Out ​of Breath (Breathing 3.) 20 csillagozás

Rebecca Donovan: Out of Breath Rebecca Donovan: Out of Breath Rebecca Donovan: Out of Breath

Emma leaves Weslyn and everyone in it behind to attend Stanford University, just as she always intended. A shell of her former self, she is not the same girl. She is broken, and the only way that she’ll be whole again is through forgiveness. Emma must find a way to forgive herself and recognize her own worth before she can receive the love she deserves. This final installment will have readers holding their breath until the very last page.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Penguin, New York, 2013
496 oldal · ISBN: 9780141348469 · ASIN: B00BG2937M
>!
Skyscape, 2013
420 oldal · ASIN: B00B52IQSA
>!
Skyscape, 2013
432 oldal · ISBN: 9781477817186

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Elakadó lélegzet

77 tag · 25 karc · Utolsó karc: 2017. október 1., 08:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 2

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Rebecca Donovan: Out of Breath

Az első kötet után ami tetszett, de azért elég nyomasztó volt és a második után ami közben folyamatosan azt kérdezgettem, hogy 'Ugye neeem???' és a végén majdnem földhöz vágtam a könyvet, ez egy szép mentés volt az írónő részéről. A könyv eleje itt is elég nyomasztó és sokszor számomra érthetetlen döntések születnek, de a végére kialakul egyfajta hangulat ami miatt letehetetlen ez a könyv. :) Egy kicsit másabb mint az előzőek. Valahogy sokkal több érzelem van benne, jobban bepillanthatunk a szereplőkbe és jobban megértjük őket (ezt nagyban elősegíti, hogy két szereplő szempontjából ír párhuzamosan, ami először kicsit furcsa volt, de tetszett). Angolul is könnyen olvasható, úgyhogy nyugodtan vágjon bele, aki a második után úgy érzi, hogy 'Ezt nem hiszem el!!!' és nem bírja kivárni, hogy megjelenjen magyarul. (Saját tapasztalat.. :p) Talán azért volt letehetetlen, mert végig nem tudtam, hogy mi lesz a vége. Lesz-e happy end? Visszatartott lélegzettel vártam, hogy mi fog következni. Sajnálom, hogy a többi értékelőnek ennyire nem tetszett ez a könyv, pedig szerintem talán ez volt a legjobb.

5 hozzászólás
zwecki>!
Rebecca Donovan: Out of Breath

Ez a könyv nagy csalódás volt a másik két részhez képest. A történet szinte nem mozdult előre, csak vánszorogtak az események.
Utáltam ezt az Emmát, pont olyan lett, mint az anyja. Nem értettem vele egyet és legszívesebben felpofoztam volna, annyit nyafogott.
A mellékszereplők még mindig klasszak. Az egyetlen jó dolog volt a könyvben, hogy körülbelül a felétől Evan nézőpontja váltakozik Emmáéval. Jó volt belelátni a fejébe, bár megérteni nem igen tudtam. Megbocsáthatatlan dolgokat bocsátott meg, és kis dolgokon akadt fenn.
Furcsa volt ez a könyv egy nem túl eredeti és semmitmondó befejezéssel.

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

zwecki>!

I needed him. I needed him in a way that probably wasn't healthy for either of us. He was my fix. Even if he could never fix me.

zwecki>!

There was only something to fear if I had something to lose. And I had nothing.

zwecki>!

If you don't want complicated, then stay away from guys.

DarknessAngel>!

Even when you weren't there to save me, you were my reason to breath.

Ninácska P>!

Living in the mistakes of your past isn’t going to do anything but destroy your future.

Chapter 30

Ninácska P>!

‘I don't even know why I bothered picking up. Yeah, maybe I’ll talk to you about it eventually, after you stop acting like such an ass.’

(első mondat)

Darkshine>!

Maybe it's because once you put all the pieces together, you end up with something beautiful.

zwecki>!

I couldn't connect the logic of how getting me drunk helped her nerves, but the knife plunged into my head distracted me from arguing the point. I vowed to never drink again … again.


Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Royally Screwed
Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Hopeless
Nicole Williams: Clash
Sara Ney: The Studying Hours
Jamie McGuire: Beautiful Disaster
Jessica Park: Flat-Out Matt
S. C. Stephens: Thoughtless
Natasha Madison: Something So Right