner Laura: Bízz bennem
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Leiner Laura: Ég veled