A ​boldogító nem! 94 csillagozás

Riley Baker: A boldogító nem!

Egy időkapszula kiásása beláthatatlan következményekkel járhat. A fiatal Brooke Murphy élete fenekestül felfordul, amikor az első nagy szerelme, Austin Nash visszatér a városba. Egy nosztalgiával töltött este után, kiássák a feledésbe merült üzenetüket, amiben Brooke egy bakancslistát írt a jövőbeni énjének. Pechére minden egyes pont Austin nevét is tartalmazza, ami nem okozna gondot, ha Brooke nem éppen a közelgő esküvőjét szervezné. Vajon megpróbálja az időkapszulában hagyott listát teljesíteni? Képes lesz lemondani a bakancslista legfontosabb pontjáról?

>!
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150083322

Enciklopédia 1


Kedvencelte 18

Most olvassa 8

Várólistára tette 139

Kívánságlistára tette 209

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Az egyik kolléganőm ajánlotta ezt a könyvet, aki egyébként nem egy könyvmoly, de még csak nem is egy olvasó típus. Megérte hallgatni rá, mert ez egy nagyon jó, könnyed, romantikus történet volt, egy jól eltalált borítóval tálalva. Szinte az egész könyvet végig mosolyogtam, kivéve akkor, amikor éppen hangosan felnevettem. Szívesen olvastam volna még tovább és tovább. Fogok még Riley Baker-től olvasni.

Könyvmolylány20 P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

A korábban az írónőtől olvasott kötetek annyira tetszettek, hogy alig vártam, hogy ezt a könyvet is olvashassam végre. Bár nem volt még mindegyik könyvéhez szerencsém, de már nyugodt szívvel merem állítani, hogy nagyon tetszik Riley Baker stílusa, mert mind a három könyv tetszett, amiket eddig tőle olvastam.
spoiler
link

nagydianagloria P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Ez volt az első könyvem az írónőtől, de az biztos, hogy fogok még tőle olvasni. Nagyon szerettem ezt a történetet.
Rengeteget nevettem olvasás közben. Könnyed, humoros, szerelmes sztori. A filmes karakterekre való utalgatások nagyon tetszettek.
off
A borító nagyon szuper! ♥

lorettaa>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Riley Baker eddig megjelent könyvei még nem érték el nálam azt a hatást, hogy egy bizonyos fejezet után ne tudjam abbahagyni a nevetést. Most viszont, A boldogító nem! c. könyvénél ez megváltozott. Hetedik fejezet után épphogy abbahagytam a vigyorgást, jött egy olyan párbeszéd amin újra nevetésben törtem ki.
Zoey karakterét imádom a legjobban! Aztán utána Piper. Aki olvasta, megfog érteni!

Brooke Murphy férjhez készül menni, Troy a tökéletes jelölt számára. De mi történik akkor ha a szíve még mindig másé? Három héttel az esküvője előtt felbukkan gyerekkori szerelme, Austin Nash. Az az Austin Nash, aki évekkel ezelőtt apró szilánkokra törte a lány szívét, távozása miatt. Azok a szép emlékek keverednek a fájdalommal, és felszínre tör minden.
Eközben Piper szervezi az esküvőjüket, ám a sors mindig közbeszól.

Ha szereted az Írónő könyveit, ezt se hagyd ki!

bemese05 P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Remek kis olvasmány volt ez is Rileytól! Szeretem a stílusát és a humorát! :) Imádom a borítót, nekem nagyon visszaadta Brooke stílusát és ahogyan elképzelte az álomesküvői öltözetét, a bakanccsal együtt :) Kedveltem Brooke-ot, nagyon nehéz helyzetbe került, együttéreztem vele! Imádtam amikor a barátnői megpróbálták lebeszélni róla :D A kedvenc hasonlatom Damon és Elena volt :) Végig sejtettem Austin szándékát és annyira tetszett amikor előtört belőle ♥ Mondtam, h navégre! A vége egy kicsit sietősen zárult, és volt amikor megijedtem, h na ugye ezt nem játsza el megint… De szerencsére összekapták magukat! :) Remélem fogunk még olvasni róluk, mondjuk egy epilógus erejéig!

PikiKiki>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Borító : 5/5
Írónő: ♥
Könyv : legutóbbi könyvem tőle : Utóirat: elvittem az autót. Az is jó volt, de ez… Nagyon jó! Végre, szerettem olvasni, daráltam az oldalakat. Kellett ez nekem!
Sokszor molyogtam rajta, egy nagyon jó humoros, romantikus story.

Vörös_Viktória IP>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Az írónő ismét egy letehetetlen történtetet alkotott.
Nagyon megszerettem a karaktereket, a filmes és karakteres utalások és hasonlatok rettentően tetszettek és nagyon megszínesítették a könyvet ezek a poénok. Imádtam őket!
Austin pedig nem csak Brooke szívét, hanem az enyémet is elrabolta.
Bár nem mondható vékonynak, hiszen 190 oldal, ettől függetlenül még anniyra olvastam volna tovább. Szívesen olvasnék egy olyan részt is, ahol bővebb betekintést nyerhetünk Brustin (mostantól így fogom hívni Brooke és Austin párosát) életébe.
Az írónő annyira könnyedén vezeti a szálakat, annyira természetesen kelti életre a karaktereket és adja át az érzéseket, hogy akármit is ír, én biztos, hogy elolvasom őket!

L_Sandra P>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Könnyed, humoros, romantikus történet. Imádtam a filmes, könyves utalásokat a könyvben. Szinte nem volt olyan oldal, ahol nem vigyorogtam, nevettem volna valamin – zseniális ilyen téren. Tetszett, ahogy Brooke próbálta meggyőzni magát, hogy spoiler. A könyv utolsó fejezete újra alkotta az utolsó találkozásukat 5 évvel korábbról, szerencsére most más végkifejlettel.
Aki szeretne egy szórakoztató, vidám könyvet olvasni, az vegye kézbe. ☺️

Barbara02 IP>!
Riley Baker: A boldogító nem!

Kellemes egy estés kikapcsolódás. Cuki, humoros imádnivaló. Imádtam Brooke vagányságát, és ami nagyon tetszett az a filmes utalások.

pasztornenagyeva>!
Riley Baker: A boldogító nem!

A könyvtárban találkoztam ezzel a könyvvel.Rögtön felkeltette a kíváncsiságomat. Számomra egy menyasszonyi ruha, az nem bakancsos és farmerdzsekis szerelés. Ezért is akartam elolvasni.A könyv borítója teljesen passzol a beltartalommal. Látszik a bizonytalanság az esküvővel kapcsolatosan. Könnyen olvasható a sztori. Ha elkezded, nem tudod letenni. Szeretem a humoros könyveket, és az van benne jócskán. A legjobban a Brooke leánybúcsúja tetszett a legjobban. Néha meghatódtam jeleneteken. Nem volt hosszú a könyv, de mégis sok mindent megtudtunk Brookeról és Austinról. Ez az első könyvem az írónőtől, de biztosan fogok még tőle olvasni.


Népszerű idézetek

Riley_Baker I>!

– Mutass már egy magas fát, kérlek!
– Miért?
– Mert onnan fogom leszarni
a véleményed.

Riley_Baker I>!

– Hazaviszlek téged!
– Aranyos vagy, de a királynő mindig egyedül távozik.

Riley_Baker I>!

A meg nem értett dolgok között ott szerepel a te neved is.

Riley_Baker I>!

Onnantól kezdve, hogy a homokozóban Isten színe előtt ígéretet tettünk egymásnak, mi lettünk a kicseszett Bonnie és Clyde.

nagydianagloria P>!

Előre nézz és ne hátra, mert pofára esel a múltad egy darabjában.

46

Hkincso93>!

Hát igen, a nagymamám már fiatal koromban megmondta a tutit. Az életben egy
dolgot kell megtanulnod. Nem rúghatsz fel mindenkit, akit szeretnél. Sajnos….

Arina>!

A szerelem soha nem lesz egyszerű, de ha megtalálod a megfelelő embert ,akkor bármilyen nehéz nap átvészelhető.

Hkincso93>!

Az olyan múltra, aminek nincsen jövője, nem szívesen emlékszünk.

Könyvmolylány20 P>!

– […] Felnőtt emberek vagyunk. Képesnek kell lennünk egy asztalnál ülni valakivel, még akkor is, ha nem szívesen tűrjük meg őt és szívünk szerint a fejét belenyomnánk a vacsorába.

86. oldal

Hkincso93>!

– Amikor egy ajtó bezárul, egy ablak kinyílik előttünk.
– Másik ajtó, nem?
– Ablak vagy ajtó, nem mindegy? A lényegen nem változtat. Mindannyian szerettünk már valakit, akit nem lett volna szabad, de az életben mindig vár rád valami új lehetőség!
– Értem, értem. De amúgy ajtó volt, nem?


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Ruby Saw: Vacsora kilenc főre
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros
Alex L. Hooper – Monos Anett – M. Z. Chapelle (szerk.): Sssh!
B. E. Belle: Mia
Ruby Saw: A pillangó öröksége
Anne L. Green: Titkok előszele
Ruby Saw: Gázt neki, Család!
Anne L. Green: Elvakult szerető
Elyn Vee N.: Santa Night