Full ​Measures (Flight & Glory 1.) 6 csillagozás

Rebecca Yarros: Full Measures

Three knocks can change everything…

„She knew. That’s why Mom hadn’t opened the door. She knew he was dead.”

Twenty years as an army brat and Ember Howard knew, too. The soldiers at the door meant her dad was never coming home. What she didn’t know was how she would find the strength to singlehandedly care for her crumbling family when her mom falls apart.

Then Josh Walker enters her life. Hockey star, her new next-door neighbor, and not to mention the most delicious hands that insist on saving her over and over again. He has a way of erasing the pain with a single look, a single touch. As much as she wants to turn off her feelings and endure the heartache on her own, she can’t deny their intense attraction.

Until Josh’s secret shatters their world. And Ember must decide if he’s worth the risk that comes with loving a man who could strip her bare.

>!
Entangled, 2014
374 oldal · ASIN: B00HY03FJM
>!
Entangled, 2014
302 oldal · ISBN: 1622664345

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Believe_in_fate
Rebecca Yarros: Full Measures

Jó kis könyv volt, szerethető szereplőkkel, és tartalmas mondanivalóval. Ebben a történetben láthattuk, hogy sokféle módja van annak, ki hogyan dolgozza fel a gyászt, a szerettei elvesztését. Bizonyosságot nyert, hogy a szerelem ereje mi mindenre képes. Képes megváltoztatni az elhatározásunkat, és azt amiben hiszünk.
Egyedül a végével nem voltam kibékülve. Szerintem máshogy kellett volna befejezni, de alapjában véve jó könyv volt. Nem bánnám, ha magyarul is megjelenne, mert biztos, hogy elolvasnám úgy is! :)

>!
tataijucc P
Rebecca Yarros: Full Measures

New adult kategóriában a legjobb, amit eddig olvastam.
A legtöbb ilyen sztorinál az a baj, hogy a konfliktust jellemzően mondvacsináltra kreálják és inkább a 4-5 oldalanként felbukkanó duzzadó erekciókra fektetik a hangsúlyt, így még inkább eltörpül az a minimális cselekmény is, ami esetleg jó is lehetne a könyvben. Viszont itt, nemcsak van cselekmény, de a történet még pluszban jó is, nagyon egyedi, kicsit sem légből kapott, abszolút érdekfeszítő, a karakterek is teljesen rendben vannak. Szóval, ha Rebecca Yarros többi könyve is hasonlóan van felépítve, kíváncsian olvasnám.

>!
Sonja
Rebecca Yarros: Full Measures

OMG! Nagyon szerettem. A történet átvisz a gyász különböző szakaszain, azon, hogy mi történik a fiatal lánnyal, hogyha elveszíti az apját. Mi történk egy családdal ilyen esetben. S persze, ha közben a szerelem is kopoktat… Szeretem az ilyen könyveket. Talán nem 1000%-osan élethű a dolog sok tekintetben. Lehet vele kötözködni, de szerintem nincs értelme. A könyvben felhasznált, felsorolt megoldási technikák, lélektani folyamatok valósak lehetnek, használhatóak. Szerintem ezek a könyvek ezért nagyon jó.


A sorozat következő kötete

Flight & Glory sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ava Catori: More Than I Wanted
Judith Butler: Precarious Life
NATO Handbook
Btihaj Ajana: Governing through Biometrics
Szende László (szerk.): Több mint szolidaritás / Więcej niż solidarność / Solidarity and more
Joanna Bourke: An Intimate History of Killing
Peter Hough: Understanding Global Security
Cora Reilly: Bound by Honor
J. A. Redmerski: Killing Sarai
J. Lynn: Be with Me