Értékelések 67

Anitu83>!
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Az utóbbi időben a legjobb könyv volt amit olvastam ,izgalmas ,cselekményes,erotikában gazdag tartalom , szinte letehetetlenen…. ez nekem való olvasmány volt! Jamiet meg egyszerűen imádom! ♥

Hirdetés
inci81 P>!
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Imádom ezt a történetet, de e-bookban vettem meg és adódott némi technikai malőr, így félbe kell hagynom az olvasást, ám biztosan folytatom majd, amint helyreállnak a dolgok.

Melinda_Kopasz>!
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Egy kicsit nehezen indult be a történet, de utánna alig tudtam letenni.
Oh, de szeretnék magamnak egy Jamiet. Imádnivaló pasi. Annyira cuki, hogy a betegségéből kifolyólag egy csomó dolgot szó szerint vesz.
Hannaht is megkedveltem (pedig ritkán fordul elő). Külön tetszett, hogy nem rinyált és hisztizett több száz oldalon keresztül, hanem felvállalta az érzéseit.
River egyáltalán nem volt szimpatikus. A nászutjuk alatt ez az érzés csak tovább nőtt.
Imádtam ahogy kibontakozott Jamie és Hannah között a szerelem. Az írónő remekül át tudta adni a köztük lévő különleges kapcsolatot. Szinte sütött a lapokból a szerelem és a szenvedély. Annyira összeillő pár.
Összességében nagyon-nagyon szerettem ezt a történetet.
Már kezdem is a második részt. Van egy olyan érzésem, hogy az első rész csak egy laza kis bevezetés volt és ezután jönnek majd a komoly bonyodalmak.