Nagy ​szakácsok kis fortélyai 1 csillagozás

Reinhard Gerer: Nagy szakácsok kis fortélyai

„Mitől lesz rágós a hagymás rostélyos?
Hogyan őrzik meg szép színüket a megfőzött zöldségfélék?
Mitől lesz szép hullámos a bécsi szelet?
Talán banálisnak hangzó kérdések ezek,igazából azonban a főzés alapkérdései.
Reinhard Gerer,a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben.Olyan ötletekkel szolgál,olyan fogásokra tanítja meg az olvasót,amelyeket semmilyen más szakácskönyvből nem lehet elsajátítani.Olyan titkokat oszt meg velünk,amelyek az apró,ámde döntően fontos különbségeket eredményezik főzés és főzés között.”

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1995
142 oldal · keménytáblás · ISBN: 9635481330 · Fordította: Molnár Márta
>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1994
142 oldal · keménytáblás · ISBN: 9638224835 · Fordította: Molnár Márta
>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1994
142 oldal · keménytáblás · ISBN: 9635480008 · Fordította: Molnár Márta

1 további kiadás


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!