A ​védelmező 57 csillagozás

Renáta W. Müller: A védelmező Renáta W. Müller: A védelmező

Egy ​régi mondás szerint senki sem választhatja meg a családját. Raven Bertone sem tehetett róla, hogy az Egyesült Államok keleti partjának legbefolyásosabb maffia dinasztiájába született. Amikor egy rivális család bosszúszomjas tagjai az életére törnek, azt is meg kell tanulnia, hogy a szülők és nagyszülők hibáiért gyakran a gyerekek fizetik meg az árat…

Raven egy dologra megesküszik magában: soha, de soha nem kezd olyan férfival, akinek a leghalványabb köze is van az alvilághoz. Francba a sármos, szexi rosszfiúkkal. Éljenek a szende, szolid könyvmolyok!

De a fogadalmak azért vannak, hogy megszegjük őket, így amikor a lány életébe erotikus forgószélként berobban az egyetem sármos drogkereskedője, Rafe Harlan, Raven megadja magát a kísértésnek. A férfi nem csak a bizalmát, a szívét is elnyeri, majd mikor azt apró darabokra töri, szétválnak útjaik. De nem örökre…

Évekkel később, amikor a maffia újra Raven életére tör, és menekülnie kell, a sors fintora, hogy… (tovább)

>!
Mogul, 2019
500 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155668548

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Rafe Harlan


Kedvencelte 15

Most olvassa 2

Várólistára tette 73

Kívánságlistára tette 85

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Tünde_JLT IP
Renáta W. Müller: A védelmező

Izgalmas történet nagyon cuki spoiler főszereplővel, aki ajtóstól robban be az olvasó életébe, hogy elrabolja a szívét.
Olvasás közben az akciódús jelenetek, a fordulatok miatt észre sem vesszük az idő múlását.
A védelmező a részletességével, az aprólékos leírásaival üde színfoltja a maffiás történeteknek.

1 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Renáta W. Müller: A védelmező

Imádtam a szerző stílusát. Azonnal bevont a történetbe az indító akciójelenettel, és a figyelmemet fenn tudta tartani egészen a regény végéig. A történet felépítése nagyon tetszett, váltakozik a jelen és a múlt, szépen megmagyarázva az előzményeket. A jelenből indulunk, majd a regény legfontosabb eseményéhez tér vissza a szerző, a két főszereplő 8 évvel korábbi találkozásához, a konfliktus kezdetéhez. Itt ért egy meglepetés, ugyanis cirka 40 oldal után derült ki, hogy váltott szemszögű a regény, Raven után Rafe is szót kap, és ezután a történet végéig felváltva mesélnek. A szerző rendkívül hitelesen szólaltatta meg a férfi főszereplőt, abszolút elkülönült a hangja, és jól bánt a további férfi karakterekkel is, leesett állal olvastam a pasikra jellemző gondolatokat, mondatokat, cselekedeteket. Raven remek hősnő, kitűnően lehet vele azonosulni, szimpatikus, szerethető, de aki igazán elviszi a hátán a regényt, az Rafe. A szívdöglesztő megjelenése mellett a múltja, a hibái ellenére is azonnali rajongást váltott ki belőlem, és rettentően drukkoltam, hogy tisztázzák a helyzetet, és legyenek végre boldogok Ravennel. Őrületes érzelmeket váltott ki belőlem ez a pasi, nem tagadom.
Nagyon szerettem még a védelmező csapat többi tagját is, jellegzetes karakterek voltak és remekül tették a dolgukat. Rafe mellett ugyan nem rúghatott labdába más férfi, de azért én imádtam, amikor megizzasztották őt, főleg a két macsó unokatesó.
Hihetetlenül sokat dobott a regényen a szerző remek humora, amit elsősorban Rafe fejezeteibe épített bele, nálam nem csak mosolygást, hanem hangos nevetést váltott ki több alkalommal. A cselekményszál szépen ívelt, mindig jöttek az újabb fordulatok, a sok szexjelenet (amik forrók, de a jó ízlés határain belüliek) és az érzelmek áradása mellett nem elhanyagolható a körítés sem. Igazi akciójeleneteknek is részese lehettem, ezek profi hangzásúak, hihetőek. A fejezetek végén gyakran találkoztam izgalmas horgokkal, ami a regény végén csúcsosodik ki egy ügyes függővégben, nem éppen falat kaparó jelleggel, de ott van benne a folytatás lehetősége.
A szöveg fiatalos, lendületes, élveztem a remek dialógusokat. Kifejezetten tetszettek a pengeváltások, főleg Rafe és Raven unokatestvérei között, igazán szórakoztatóak voltak.
Megnyert magának a szerző, biztos vagyok benne, hogy olvasni fogok még Renáta W. Müller regényt, lehetőleg minél hamarabb.

1 hozzászólás
>!
Magdi1017
Renáta W. Müller: A védelmező

Ez volt egyhuzamban a harmadik könyv, amit olvastam Renáta W Müllertől. Bátran ki merem jelenteni, hogy nem lehet melléfogni a könyveivel, annyira jók. Izgalmasak, nincsenek benne unalmas részek. Nagyon szép a stílus, semmi közönséges nincs benne, ez külön tetszik. Ilyenkor sajnálom, hogy egyre kevesebb időm jut az olvasásra, amikor egy ennyire tökéletes regény kerül az utamba.
Raven sorsa cseppet sem szívderítő, ha belegondolok, hogy milyen családba született.. Ilyen háttérrel nem lehet könnyű boldogulni, és célponttá válni egy bosszút forraló klánnal a nyomában.
Rafe pedig egy cuki pasi, hiába kemény, a szíve a helyén van, ha megismerjük az igazi okát annak, hogy miért nem a törvény oldalán áll. spoiler
Annyira összeillenek, jók együtt nagyon!
Rajongóvá váltam már a Testvér első részét olvasva, és ez töretlen azóta is! :)

2 hozzászólás
>!
Silverlight
Renáta W. Müller: A védelmező

Ez a történet nagyon el lett találva. El sem hittem, hogy magyar írótól olvasok. Gördülékeny cselekmény, nagyon jó stílus, kevés unalmas rész (szinte nincs is). Hosszú történet, de nincsenek benne felesleges részek, túlbonyolított cselekmény, amire aztán azt mondanám, hogy ne már, ez is. A múltba visszarévedő részek is tetszettek, pedig személy szerint ki nem állhatom, hogy ha a cselekményt megszakítják, de ez most itt cseppet sem zavart. Pedig az elején majdnem letettem a könyvet emiatt. Beláttam, hogy kellettek ezek a részek is, hogy megértsük mi miért történt, s mit befolyásolt a múlt. Izgalmas, szórakoztató, akciódús. Egyszerűen úgy ahogy van szerethető. Ez egy jó könyv, amivel egy ideig fel tudtam töltődni. És végre egy olyan könyv, ami nincs tele trágárabbnál trágárabb kifejezésekkel. És végre egy olyan maffia történet, amiben nincs részletezve kinek mennyire lövik szét az agyát. Hálás köszönet érte. Gratulálok az íráshoz. Egyedül a történet vége nem tetszett annyira, szinte folytatás szagú /és ne már/. Még nem volt szerencsém olvasni az írónőtől, de ha lesz megint olyan könyv, ami nem sorozatos /mivel azoktól a falra mászok/, vevő leszek rá. Ezt a történetet nem bántam meg, hogy beszereztem a polcomra. Én megkaptam vele a lezárásomat, annak ellenére, hogy persze a végével kissé nyitva maradt az egész.

>!
Mogul, 2019
500 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155668548
>!
Evika82 P
Renáta W. Müller: A védelmező

Jó volt a történet, tetszett a váltott szemszög. Az is tetszett, hogy betekintést kaptunk Raven és Rafe közös múltjába. Mégsem tudtam 4 csillagnál többet adni.
Valami hiányzott, mégpedig az, hogy le sem akarom tenni a könyvet, pedig a Testvér két részének olvasása közben ezt éreztem, az a történet magával ragadott. Ennél az olvasásnál simán félretettem fél napra a könyvet, mert kicsit uncsi rész jött, és nem volt hangulatom tovább olvasni.
A történet vége viszont arra utal, hogy lesz folytatás, úgyhogy arra megint kíváncsi vagyok. Jól ír az írónő, tudja, hogy kell hatásosan ledobni egy függővég bombát. ;)

>!
abbywinter I
Renáta W. Müller: A védelmező

Oh, igeeen!!! Ha Jamie-t imádtam, nincs is szó Rafe-re. Nem mondom, hogy néha nem tudtam volna megtépni, ás ököllel szétverni, de szeretnivaló figura a drágám, így nem tudtam volna megtenni, csak a szám jár. Hihetetlen jó történet volt. Nagyon szépen van megírva, és kellőképpen pörgős, és romantikus.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a romantikus, kicsit erotikus történeteket. Ne hagyjátok ki!!!

2 hozzászólás
>!
genevieve P
Renáta W. Müller: A védelmező

Renáta W. Müller könyvei ezer éve várólistásak, korábbiakban már megvásároltam Testvér és Függőségben sorozatát, de sajnos még nem volt időm elolvasni. Pedig ezek után muszáj lesz.
A történet több idősíkon játszódik, Rafe és Raven szemszögéből olvashatjuk. A cselekmény könnyen végigkövethető, több szálon fut, elsősorban Raven életét, múltját ismerjük meg, másodsorban a Rafe-el való kapcsolatáról, harmadsorban pedig a maffia elöli menekülésről olvashatunk. Nagyon tetszett hogy az írónő következetes volt, szépen felépítette történetét.
Az első 50-60 oldalon roppant nehezen tettem túl magam, ugyan nem szenvedtünk hiányt akcióban mégis lassúnak találtam, olyan 80-90 oldal után éreztem hogy a dolgok kezdenek felgyorsulni, innentől szippantott magába a történet.

Bővebben itt: https://www.gcksbookreviewblog.com/2020/01/ertekeles-be…

>!
Harriet P
Renáta W. Müller: A védelmező

A védelmező elképesztően jó volt, de egyáltalán nem ilyen sztorira számítottam. Azt hittem, itt mindegyik főhős maffiatag lesz és halomra gyilkolják majd egymást az emberek, ez a könyv azonban ennél sokkal eredetibbre sikerült. Raven és Rafe szerelme még az egyetemen kezdődött és gyönyörű volt. Igazi és tiszta. De fájdalmas véget ért. Sajnáltam, de nem tudtam hibáztatni, gyűlölni egyiküket sem. Az írónő alaposan megismertette az olvasókkal mindkét szereplőt és olyan tulajdonságokkal ruházta fel őket, hogy nem is volt kérdés, szimpatikusak lesznek e. Érdekes háttérsztorit is kreált köréjük, ami kicsit egyedivé tette a regényt. Megragadó az évek múlva történő újbóli találkozásuk is, s az eltelt 8 év talán még szerethetőbbé tette párosunkat. Érett felnőttek lettek, akik körül ugyanúgy izzik a levegő, mint a diákévek alatt. S miközben Raven a maffia bosszúja elől menekül Rafe segítségével, lassan kiderülnek a korábbi titkok, félreértések és egyértelművé válik, hogy az érzéseik semmit nem változtak, halálosan szerelemesek egymásba még mindig. Izgalmakban és romantikában nem volt hiány, csak úgy faltam az oldalakat és nagyon élveztem. spoiler, de ez nem tántorít el attól, hogy beszerezzem Renáta W. Müller korábbi írásait, remélem, azok is tetszenek majd!

4 hozzászólás
>!
DeathQueen P
Renáta W. Müller: A védelmező

„Egész életemben arra tanítottak, hogy a család szent, és mindenekfelett való.”

Ez az első könyv, amit olvastam az írónőtől. A stílusával teljesen megfogott. Mindenből a megfelelő mennyiséget rakta bele a könyvbe. A könyv részletes kidolgozása is csak az egyik hab a tortán a sok közül. A két főszereplő lett a kedvencem. Rafe a maga védelmező énjével belopta magát a szívembe. Persze a mellékszereplők sem utolsók. Imádtam a könyvben lévő szópárbajokat.

>!
erzsi5062
Renáta W. Müller: A védelmező

Az írónő legújabb könyve letehetetlen volt!! Minden volt benne, amit szeretek. Rafe és Raven története egy izgalmas érzelmi hullámvasút akciódús jelenetekkel fűszerezve. Fordulatos, izgalmas és nagyon érzelmes! Egyszerűen fantasztikus volt, gratulálok!! Eddig is nagyon szerettem minden könyvét, és ez alól a A védelmező sem volt kivétel. Nagyon szeretem, amit ír! Csak ajánlani tudom, nem érdemes kihagyni!!! Köszönöm az élményt!!

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Harriet P

De Rafe Harlan… Ez valami más. Sors? Végzet? Vagy csak őrült testi vonzalom egy nő és egy férfi között?

Kapcsolódó szócikkek: Rafe Harlan
>!
fairy22e

Nem ez az első eset, hogy tartozást kell behajtanom, mióta online fut a póker program, és előfordul, hogy a kis pöcsök nem akarnak fizetni a tablettáért, de mindig sikerül rövid úton elsikálnom a problémát. Ami jár az jár. Aki játszik és veszít, fizessen. Mi vagyok én, a vöröskereszt? Nem szórakozásból veszem magamra a rizikót, hogy lebukok az illegális póker szoftverrel. Kell az az átkozott pénz.

46. oldal

>!
fairy22e

-Lazíts, Rafe! Nem nagy dolog. Szerintem a csókolózás egyébként is nagyban túl van értékelve -vonom meg a vállam, majd gyorsan még egy marék csokival tömöm be a számat, csak hogy ne tudjon több hülyeség kijönni rajta. Úristen! Ezt tényleg én mondtam?- szörnyülködöm magamban az előbbi beszólásomon.
Rafe megtorpan, és csodálkozva rám néz. Én szándékosan nem állok meg, erre utánam siet, és kaján vigyorral az arcán megjegyzi:
– Mit nem mondasz!

76. oldal

>!
fairy22e

Egész életemben arra tanítottak, hogy a család szent, és mindenekfelett való.

>!
DreamR IP

Sandro az öklét, Rafe az állát, Chris meg a tarkóját dörzsölgeti, kézzel fogható a feszültség a helységben. Állok a három férfi között, mint egy tesztoszteron szendvicsben, és várom, hogy merre mozdul a mérleg mutatója.

>!
DreamR IP

– Ugyan már, bébi! Tudom, hogy reménykedtél, hogy utánad jövök – kacsint rám kihívón.
– Micsodaaa? – Felkapok egy kispárnát az ágyról, és egyenes ívben felé repítem, de ő nevetve elhajol előle. – Beképzelt macsó – forgatom rá a szemem, de közben képtelen vagyok visszafogni a mosolygást.
– Nem értem mi a gond. Egy ágy. Te. Én. És van még vagy hat óránk a landolásig. Fogalmad sincs, mire vagyok képes hat óra alatt.

>!
inci81

– Szentisten, Rae! Mit csináltál ezzel a pasival?
– Én? Mire gondolsz? – sandítok rá oldalról.
– Nem bírja levenni rólad a szemét, meg gondolom a kezét sem – teszi hozzá vigyorogva. – Teljesen vége van szegénykémnek.

481. oldal

>!
fairy22e

De ugye az ember nem választhatja meg a szüleit. Annál inkább azonban a férjét! Bár szeretem a családomat, már egészen fiatalon elhatároztam, hogy soha, de soha nem kezdek majd olyan férfivel, akinek bármi köze is van az alvilághoz.

24. oldal

>!
Nikita88

– Azt hiszem, túlanalizálom a dolgokat, ahelyett, hogy egyszerűen csak hagynám, hogy megtörténjenek – véli elgondolkodón, mintha valami pszichoterápiás ülésen lennénk.

68. oldal

>!
DreamR IP

Óh, Miss Bertone. Pontosan tudom, hogy odavagy a rosszfiúkért. Pont a törvényen kívüli részt imádod bennem a legjobban.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Karina Halle: Bármi áron
Anne L. Green: A sötétség fogságában
Baráth Viktória: A főnök
Baráth Viktória: A főnök 2.
B. N. Toler: Lélekvesztők