Shadow ​Kiss (Vampire Academy 3.) 31 csillagozás

Richelle Mead: Shadow Kiss Richelle Mead: Shadow Kiss Richelle Mead: Shadow Kiss Richelle Mead: Shadow Kiss Richelle Mead: Shadow Kiss

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

It's springtime at St. Vladimir's Academy, and Rose Hathaway is this close to graduation. Since making her first Strigoi kills, Rose hasn't been feeling quite right. She's having dark thoughts, behaving erratically, and worst of all…might be seeing ghosts.

As Rose questions her sanity, new complications arise. Lissa has begun experimenting with her magic once more, their enemy Victor Dashkov might be set free, and Rose's forbidden relationship with Dimitri is starting to heat up again. But when a deadly threat no one saw coming changes their entire world, Rose must put her own life on the line--and choose between the two people she loves most.

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Razorbill, New York, 2013
444 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781595141972 · ASIN: 1595141979
>!
Penguin, London, England, 2013
444 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780141328553
>!
Penguin, New York, 2010
446 oldal · ASIN: B00390BE8U

4 további kiadás


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

avidreader>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

spoiler
Nem, nem, nem!
Ez a resz mindent vitt, foleg az utolso 3 fejezet. Megerte megvennem ezt a kotetet angolul, mert sokkal jobban atjott a hangulata a konyvnek, szemben az elozo ket resznel, amit magyarul olvastam.
Szamitottam ra, hogy valami tragikus kovetkezik be Rose eleteben mostanra, de hogy spoilernagyon durva. Ennek ellenere ugy gondolom, hogy kellett ez a valtozas a vegere, csak nem epp ilyen(!!!) idegtepo fordulat.. de ez mindenkepp hatasos volt.

colorful_monkey>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

Jelenleg csak könnyekkel küzdve, artikulálatlan Csubakka hangokban tudom kinyilvánítani az érzelmeimet erről a szörnyű, szörnyű könyvről, úgy meg inkább nem teszem.

kucmorgo P>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

A második rész után ezt a részt is gyorsan kivégeztem. Nagy segítség volt a történet folytonossága, mintha nem is egy következő könyvet olvastam volna. Ezt nagyon jól csinálja az írónő, vagy a tördelő, vagy valaki. Jó volt a történet, könnyű kis olvasmány.

kikisz96>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

Ha nem sajnálnám a Kindle-met, biztos vagyok benne hogy falhoz vágtam volna. MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT? Próbálok összekaparni egy normális értékelést, de most tettem le a könyvet és még mindig folynak a könnyeim.

Ngie>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

4 csillag, és asszem senkinek nem kell magyaráznom hogy miért! Egyébként fáj, hogy nem tudok 5 csillagot adni emiatt, mert szerintem ez a rész is volt olyan jó mint a második, pörgős és érdekes.

Amare>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

Nagyszerű folytatás, igazi idegörlő. Érzem, hoyg ez még nem volt semmi és az igazi érzelmi hullámvasút még előttem van, de van hittem és bízok abban, hogy a végén minden megoldódik. A karakterek nagyon jól fejlődnek és a kapcsolatok is.

Lindaaa>!
Richelle Mead: Shadow Kiss

Minden tisztelet azon íróknak, akik nem érzik feltétlenül szükségesnek, hogy egy sorozat második-harmadik-sokadik részében elemezzék az előző kötetek eseményeit. Ha valaki egyszer a második kötethez ér, attól el lehet várni, hogy olvasta az elsőt, és tisztában van a tényekkel. Ha meg olyan figyelmetlen, hogy egy sorozat közepébe vág bele, hát így járt, ha tetszik neki, akkor felkeresi az elsőt és elolvassa a megfelelő sorrendben. Nem kell mégegyszer az orrom alá dugni a tényeket.
Ettől függetlenül megint csak nem volt rossz, még mindig kiszámítható, a harcjelenetek kicsit bénácskák, de itt a vége felé egész tűkön ültem, hogy mi lesz és elszórakoztatott azért. És pluszpont jár azért, mert meg sem próbálta úgy előadni a lefejezést és valaki szíven döfését, mintha az valami baromi egyszerű dolog lenne. Bár az éjszakát meg a nappalt időnként felcserélte, de ezeken igazából csak nevettem.


Népszerű idézetek

doro33>!

“It’s a wonder you bother with me then”
“You’re worth it, believe me”
He kissed me again.

avidreader>!

“I think Adrian really likes you. Like, in a wanting-to-be-serious way.”
“Nope. He likes me in a wanting-to-get-the-clothes-off-the-cute-dhampir way.”

154. oldal

avidreader>!

“I’m always crazy around you, Rose. Here, I’m going to write an impromptu poem for you.” He tipped his head back and shouted to the sky:
“Rose is in red
But never in blue
Sharp as a thorn
Fights like one too.”

91. oldal

doro33>!

„Life and death were so unpredictable. So close to each other. We existed moment to moment, never knowing who would be the next to leave the world. I was still in it, barely, and as I looked up from the ashes, everything around me seemed so sweet and so beautiful. The trees. The stars. The moon. I was alive – and I was glad I was.”

doro33>!

Rose:"I could'nt recall the last time I'd seen that much of him on display. It was wonderful and frightening on the same time. Then I said the stupidest thing possible. „You're not scared of anything”
Dimitri:"I'm scared of a lot of thing. I was scared for you" He released me, and I stepped back. There was still passion and worry written all over him. „ I'm not perfect, I'm not invulnerable. ”

doro33>!

He stepped back and threw his arms out. „I'm always crazy around you Rose. Here, I'm going to write an impromptu poem for you.” He tipped his head back and shouted to the sky: "Rose is in red But never in blue Sharp as a thron Fights like one too.

ℕnabella>!

You did not just say that. I have a feeling we're on the verge of hugging and coming up with cute nicknames for each other.

avidreader>!

“Everyone likes feeling special. Being a part of an elite group is a way to do that.”
“But you weren’t part of it?”
“No need. I already know I’m special.”

288. oldal

avidreader>!

Life and death were so unpredictable. So close to each other. We existed moment to moment, never knowing who would be the next to leave this world.

366. oldal


A sorozat következő kötete

Vampire Academy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Rachel Hawkins: Hex Hall (angol)
Chloe Neill: Twice Bitten
Rainbow Rowell: Carry On
Maggie Stiefvater: The Raven Boys
Kelley Armstrong: The Summoning
Mindee Arnett: The Nightmare Dilemma
Holly Black: The Cruel Prince