Hangos ​szorongásaim 7 csillagozás

Réz András: Hangos szorongásaim

A Hangos szorongásaim az utóbbi évek egyik sikerkönyve, a Válogatott szorongásaim című kötet már-már slágerszámba menő szövegeit tartalmazza a szerző, Réz András előadásában. A lemezen a közismert filmesztéta, kommunikációs szakember és médiaszemélyiség nagyon személyes hangon elmélkedik a világról, amely előadásában ugyanolyan katyvaszos és lökött, amilyennek mindennapjainkban tapasztaljuk. Kiderül, hogy miért nem szeretne nagymellű szőke, tüzes tekintetű macsó vagy politikus lenni. Hogy rajong a horrorfilmekért, utálja a focit, szereti a számítógépes játékokat, fura a viszonya az ezoterikához és bármilyen hihetetlennek tűnik, olykor szorong. Réz András hangos szorongásait Káel Norbert zenei közjátékai kapcsolják össze.

>!
Réz és Társa, Budapest, 2006
ISBN: 9789638730503 · Felolvasta: Réz András

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
tgorsy
Réz András: Hangos szorongásaim

Nahát erre jól ráfáztam. Mondok míg megbuszozom Debrecent, addig meghallgatom. időben pont belefér. Hát azzal nem is lett volna semmi baj.
Eleinte intelligensen a szám elé tettem a kezem.
Aztán bámultam ki az ablakon, mint a tinédzser, ha nem akar észrevenni, mert akkor illene átadni a helyét.
Aztán nem bírtam magammal. Hangosan röhögtem. Továbbra is az ablakon néztem ki. Ha én nem látom az utastársakat, ők sem látnak engem politikájából kifolyólag, és hangosan kacagtam, patakzott a könnyem a röhögéstől. és nagyon jó volt.
Kérek még Réz Andrást. De csak hangoskönyvben, mert az ő felolvasása is kellett az élményhez.

>!
Stone
Réz András: Hangos szorongásaim

Szeretem a hangját. Anno Szigeten beültem egy előadására is. Halvány lilám sincs, hogy miről beszélt, csak az rémlik, hogy jól szórakoztam, ahogy most is. Bár nem röhögtem szét magam, mint ahogy beharangozzák a borítón, mert végső soron elég komoly témákról beszél, csak beleteszi az Ön iróniáját, meg az enyémet is.

>!
malenca
Réz András: Hangos szorongásaim

Még a nyáron hallgattam, a vonaton ülve, Marosvásárhely fele menet. Emlékszem a kellemes hangra, meg az irtó jó poénokra, és a mellettem, szinte alattam kanyargó Maros-völgyre. Jó emlék…

>!
Maate P
Réz András: Hangos szorongásaim

Ezt már olvastam, de most pár év után újrahallgattam. Sokkal összeszedettebb, mint a második kötet, látszik, hogy van szerkezete és arra van felépítve az egész, ez hiányzik a második kötetből. Talán több is a vicc és érdekesség, szóval egyértelműen ajánlom, bár a hangkeveréssel még dolgozhattak volna, előtte hallgattam meg egy tévés interjút, sokkal jobbra van kikeverve.


Hasonló könyvek címkék alapján

Nagy Lajos: Képtelen természetrajz
Hamvas Béla: Karnevál
Méhes György: Kilenc vesszőparipa
Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító
Oscar Wilde: Bunbury
Vlagyimir Vojnovics: Iván Csonkin közlegény élete és különleges kalandjai
Fredrik Backman: Itt járt Britt-Marie
Adrian Plass: Kegyes kétbalkezes visszatér
Choderlos de Laclos: Veszedelmes viszonyok
José Eduardo Agualusa: A múltkereskedő