TestVÉR ​1 22 csillagozás

Renáta W. Müller: TestVÉR 1

„Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz, gyerekkorom óta. Amikor a Hailey ikrek berobbantak az életembe, fenekestül felforgatták azt, az egekbe emeltek, hogy aztán a szakadék legmélyére taszítsanak. River imádnivaló, szexi antropológus, született sármőr, míg Jamie, aspergeres komputerzseni, közösségbe beilleszkedni képtelen különc. Nincs még két annyira különböző ember, mint ez a két férfi, mégis ők a végzetem. A mámor és a reményvesztettség, a boldogság és bánat forrásai egyben.
Hannah Logan vagyok. A lány, aki kétszer szeretett életében, és aki egy feloldhatatlannak látszó dilemma előtt áll.”

A ’TestVÉR’ modern, szenvedélyes, erotikával fűtött regény, Renáta W. Müller harmadik könyve.

>!
544 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155378201

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Hannah Logan - Hailey · Jamie Hailey · River Hailey


Kedvencelte 2

Most olvassa 9

Várólistára tette 69

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Bitten
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Abszolút kedvenc!
Jamie a kedvenc autószerelőm *-*
Minden volt benne amit szeretek : romantika, humor, dráma!

http://bittennonblogger.blogspot.hu/2017/09/rejtett-mag…

2 hozzászólás
>!
Diana_L IP
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Ahogy a fülszöveg is írja, a TesTVÉR erotikával fűtött regény. Erről a jelzőről az első kötet feléig meg is feledkeztem. Nem az erotikán, hanem magán a szereplőkön és a történet fő szálán volt a hangsúly. Ez a kötet második felére és a második kötetre teljesen megváltozott. Ezt néhol ugyan sajnáltam, de szerencsére a fő vonalat nem vitte el. Bevallom, voltak jelenetek, amiket átugrottam, mert épp nem voltam olyan hangulatban, de ez egy cseppet sem von le abból, hogy egy nagyon jól összerakott regényt, bocsánat, két regényt olvashattam.
Bővebben:
https://dianalandry73.wordpress.com/2017/10/27/konyvaja…

>!
K_D_Niki I
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Először csak pár idézetet olvastam a könyvből az egyik csoportban, ami azonnal megfogott. Bevallom csak emiatt vettem meg, de egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon tetszett!
Az erotikus szál ízlésesen, szépen volt megírva, a karakterek is nagyon szimpatikusak voltak.
River bármennyire is szexi volt, nekem egyáltalán nem jött be, mint álompasi.
Hannah egy nagyon jól megformált, magabiztos, lelkiismeretes nőnek ismertem meg aki először gondolkodott, és csak utána cselekedett.
Jamie <3 volt az, akit a legjobban szerettem a történetben, mindvégig neki szurkoltam Hannával/Honey-val kapcsolatban.
Aki szereti a szépen megírt romantikus történeteket azoknak bátran ajánlom a könyvet :) nem fog csalódni!
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra… megyek is olvasni ;) :)))
Köszönöm az írónőnek, hogy olvashattam ezt a csodálatos művet!

1 hozzászólás
>!
Evika82 P
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Ezzel a történettel teljesen megvett magának az írónő. Persze voltak benne olyan fordulatok, amik nem okoztak számomra meglepetést, kicsit kiszámíthatóak voltak. Ennek ellenére is élveztem a könyv olvasását. A vége pedig tipikusan olyan, hogy rögtön akard a folytatást.
Most gyorsan, frissen bele is kezdek a második részbe. :)

>!
Pandalány P
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Köszönöm @DreamR írónőnek, hogy elolvashattam legújabb regényét. :)
Mit is mondhatnék? Egy meglehetősen hosszú lélegzetvételű, remek regényt kaptam.
Nagyon meglepett a történet témája, mert a fülszöveg alapján egy laza, romantikus történetre számítottam és nem gondoltam, hogy egy komoly betegség is szerepet játszik majd benne.
Hannah karaktere nagyrészt valóságos volt, szimpatikussá vált már rögtön az elején. Nem mindig minden döntésével értettem egyet, de ez egyáltalán nem baj.
Jamie betegségéről eddig nem sokat tudtam. A nevét igen és azt, hogy az spoilerhoz szokták kapcsolni, de semmi többet. Annak ellenére, hogy egy komoly betegségről beszélünk, ami kihat az illető életének gyakorlatilag minden pillanatára, mégsem uralta le a regényt és lett nyomasztó a történet.
Gyakorlatilag a könyv egészén végighúzódik a romantika és a szerelem, legtöbbet a könyv második felében kapunk belőle. Aminek külön örültem, hogy nem ízléstelen vagy közönséges, hanem kimondottan romantikusak benne a szerelmi jelenetek.
Nem tudok szó nélkül elmenni néhány momentum mellett, amiket kifogásoltam olvasás közben. Lendületesen, izgalmasan és sok-sok pörgős jelenettel indult a könyv, a felétől azonban átvette mindezek helyét a Hannah és Jamie közötti szenvedély. Ezzel alapvetően nincs gond, hiszen erotikus regényről beszélünk.
Azonban nagyon zavaró volt, hogy a szereplők fél percenként siránkoztak a másik hiányán, miközben gyakorlatilag minden egyes nap találkoztak, és egyébként szeretkeztek is. És ez az, ami zavart. Miért kell minden egyes jelenetet a szexre kiélezni, miközben egy normális, hosszabb beszélgetésük nem volt?! spoiler
Jóval bővebben itt: http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2017/11/renata-w-mull…

>!
Niki_
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

A TestVÉR szenvedélyes, erotikus történet, csak úgy izzik a levegő Hannah körül. De mégis olyan jól eltalálta az írónő az arányokat, hogy egyáltalán nem éreztem azt, hogy túl sok lett volna az erotikából. Inkább azt mondanám, hogy kellemesen elég volt belőle.
A TestVÉR első kötete egy szenvedélyes, erotikus történet, de több puszta ágyjeleneteknél. A karakterek szépen ki vannak dolgozva és a cselekmény is jól fel van építve. Csak ajánlani tudom a figyelmetekbe, ha szeretitek az ilyen történeteket.
Bővebben: http://azajtom.blogspot.hu/2017/11/renata-w-muller-test…

>!
Rega_a
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

"Összességében elmondhatjuk, hogy ez egy igazán csodálatos könyv! Imádtam, szerettem! Ha tehetném, kitörölném az elmémből, hogy már olvastam, hogy úgy érezhessem, igen, most olvasom ezt a csodát először! Akarok egy Jamie-t és egy Hannah-t az életembe! Csodálatos karakterek, szívszorító és szívet melengető események százait olvashatjuk.
Minden romantika kedvelőnek SZIGORÚAN KÖTELEZŐ! Ha hallgattok a jó tanácsra, Jamie miatt tessék csak szépen megvenni a könyvet és leülni, olvasni, szerelmesnek lenni. Nem fogtok csalódni!"

Értékelésem:
http://regakonyvesgondolatai.blogspot.hu/2017/10/testve…

4 hozzászólás
>!
nypiro
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Egy élmény volt olvasni a könyveket. Fordulatos, izgalmas történet. Az írónő a legvégéig fenntartotta a bizonytalanságot az olvasóban mi is történet a 2 fiú és Hannah között. Aki szereti az írónőt nem fog csalódni a történetben a stílusban, fordulatokban. Az epilógus mindent visz. Mindenkinek melegen ajánlom olvasásra, kikapcsolódásra. Szeretem, ahogy elvarázsolsz kedves Renata W. Müller.

>!
Kovács_Ági_3
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Kiolvastam… Péntek délután óta megszállottan olvastam. Ennyire nem ragaszkodtam egy könyvhöz sem. Egyszerűen bekebelezett. Nem engedett el egy percre sem. Most igazán örülök annak, hogy pici és vihető a mobilom szinte bárhova..
Az elején megismerhetjük Rivert és Jamie-t, majd Hannah-t. Iskolai éveket, majd a felnőtt életüket. Hannah beleszeret River-be, majd később hozzámegy. Ezután kezdődik igazán a kalandos, szívszaggató történet. Az elején érdekesnek találtam a naplószerűséget, de aztán megszoktam.
Itt is váltószemszög van, és ez egy plusz pont. Nagyon szerettem. Teljes mértékben bele tudtam élni magam a történetben. Főleg Hannah helyében tudtam képzelni magam. Jamie később már igazán felnőtt férfivá érett.
Legjobban az tetszett, hogy nem egy szokványos, romantikus, túlfűtött erotikus könyv. Ebben a könyvben az Asperger szindrómáról is szó van. Ismerem a betegséget, és érdekes, hogy beleszőve a szerelmi történetbe, nagyon jól megállja a helyét. Számomra felüdülést jelentett. Teljesen magába szippantott. Titkok, érzelmek, vágyak derülnek ki a sztori folyamán. Hannah számára teljesen más a két testvér. River és Jamie ég és föld. Ez a történet bemutatja milyen az igazán forró, mindent elemésztő szerelem!
Nehéz spoiler nélkül megírni a véleményem. De azt elmondhatom, hogy nagyon megéri olvasni. Minden megtalálható ebben a könyvben. Romantika, erotika, izgalom, igazi szerelem születése. Szerelem, melyet sokáig titok fedett, és sokáig várt, hogy kivirágozhasson.
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

>!
dodix
Renáta W. Müller: TestVÉR 1

Ez a könyv a legjobbkor jött az életemben, kihúzva egy jó nagy gödörből. A munkám során találkozok Aspergeresekkel, ezért is köszönöm, hogy olvashattam. Mindenképpen 5* ❤

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
christine 

– Túl sokat aggódsz amiatt, hogy mások mit gondolnak rólad.

>!
christine 

Vannak bizonyos dolgok, amiket egyszerűen nem mondunk ki, akkor sem, ha érezzük őket.

>!
Bitten 

(…) mert majd ha lesz mondanivalóm, biztos megszólalok.

>!
christine 

– Az emberek csinálnak ilyesmit, Jamie. Mondanak vagy tesznek dolgokat, amiket nem pont úgy értenek.

>!
Pandalány P

A nők nagyon kényesen reagálnak rá, ha megemlítik a súlyukat.

>!
christine

– Az élet néha produkál fordulatokat, amiktől égnek áll a hajunk, de ezeket el kell fogadni, és idővel tovább kell lépnünk .

>!
Pandalány P

Úgy látszik, bármit is csinálok, bárhová megyek, minden rá emlékeztet. Alaposan benne vagyok a pácban.

Kapcsolódó szócikkek: River Hailey
>!
Pandalány P

Az igazi mély szerelem ritka madár, kislányom, örülj neki, babusgasd, és óvd minden erőddel, ha rád talál!

>!
Pandalány P

– Kaptál még egy lehetőséget, szívem. Élj vele!


Hasonló könyvek címkék alapján

Baráth Viktória: A főnök
Cristie Andrews Lane: The First – Az Első
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen
Borsa Brown: A maffia szívében
Borsa Brown: Az Arab szeretője
Baráth Viktória: Első tánc
Anne L. Green: Eltitkolt múlt