Isteni ​utazás 21 csillagozás

Rick Reckless: Isteni utazás

Ádám ​egy átlagos ember volt. Egy napon azonban megjelent előtte Gábriel arkangyal, aki így szólt hozzá:

„Ádám! Te vagy a Mindenható Isten! Negyvennégy évvel ezelőtt úgy döntöttél, hogy újjászületsz a Földön. Megfosztottad magad saját Isteni tudatodtól, törölted emlékeidet és elvetted magadtól a hihetetlen erődet is! A célod az volt, hogy megértsd az emberi fajt és a halandó életet!”

Ádám kis híján sokkot kapott e szavak hallatán, azonban az arkangyal nem hagyott neki időt, hogy feldolgozza ezt. Vissza kell térnie Isteni énjéhez, mert az Ördög serege az az a fődémonok, démonok és az ördögi szellemek folyamatosan támadják és küldik az Örök sötétségbe az Istenieket, vagyis az arkangyalokat, angyalokat és az isteni szellemeket. Meg kell ismernie az egész Mindenséget a benne lévő lényekkel együtt. Valamint létre kell hoznia egy új világot, ahová átvezeti az övéit, a Végítélet elszámoltatásai után.

Ádám számára felfoghatatlan volt, amit hallott, de ekkor még nem… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156155382

Kapcsolódó zóna

!

Rick Reckless – Isteni utazás

26 tag · 33 karc · Utolsó karc: 2022. január 17., 07:53 · Bővebben


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 33

Kívánságlistára tette 54

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

beecebocaღ>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Amikor először elolvastam a könyv fülszövegét kicsit megijedtem, hogy bár vallásos vagyok, de mégis miről is szólhat egy ilyen fantasy. Aztán mire elkezdtem a könyvet már el is felejtettem, hogy mi volt a fülszövegben és egyik meglepetés ért a másik után. Tény, hogy nagyon nem erre számítottam. A sok romantikus könnyed olvasmány után ez a regény nagyon messzire vitt a komfortzónámtól, ezért is tartott több ideig, mire megemésztettem és a végére jutottam.

Maga a világ, amit az író felépített valami elképesztő, hatalmas fantáziája van, amit remekül önt szavakba. Néha kicsit tömény volt számomra, elbírtam volna több párbeszédet is.

Igen, a könyvben végig jelen van a vallás, de nem olyan szinten, ahogyan gondolnád. Ez a könyv nem akar megtéríteni. Nem bizonygatja Isten létezését, nem erőszakolja rád a hitet, hogy már pedig neked hinned KELL. Erről szó sincs. Igen, csak akkor juthatsz el Istenhez, hogyha hiszel. De ha nem, az sem probléma. Szabad akaratod van. Többnyire.

Folyamatosan megdöbbentett ez a könyv a fordulataival. Ebben a regényben semmi kiszámítható nincs. Egyszerűen csak olvasol és kapkodod a fejed, hogy most mégis mi történik és miért történik. Ki mozgatja a szálakat?
Helyszínünk legtöbb esetben a túlvilág és megtudhatjuk, hogy mi is van a halál után.
Nagyon szimpatikus volt, hogy a szellemi vagy testi fogyatékosok is ugyanolyan egészséges lélekként kerültek a túlvilágra, mint bárki más.
Meglepő volt olvasni Hitlerről, egy esetleges harmadik világháborúról, a Végítéletről. A végére még Lucifer is egész kedvelhető lett.

A kedvenc szereplőm Nadin és Zack volt, viszont Ádám valamiért nem nőtt a szívemhez.
Összességében ez egy nagyon jól felépített könyv volt kisebb hibákkal, egyszerűen csak nem tudtam magam igazán beleélni. De akit érdekel az ilyen téma, annak mindenképpen ajánlom.
És köszönöm szépen az írónak, hogy elolvashattam és még dedikálta is nekem az első könyvét!:) A borító pedig valami meseszép♥
spoiler

2 hozzászólás
Papírra_vetett_gondolataim>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Megmondom őszintén nagyon tartottam ettől a könyvtől, mert a fülszöveg alapján nem voltam benne biztos, hogy nekem való lesz ez a történet. Szerencsére a félelmem alaptalan volt, ugyanis egy baromira pörgős és izgalmas regényt kaptam. Számomra abszolút egy pozitív olvasás volt, teli izgalommal.
https://youtu.be/CYTBYc8ooB4

2 hozzászólás
Viviana97>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Először is szeretném megköszönni a szerzőnek, hogy elolvashattam a könyvét.
A fülszöveg alapján egy nagyon érdekes és izgalmas történetnek tűnt és olvasás közben ez be is igazolódott.
Szerintem mindenki ismeri a jó és a rossz ezen küzdelmét, még aki nem vallásos, az is ismeri a történeteket Istenről és az Ördögről. Szerintem nagyon érdekes volt erről olvasni egy fantasy sztori keretében. Mert itt a hangsúly nem a valláson volt, ez egy fantasy könyv, amiben épp az övéké volt a főszerep.
Tetszett, hogy nagyon részletesek voltak a leírások, emiatt nem vesztettem el a fonalat, tudtam követni az eseményeket és el is tudtam képzelni, szinte tökéletesen. Szerintem a szerző rendkívüli fantáziával rendelkezik, legalábbis nekem ez derült ki ebből az írásából és remélem, hogy nem adja fel az írást később sem.

Visszatérve a könyvre, voltak szereplők, akiket kedveltem, de voltak, akiket cseppet sem sikerült megkedvelnem, az utóbbi csoportba tartozott Zack, nem tudom miért, de számomra nagyon ellenszenves volt. Nagyon nem tetszett, ahogy gondolkodott, ahogy cselekedett. De pl. Nadin nagyon a szívemhez nőtt, ebből is látszik, hogy inkább a Jókhoz állok közelebb.

Tudom, van még mit csiszolni ezen a történeten, de első könyvhöz képest ez nagyon is ott van.

1 hozzászólás
Pesu>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Nem is tudom hol kezdjem! Fantasy oké, de mégsem érzed annyira fantasynak. Valahogy nem tudom összehasonlítani egy fantasy regénnyel, mert teljesen másnak érzem őket! Persze ezt nem rossz értelemben mondom, hanem kicsit ledöbbentett ez a könyv! Az első 30 oldalig nem is tudtam igazán mit gondoljak, még most sem vagyok teljesen biztos a dolgomban! Az eleje kicsit letört, hogy uhh.. nekem ez nagyon vallásos és nem értettem teljesen mikor mi is történik. De valahol az 50. oldal után pedig olyan gyorsan haladtam, hogy csak néztem, hogy azta, ha ennyire haladok akkor nem mondhatom, hogy nem tetszik, mert akkor letenném és nem menne így. Akkor nagyon felpörögtek az események amit én már nagyon vártam, meg persze, hogy megértsem, hogy akkor most mi is van! Az első pár oldalnál nem szabad abbahagyni, hidd el, hogy nem olyan vallás központú mint amilyennek az elején tűnik! Ez a könyv inkább arra keresi a választ, hogy rajtunk embereken kívül is léteznek-e más lények ebben a galaxisban? Vannak-e nagyobb és hatalmasabb teremtmények mint mi? Van-e Isten és van-e Ördög? Van-e élet a halál után? Van-e menny és pokol? Mikre képes a hit? Nem akarja senki szájába sem rágni, hogy márpedig hinnie kell! Sőt.. a könyvben is fetvet egy középutat a jó és a rossz között! :)
Nekem a karakterek többségével nem volt semmi bajom, bár.. valahogy engem Ádám fogott meg a legkevésbé! Zack sokkal szimpatikusabb volt nekem, amivel tudom, hogy sokan nem értenek egyet! De nekem az ő karaktere sokkal izgalmasabb volt! :)
Nekem Ádám nagyon „én központú” volt, ami nagyon ellentétes volt az Isteni énjével szemben. Ez kicsit unszimpatikussá tette számomra.
Nagyon elgondolkodtatja az embert ez a könyv és mindenki mást lát benne, ami szerintem pozitív dolog!
Összességében tudom ajánlani mindenkinek aki ki akar szakadni a komfortzónájából és érdeklik a túlvilági dolgok! Az írónak óriási fantáziája van amit használ is ebben a regényben bőven! :)
Muszáj kitérnem rá, hogy valami eszméletlenül gyönyörű a borítója és tükrözi is a tartalmát! ;)

Nagyon szépen köszönöm az írónak, hogy bizalmat szavazott nekem és elolvashattam a könyvét! :))

2 hozzászólás
Emy_Dust I>!
Rick Reckless: Isteni utazás

A fülszöveg első olvasásra felkeltette a figyelmemet, nem volt kérdés, hogy el kell olvasnom a könyvet. Nem azt kaptam, amire elsőre számítottam, hanem egy sokkal érdekesebb, izgalmasabb és elgondolkodtató történetet. A könyv nagyon megosztó témát boncolgat. Azt gondolom, hogy mindenkiben felmerült már a gondolat, hogy mi történik az utolsó lélegzetvétel után. Van tovább, vagy egy pillanat alatt mindennek vége? Van aki hisz a túlvilág létezésében, van aki elhatárolódik tőle teljes mértékben. De miért ne lehetne pontosan olyan, mint az Isteni utazás? Nagyon szemléletesen, élethűen mutatja be az író, végig fenntartva az érdeklődést. Megérintő a drámai része, kellően van benne izgalom, és sikerült megmosolyogtatnia is. Rengeteg szóval tudnám jellemezni, van benne küzdelem, kitartás, szeretet, elfogadás, megbocsátás, hit, remény. És még sorolhatnám. Köszönöm, hogy a részese lehettem az utazásnak. Kíváncsian várom a folytatást.

2 hozzászólás
_Ellamara_ P>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Ez a könyv tipikusan olyan, amit magamtól, a vélemények olvasása nélkül nem feltétlenül vettem volna a kezembe. Ezért most remélem, hogy az én értékelésem felkelti majd a figyelmeteket és minél többen elolvassátok majd ezt a nagyszerű könyvet. :)

Mint ahogy már rájöhettetek, egyáltalán nem olyan volt a könyv, mint vártam. Azt hittem, hogy majd valami nagyon spirituális dolog lesz, ami a vallásról és annak fontosságáról meg hasonló témákról szól. Ennek ellenére egy szuper fantasy könyvet kaptam elképesztő világfelépítéssel, karakterekkel, lelki fejlődésekkel és utazásokkal.

Láthatjuk benne a főszereplőnket, Ádámot, aki egy hétköznapi férfi, két gyermekkel, egy feleséggel és egy agydaganattal. És akiről egyszercsak kiderül, hogy ő maga Isten. Ezt egy utazása során mondja el neki Gábriel arkangyal és innét indulnak be igazán a történések.
Az eleje nekem emiatt kicsit vontatott volt, de onnantól, hogy eljutunk eddig a pontig a történetben, csak úgy pörögnek az események és nincs megállás a könyv végéig.
Ádám megkezdi a hosszú testi és lelki utazást, amely során vissza kell találnia önmagához és a hitéhez, ami valljuk be nem kis feladat egy embernek. Az idő pedig szorít közben, ugyanis közeleg a harmadik világháború, az apokalipszis, amit egyedül csak ő tud megakadályozni.

Nagyon szerettem azokat a részeket, amik a gyerekeiről és a feleségéről szólnak. Nekik is lesz szerepük végig a történetben, méghozzá nem is akármilyen.
Lucifer pedig a nagy rivális, a rossz megtestesítője, a pokol ura, aki próbálja romba dönteni a világot, miközben a lelkében nem kis harcok dúlnak.
Elég jó fordulatok voltak benne, különösen a vége felé, amikor kiderült minden. Egy idő után már én sem teljesen tudtam felfogni a történteteket, de nagyon tetszett, ahová kilyukadtunk.

A központi kérdés úgy gondolom, a jó és a rossz egyensúlya volt. Ez mindig nehéz téma, ugyanis nincs rá egy darab jó válasz, magyarázat. Láthattuk ezt a karakterek lelkében és a külső világban is egyaránt, ami nagyon szépen volt párhuzamba állítva.
Nekem ez a könyv határozottan egy kellemes csalódás volt. Remélem olvashatunk majd még az írótól hasonlóan fantasztikus történeteket.

https://www.youtube.com/watch…

1 hozzászólás
Himitsu P>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Az egyik legjobban várt könyv volt, amelyet el akartam olvasni, amióta csak megláttam az író karcait. Isten sokféleképpen szól sok emberhez és emberen keresztül, egyszerűen kíváncsi voltam az író nézőpontjára is.

A regény fantasy, ennek megfelelően álltam neki. Volt benne számos olyan jellemző, ami nagyon érdekes. Bármi történjék is, ha a másik oldal megmutatkozik, az emberek hitetlenkednek, és inkább hiszik azt, hogy a képzeletük játszadozik velük. Inkább hiszik magukat tudathasadásosnak, vagy inkább valami drog hatásának a történteket, mintsem hogy elhiggyék, igaz, amit tapasztalnak. Ádám is sokáig így volt, de a végére egészen belejött, ahogy a körülötte történő események erősítették a hitét.

Alapvetően egy nagyon jó regény. Érdekes volt látni, hogy az író hogyan képzeli az angyalok, démonok világát, hogyan képzeli el Istent, és különösen tetszett, hogy nemcsak a Földre korlátozódott a figyelme. Az élet ott lehet bármelyik távoli galaxisban, és lehetnek sokkal fejlettebb, békésebb élőlények is, akik már mind magasabb (vagy épp alacsonyabb) fejlettségi szinten állnak. Tisztában vannak Isten létével, ezáltal harmóniában élnek egymással és a bolygóval is, amelyen élnek. … Hasonlítsuk össze ezt a mi Földünkkel. Nem tudom mennyire tudatos, de némi bújtatott környezetvédelem is sugárzik a könyvből, ami számomra mindenképpen pozitív.

A vége a regénynek egy kicsit túl zsúfolt volt. Végítélet, világháború, és a részletes leírások után nem derül ki teljesen nyilvánvalóan, hogy ez most napok, vagy hónapok alatt játszódott le, míg Ádám teste a kórházban feküdt. Nyilvánvalóan hónapok, de gyorsan kellett kapcsolni ahhoz, hogy követni tudjam az eseményeket.

Lucifer alakja mindig érdekes, mikor próbálják őt megszemélyesíteni. A gonoszsággal azonosítják, de mindig próbálják belekeverni, hogy ő tulajdonképpen nem akar rossz lenni, elege van belőle, csak a dac miatt nem fordul vissza már. Az igazságot nem tudhatjuk, csak gondolkodni lehet rajta. Ezzel a bábjátékozással lehet engem kikergetni a világból, Lucifer emiatt van kiakadva több alkotásban is, nemcsak ebben a könyvben. Ezt én személy szerint érdekesnek tartom, nyilván az ember óhatatlanul is rokonszenvezni kezd vele, pedig nem feltétlenül szabadna. A könyv lezárása is hozzá kapcsolódik, egy elég érdekes csavar, nem mondom, hogy nem tetszik, éppen csak lehetetlennek tartom, de épp ezért fantasy a fantasy.:))

Most pedig jöjjön pár dolog, amiért neheztelek egy kicsit.
– A regény szerint Lucifer megölte spoiler. Ezért nagyon, nagyon, még annál is jobban nagyon haragszom.*^*
– Tudom, hogy fantasyről beszélünk. A tartalom szerint Isten törölte az emlékeit, hogy ember lehessen, és megtapasztalhassa, milyen köztünk az élet. Ha eltekintek attól, hogy ez egy fantasy, akkor nem marad más, mint azt mondani, hogy erre semmi szükség, mivel egyszer már testett öltött, a Földre született, és visszament a Mennybe. Tehát élt köztünk, és már előtte is pontosan tudta, hogyan és miért létezünk – csak nekünk nem mindig világos. Így a cselekmény legfőbb eleme semmis, szimplán, mert lehetetlen, vagy ha nem lehetetlen, szükségtelen, hogy megtörténjen, mert már megtörtént egyszer. [Akkor is kinyilatkoztatta magát, és nagyon csúnya vége lett.]

Végezetül, mert negatívnak tűnő gondolatokkal nem zárom ezt az értékelést, és amit írtam, sem negatívumnak szántam, csak észrevételnek.
Köszönet jár jónéhány szép gondolatért.
Például:
– A halál után a vakok, bénák, szellemi, lelki fogyatékosok is egészséges lélekként élnek tovább, megtapasztalnak mindent, amit földi életünk során nem tapasztalhattak. Ez gyönyörű, és vigasztaló gondolat, és minden bizonnyal – igaz.
– A kis kirándulás más bolygókon, csodaszép volt. Szeretek betekintést nyerni az olyan gondolatokba, hogy ki hogyan képzelne el más élőlényeket más bolygókon, és itt kaptam nagyon szép példákat.:) Jó érzéssel töltött el.
– Vannak problémák, amelyekre felhívja a figyelmet, ilyen például a környezetszennyezés. Szerintem egyetlen olyan értelmes létforma sem létezik rajtunk kívül, aki képes még a Föld körüli, űrbéli terüleket is teleszemetelni. Szennyezett bolygón, nem lehet élni. Amíg ezt nem értik meg az emberek, amíg a „semmit nem ér, ha csak én csinálom, más pedig nem” gondolat az elterjedt, akkor nem fog semmi történni, hiába a szájtépés a tudósok részéről. Globális kormányrendeletek kellenének.
– A végére hagyom a vallást. A könyv a Jó és a Rossz harcáról szól, de végig próbálja csak mellékesként feltüntetni, noha az egész történet erre épül. Nem a térítés a célja… de akkor is, ideje lenne hinni. Számtalan könyv létezik, ami kézen fog és vezet, és akkor nincs az, hogy néma az Isten. Mindenkihez szól, csak nem mindenki veszi észre.
Vannak könyvek, amikben fonákul sül el az üzenet, és nem a szeretet átadása a cél, de ez nem olyan könyv. Kell hozzá nyugodtság, nagy adag nyitottság, és az apró hibái ellenére is szerethető lesz.

Kezdettől fogva mondom, hogy a borítót nagyon gyönyörűnek találom. Nagyon jó választás volt a történethez. spoiler
Akit érdekel, bátran olvassa el, szeretettel ajánlom!:)

6 hozzászólás
hmelcsi>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Nagyon szépen köszönöm @Rick_Reckless_1986 a könyvet ♥

Huha, hol is kezdjem…
Nem egyszerű összeszedni a gondolataimat ezzel a könyvvel kapcsolatban. Nagyon sok kérdést vet fel, amiken el lehet gondolkodni. Van-e túlvilág? Létezik-e a mennyország és a pokol? Meg lehet-e halni a túlvilágon? Micsoda a mindenség? Istent is teremteték?

Nagyon szeretem a fantasyt, de valahogy nem igazán tudtam ebbe a kategóriába besorolni ezt a könyvet. Abszolút úgy éreztem, hogy a komfort zónámon kívül esik ez a könyv a vallási témája miatt, ugyanakkor mégse teljesen, mert inkább lélektani volt ez a könyv és nem akart "megtéríteni'.

Ádám karakterével egész jól tudtam azonosulni, mivel egy hasonló helyzetben valószínűleg sokan hasonlóan viselkednénk. Ugyanakkor nem igazán sikerült szimpatizálnom semelyik szereplővel, talán sátán helyzetét sajnáltam meg legjobban a vége felé. Nadin nagyon tiszta és gyermeki és nagyon örültem az ő átalakulásának, mert az angyali oldalra igazán ráfér egy erős lélek. Zack története engem kissé kizökkentet, mivel mindig eszembe jutott, hogy kis hazánkban kerekesszékesként milyen nehéz lehet a hétköznapokban a közlekedés és egyszerűen nem tudtam elképzelni, ahogy meglógnak a rendőrök elől az ördögiek segítségével. Nagyon tetszett, ahogy a túlvilágon minden fogyatékkalélő épp lélek ként él tovább, szerintem ez egy nagyon szép gondolat, hogy a túlvilágon megtapasztalhatnak minden olyan dolgot, amit az életükben nélkülözniük kellett.
A felépítése tetszett a világnak, bár néha már belekavarodtam és nehezen tudtam elképzelni, hogy mi történik, mert helyenként túl gyorsan történtek az események. Talán a vége tetszett leginkább, amikor már minden titokra fény derült és jött az utolsó csavar a történetben. Legszívesebben innen olvastam volna tovább a történetet.
Összességében, aki nyitott a vallási témákra vagy magára az Isten-Ördög párharcra, annak ajánlom, mert érdekes történetet mesél el.

1 hozzászólás
olvasoido>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Sosem vonzottak a Bibliai alappal rendelkező könyvek, de a fantasyt nagyon szeretem, így úgy éreztem, hogy szeretném elolvasni, mert lehet többet tud, mint amire első klikkre gondolnék. Szeretem az első könyves írókat, mert van bennük valami „gyermeki báj” még nem ragaszkodnak azokhoz a szabályokhoz amiket a többség tart. A gyanúm a fantasy részről beigazolódott, ez a könyv teljesen más, nem valami hittérítő szöveg, inkább egy új elképzelést mutat be, ahol maga Isten sem tökéletes, és nem korlátozódik a tipikus menny és pokol helyszínekre.
Amit észrevettem, hogy az elején még lassan indult be, de mintha amint belejött volna az író, úgy lett volna egyre több ötlete.

További vélemény a blogon:
www.mimibookworld.com

1 hozzászólás
cintiblogol>!
Rick Reckless: Isteni utazás

Alapvetően kemény és megosztó témát boncolgat a történet. Ebből adódóan sok kérdésre keressük a választ a kötetben mint például: Mi történik velünk halálunk után? Létezik-e a túlvilág? Van-e mennyország és ha van akkor a pokol is létezik? És hogy megkapjuk-e ezekre a kérdésekre a választ? Ez mindenkinek legyen meglepetés. Bár a történet eleje nem vett meg 100%-osan ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy szépen van felépítve a cselekmény, és pont ezért kicsit lassú is az eleje, de aztán beindulnak az események és nem lesz megállás. Ezenfelül elgondolkodtató is volt sokszor, látszik, hogy a szerző rengeteg időt és energiát fektetett a regényébe. A borító pedig csodálatos olyan egyedülálló mint a mögötte lapuló történet.

Teljes értékelés:
https://cintiblogol.wordpress.com/2021/02/17/rick-reckl…

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Pesu>!

De aztán betudta annak, hogy az emberi faj ilyen gyűlölködő. Kialakult náluk egy norma, és ha valaki eltér attól, akkor azt szétszedik. Persze egy-egy gyűlöletnek van néha alapja is, de a legtöbb az egy egyszerű előítélet. Méghozzá sokszor az a fajta, amikor még nem is találkozott az adott csoporttal az illető, és máris megvan róla a véleménye. Mert ezt hallotta pár helyen a médiában, meg az ismerőseitől. Az emberek szerinte olyanok, mint a birkák. A tömeg után mennek. Gondolkoznak, de kilógni nem szeretnek, mert akkor a többi eltapossa őket. Persze kivételek mindig vannak.

beecebocaღ>!

Ádám, a Budapest-Amszterdam között száguldó vonat ablakából meredt kifelé, teljesen elmerülve gondolataiban.

(első mondat)

Lione P>!

A semmiről nem lehet írni és beszélni, mert már magának a szónak a leírásakor, kiejtésekor, illetve már a semmin való elmélkedésünkkor eszünkbe jut valami. A semmi nem lehet egy üres lap, nem lehet a levegő vagy egy üres fekete tér, mert ezek már valamik.

1 hozzászólás
beecebocaღ>!

Már az utcán sétálva is boldogságot próbált árasztani a kicsit megszürkült budapesti utcákon. Úgy gondolta, hogy a fásultság ellen akár egy mosoly is sokat segíthet. Nem csak azért tett így, mert pszichológusként ezt gondolta, hanem mert ez valamiért természetesen sugárzott belőle. Különleges akart lenni, szebbé akarta tenni az emberek életét bármivel, amivel csak tudta.

13. oldal

Lione P>!

Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy ráparancsolt Istenre, hogy mosogasson el.

1 hozzászólás
beecebocaღ>!

– Mi a jó neked abban, hogy elszakítod egymástól a lelkeket?
[…]
– Nem az a célom, hogy kínozzalak titeket – válaszolt Isten. – Pont az ellenkezőjét akarom. Erősebbé váljatok. Ne legyetek ráutalva senkire. A szeretteink halála nem szabad, hogy összetörjön minket.

224. oldal

Lione P>!

Először nem hitte el az Ördög, hogy ez lehetséges. Egy guruló labda hajkurászásból lesznek meg a hívei?


Hasonló könyvek címkék alapján

Szép Zsolt: Kárpát Walzer
Gaura Ágnes: Attila koporsója
J. Goldenlane: A jósnő hercege
Bánki Éva: Elsodort idő
Szakács Eszter: Babilon
Fróna Zsófia: Démonok közt
Ashley Carrigan: Halál és Gloria
Benyák Zoltán: Az idő bolondjai
Bányai D. Ilona: Boszorkánykör
Mészöly Ágnes: A királyné violája