!

Határtalan ​gondolatok 30 csillagozás

Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok
Bookline · 3.490 Ft –30% 2.443 Ft
Book24 · 3.490 Ft –16% 2.932 Ft
Régikönyvek.hu · 3.490 Ft –15% 2.966 Ft
Book and Walk 2.490 Ft
3.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Tedd meg a következő lépést…

A Titok egyértelmű alapelvei megmondják, hogy miként éld az életedet az Univerzum természeti törvényeivel összhangban. A lényeg azonban mindig az, hogy MEGÉLD ezeket az elveket.

A Határtalan gondolatokban, Rhonda Byrne újabb könyvében, a szerző végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az emberi lényeket irányító törvényekkel.

A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, több fényűzés, több nagyszerűség – az év minden egyes napján.

Eredeti mű: Rhonda Byrne: The Secret Daily Teachings

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Édesvíz, Budapest, 2014
ISBN: 9789635291779 · Fordította: Béresi Csilla
>!
Édesvíz, Budapest, 2013
384 oldal · ISBN: 9789635291731 · Fordította: Béresi Csilla

Hirdetés

Kedvencelte 4

Most olvassa 11

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 41

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Jeffi SP
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Ha szereted az idézet és okossággyűjteményeket akkor feltehetően tetszeni fog. Ha olvastad a Titkot akkor szintén tetszeni fog. Azt kell amúgy mondanom, hogy nekem ez sokkal jobban tetszett, mint a Titok. Kevésbé tűnt kapkodó és innen-onnan szedett dolgoknak. Ennek ellenére innen-onnan szedte, és ismételte is önmagát, de szabályosan jó érzés volt olvasni, néha megmosolyogni amit ír, néha csak úgy belemosolyogni az egészbe olvasás közben.
Súlyos kis könyvecske amúgy önvédelmi fegyvernek is beillene.

>!
DEliza
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Jó kis könyv. Minden napra tartogat egy kis tanácsot, idézetet. Sajnos nem érek rá nap mint nap elővenni, ezért elolvastam az egészet 4 napon át. Úgyhogy csak annak ajánlom, aki betudja tartani a rendszert. De az biztos, hogy megérte elolvasni. Biztos, hogy többször a kezembe fog még kerülni. :)

>!
Leah
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

A legjobb szöveg/idézet gyűjtemény;)
Összefoglalja az összes könyvét, csak a lényeget, a fontos dolgokat gyűjtötte ide.
Jó párat ki is írok idézetbe ;)

>!
Hortobágyi_Mara P
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Nagyon jól összeszedett könyv, nem egyszeri olvasmány, az a fajta, amelyet időről időre újra és újra előveszünk. Ha A Titok, Az Erő, A Varázslat tetszett, akkor ez a könyv is nagyon fog tetszeni. Értékes gondolatokkal és idézetekkel teli kötet, amit nem utolsósorban öröm kézbe venni, annyira gyönyörűen megszerkesztett.

>!
Memécske
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

A titokkal kezdtem, és úgy éreztem, hogy mindenképpen kell egy olyan gyűjtemény is, amit bármikor elővehetek és tényleg csak néhány percbe telik, hogy átgondoljak dolgokat.
Így a Határtalan gondolatok az éjjeliszekrényre került, és minden nap 1-5 oldalt olvastam belőle. Ez után az Erő következett, amit szintén részletekben olvastam, fejezetenként, hogy legyen mindig időm átgondolni az olvasottakat.
Szerintem Rhonda Byrne könyveinek mindenki könyvespolcán ott a helyük, mert bármikor aktuálisak és egy teljesen másfajta életszemléletet adnak, mint ami a mai világban elterjedt.

>!
agivagyok
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Ballagási ajándék volt, nagyon ötletes útravaló. Maga a könyv gyönyörű (és nagyon nehéz…önvédelmi célokra is alkalmas akár), de a tartalom annyira nem nyűgözött le. Talán közrejátszott az is, hogy sem a Titok könyvet, sem a filmet nem láttam/olvastam.. Vannak benne értékes gondolatok, és tanácsok, melyeket érdemes megfogadni, de véleményem szerint nem érdemes e szerint élni! Egyszerűen nem. Nem.
Rengetegszer ismételte magát az író, néhol írtó unalmas volt, majd megint ismételte magát. Elő fogom még venni, ha egy kis önbizalom növelésre vágyom, de így egybe, azt hiszem nem kérek belőle többször.

2 hozzászólás
>!
Purpur P
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Valahogy sosem éreztem elég kedvet Rhonda Byrne könyveihez; ezt is azért kölcsönöztem ki a könyvtárból, mert megtetszett a külseje. Az elejétől nem igazán voltam lenyűgözve, hiszen ezekkel a gondolatokkal bármelyik spirituális könyvben találkozhatunk, és nem értettem, miben más ez, mint a többi. Mégis olvastatta magát, és egyszer csak azt vettem észre, hogy nem tudom letenni. Sokat segített ebben a könyv szép kivitelezése (mennyivel jobb egy ilyen könyvet kézbe venni, nem?), és az is, hogy a szokásos, véget nem érő „prédikációk” helyett itt minden oldalon csak egy-egy apró gondolat található. Ez egyértelműen motiválja a lelki vigaszt kereső olvasókat! :)

>!
MisssBee
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Nahát erre mondom én, hogyha láttál egyet, láttad az összeset.

Ez a könyv nem más, mint Byrne előző könyveinek összeollózása és hatványra emelése. Mert nem mondom én, hogy nem értek egyet az alapötlettel, nem. Láttam a Titok c. filmet, elolvastam és végigcsináltam a Varázslat című könyvet, még szerettem is. De ezek az idézetek komolyan szinte szó szerint vannak kiollózva a többiből, aztán meg össze-vissza variálva. A felétől már csak pörgetni tudtam.

Csak azoknak ajánlom, akiknek „minden nap kell egy kis megerősítés”, és napi szinten forgatják azokért az egy mondatokért a könyvet. Arra talán még jó.

>!
lonely15
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Túl hamar végeztem vele :D De azért jó volt egy stresszes nap után egy-két gondolatot elolvasni.

>!
Pandalány P
Rhonda Byrne: Határtalan gondolatok

Igazából ez a könyv nem volt számomra olyan hasznos & érdekes, mint A Titok és A Varázslat, de örülök, hogy ezt is elolvastam.Teli van mindenféle hasznos gondolatokkal, amiken jó kicsit elmélázni, végiggondolni, tulajdonképpen ez egy kiegészítő könyvnek is tekinthető a többi mellé.


Népszerű idézetek

>!
Black_Angel

Gondolatainkon kívül semmi mást nem tudunk tökéletesen uralni.

>!
fowler

A pénz nem tesz boldoggá – ám a boldogság pénzt hoz a házhoz.

72. nap

>!
Black_Angel

Az aggodalom újabb aggodalmakat vonz. A szorongás több szorongást. A boldogtalanság több boldogtalanságot.
és..
Az öröm további örömöket vonz. A boldogság több boldogságot. A szeretet több szeretet.

>!
maneki_neko

Változtasd meg az életedet, cseréld fel fényre a sötétséget, pozitívra a negatívat. Valahányszor a pozitívumra koncentrálsz, több fényt hozol az életedbe, márpedig te is tudod, hogy a fény eloszlatja a sötétséget. A hála, a szeretet, a kedves gondolatok, szavak és cselekedetek fényt hoznak, és elűzik a sötétséget.

25. nap.

>!
maneki_neko

Paradicsommá változtathatod az életedet, ennek azonban az az egyedüli módja, ha önmagadban megteremted a Paradicsomot. Másképp nem megy.

87. nap

>!
maneki_neko

Ki a kapitány a hajódon? Jól tudod, hogy ha senki nem kormányozza, addig hánykolódik a habokon, amíg a szikláknak verődik. Gondolj a testedre hajóként, az elmédre, mintha az lenne a hajómotor, te pedig a hajó kapitánya.

142. nap


Hasonló könyvek címkék alapján

Nick Vujicic: Megállíthatatlan
Hatala Ágnes: Önfejlesztő napló 2012
Hatala Ágnes: Önfejlesztő napló 2014
Palócz Zita: Kézikönyv útkeresőknek
Swami Panchadasi: Az összpontosítás hatalma
Sonia Ricotti: Elsüllyeszthetetlen
James Redfield – Carol Adrienne: A mennyei prófécia – Gyakorlati útmutató
Balogh Béla: Szabadulás az érzelmek fogságából
Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Bruce Wilkinson: A szőlőtő titkai