Határtalan ​gondolatok 38 csillagozás

Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Tedd meg a következő lépést…

A Titok egyértelmű alapelvei megmondják, hogy miként éld az életedet az Univerzum természeti törvényeivel összhangban. A lényeg azonban mindig az, hogy MEGÉLD ezeket az elveket.

A Határtalan gondolatokban, Rhonda Byrne újabb könyvében, a szerző végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az emberi lényeket irányító törvényekkel.

A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, több fényűzés, több nagyszerűség – az év minden egyes napján.

Eredeti mű: Rhonda Byrne: The Secret Daily Teachings

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Édesvíz, Budapest, 2014
ISBN: 9789635291779 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Édesvíz, Budapest, 2013
384 oldal · ISBN: 9789635291731 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 35

Szereplők népszerűség szerint

Buddha · Szent Ágoston · Christian D. Larson · William James


Kedvencelte 4

Most olvassa 6

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 42

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Scarlet_Rose
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Amúgy is imádom az idèzeteket ❤ :)
Nagyon szèp,jó ès elgondolkodtató.
Termèszetesen tele van post it-ekkel jelölve a könyv :D

>!
Jeffi P
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Ha szereted az idézet és okossággyűjteményeket akkor feltehetően tetszeni fog. Ha olvastad a Titkot akkor szintén tetszeni fog. Azt kell amúgy mondanom, hogy nekem ez sokkal jobban tetszett, mint a Titok. Kevésbé tűnt kapkodó és innen-onnan szedett dolgoknak. Ennek ellenére innen-onnan szedte, és ismételte is önmagát, de szabályosan jó érzés volt olvasni, néha megmosolyogni amit ír, néha csak úgy belemosolyogni az egészbe olvasás közben.
Súlyos kis könyvecske amúgy önvédelmi fegyvernek is beillene.

>!
Hortobágyi_Mara
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Nagyon jól összeszedett könyv, nem egyszeri olvasmány, az a fajta, amelyet időről időre újra és újra előveszünk. Ha A Titok, Az Erő, A Varázslat tetszett, akkor ez a könyv is nagyon fog tetszeni. Értékes gondolatokkal és idézetekkel teli kötet, amit nem utolsósorban öröm kézbe venni, annyira gyönyörűen megszerkesztett.

>!
DEliza
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Jó kis könyv. Minden napra tartogat egy kis tanácsot, idézetet. Sajnos nem érek rá nap mint nap elővenni, ezért elolvastam az egészet 4 napon át. Úgyhogy csak annak ajánlom, aki betudja tartani a rendszert. De az biztos, hogy megérte elolvasni. Biztos, hogy többször a kezembe fog még kerülni. :)

>!
Leah
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

A legjobb szöveg/idézet gyűjtemény;)
Összefoglalja az összes könyvét, csak a lényeget, a fontos dolgokat gyűjtötte ide.
Jó párat ki is írok idézetbe ;)

>!
Memécske
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

A titokkal kezdtem, és úgy éreztem, hogy mindenképpen kell egy olyan gyűjtemény is, amit bármikor elővehetek és tényleg csak néhány percbe telik, hogy átgondoljak dolgokat.
Így a Határtalan gondolatok az éjjeliszekrényre került, és minden nap 1-5 oldalt olvastam belőle. Ez után az Erő következett, amit szintén részletekben olvastam, fejezetenként, hogy legyen mindig időm átgondolni az olvasottakat.
Szerintem Rhonda Byrne könyveinek mindenki könyvespolcán ott a helyük, mert bármikor aktuálisak és egy teljesen másfajta életszemléletet adnak, mint ami a mai világban elterjedt.

>!
Purpur
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Valahogy sosem éreztem elég kedvet Rhonda Byrne könyveihez; ezt is azért kölcsönöztem ki a könyvtárból, mert megtetszett a külseje. Az elejétől nem igazán voltam lenyűgözve – ezekkel a gondolatokkal bármelyik spirituális könyvben találkozhatunk, és nem értettem, miben más ez, mint a többi. Mégis olvastatta magát, és egyszer csak azt vettem észre, hogy nem tudom letenni. Sokat segített ebben a könyv szép kivitelezése (mennyivel jobb egy ilyen könyvet kézbe venni, nem?), és az is, hogy a szokásos, véget nem érő „prédikációk” helyett itt minden oldalon csak egy-egy apró gondolat található.

>!
AnZsu_01
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Olvastam már a szerző A titok című könyvét. Sok minden megmaradt a vonzás törvényével kapcsolatban, néha-néha éreztem is hatását az életemben. Valahogy mégse vált szerves részévé az életemnek a gyakorlati alkalmazása. Aztán egy kihívásban ausztrál szerző olvasását sorsolta nekem a kihívásgazda, ráadásul azon a napon, amikor felmondtam a munkahelyemen. Nem is volt kérdés, hogy ezt a könyvet fogom kézbe venni. Olvastam villamoson, megállóban, sorban állás közben…mert lehet. Minden oldal egy-egy gondolatot tartalmaz. Némelyik egy mondat, némelyik egy nagy ókori gondolkodótól származik, de mindegyik inspiráló. Maga a könyv addiktív. Volt olyan mondat, amely megmosolyogtatott, volt olyan amelyik meghatott, volt, amelyik gyomron vágott és volt ami miatt a homlokomra csaptam, hogy „Jézusom, tényleg!”. Sok mondatot bemásoltam még az idei, de már a jövő évi határidőnaplóm lapjaira is, hogy inspiráljanak, hogy emlékeztessenek arra, ami fontos.

>!
Andrea_Kristóf
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Ha 100-szor olvasnám el, az is kevés lenne. Minden nap tanultam belőle valami újat, vagy felfrissítettem a tudásomat. Ha rossz napom volt, akkor kicsit tovább tartottam a kezemben a könyvet, és máris megváltozott minden. Megtanultam értékelni a szeretetet, igyekszek mindig pozitívan gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy elolvastam ezt a könyvet.


Népszerű idézetek

>!
Leah

Nincs mentség arra, ha nem szánsz két percet holnapod elgondolására.

353.nap

1 hozzászólás
>!
Black_Angel

Gondolatainkon kívül semmi mást nem tudunk tökéletesen uralni.

>!
fowler P

A pénz nem tesz boldoggá – ám a boldogság pénzt hoz a házhoz.

72. nap

>!
Black_Angel

Az aggodalom újabb aggodalmakat vonz. A szorongás több szorongást. A boldogtalanság több boldogtalanságot.
és..
Az öröm további örömöket vonz. A boldogság több boldogságot. A szeretet több szeretet.

>!
maneki_neko

Változtasd meg az életedet, cseréld fel fényre a sötétséget, pozitívra a negatívat. Valahányszor a pozitívumra koncentrálsz, több fényt hozol az életedbe, márpedig te is tudod, hogy a fény eloszlatja a sötétséget. A hála, a szeretet, a kedves gondolatok, szavak és cselekedetek fényt hoznak, és elűzik a sötétséget.

25. nap.

>!
maneki_neko

Paradicsommá változtathatod az életedet, ennek azonban az az egyedüli módja, ha önmagadban megteremted a Paradicsomot. Másképp nem megy.

87. nap


Hasonló könyvek címkék alapján

Nick Vujicic: Megállíthatatlan
Hatala Ágnes: Önfejlesztő napló 2012
Hatala Ágnes: Önfejlesztő napló 2014
Palócz Zita: Kézikönyv útkeresőknek
Swami Panchadasi: Az összpontosítás hatalma
Sonia Ricotti: Elsüllyeszthetetlen
James Redfield – Carol Adrienne: A mennyei prófécia
Balogh Béla: Szabadulás az érzelmek fogságából
Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Bruce Wilkinson: A szőlőtő titkai