A ​kék osztag 2 csillagozás

Richard Marcinko: A kék osztag

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lassan ​és állhatatosan haladnak előre a kifutópályán a zuhogó floridai esőben. Marcinko kapitány és harcosai akcióra készülnek. Feladatuk: az eltérített Boeing 727-es repülőgép megrohamozása, a Tengerészet miniszterének kimentése.
A könyörtelen leszámolás zúrzavarában egy túsz meghal. Marcinkónak hadbírósággal és a Tengerészettől való azonnali leszereléssel kell szembenéznie.
A harcosnak azonban még felelnie kell a Nemzeti HÍrszerző Ügynökség (DIA) szupertitkos munkatársának hívására. A legszörnyűbb rémálom készül valósággá válni, amelyben a tét: Amerika.
A gép eltérítőinek céljai messzire vezetnek: a totális káosz, könyörtelen gyilkosságok és az esztelen rombolás talaján saját képükre formált kormányt akarnak létrehozni. Egy politikailag motivált független milliárdos ösztönzi és pénzeli a milíciák, szélsőségesek, kábítószerbandák, fundamentalista terroristák megmozdulásait. Itt már csak a Harcos segíthet, és elit alakulata: a Kék Különítmény, amely ott van, ahol… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsiker

>!
JLX, Budapest, 1999
400 oldal · ISBN: 9633051045 · Fordította: Frigyik László

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Gunnar>!
Richard Marcinko: A kék osztag

Sajnos sokkal kevesebb benne az akció, mint a korábbiakban, inkább a technikai dolgok elmagyarázásával telnek meg a lapok. Viszont kellően alpári :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Kevin Hearne: Hexed – Megátkozva
Douglas Preston – Lincoln Child: A halál tánca
Gregg Hurwitz: Kíméletlen
Justin Cronin: A szabadulás
Janet Evanovich – Lee Goldberg: A nagy hajsza
Jeaniene Frost: Az első vércsepp
E. M. Nathanson: A piszkos tizenkettő
Matthew J. Kirby: A New York-i felkelés
Stephani Perry: A holtak városa