„Mitől lesz rágós a hagymás rostélyos?
Hogyan őrzik meg szép színüket a megfőzött zöldségfélék?
Mitől lesz szép hullámos a bécsi szelet?
Talán banálisnak hangzó kérdések ezek,igazából azonban a főzés alapkérdései.
Reinhard Gerer,a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben.Olyan ötletekkel szolgál,olyan fogásokra tanítja meg az olvasót,amelyeket semmilyen más szakácskönyvből nem lehet elsajátítani.Olyan titkokat oszt meg velünk,amelyek az apró,ámde döntően fontos különbségeket eredményezik főzés és főzés között.”
Nagy szakácsok kis fortélyai 1 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Annie Gray: A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv 95% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás