Müzlicsemege ​a natúrkonyhában 0 csillagozás

Ránky Edit: Müzlicsemege a natúrkonyhában

A kásaként elkészített gabonafélék tejjel és tejtermékkel, olajos magvakkal és gyümölcsökkel történő mindennapos fogyasztása a régmúltba vezethető vissza. Ezt a szinte elfeledett ételkombinációt, az ún. müzlit elevenítjük itt fel.
Nem tudományos értekezés ez a mű, csupán a hagyományokra épülő építkezési kultúrát kívánja röviden ismertetni. A füzetben olvasható értékelések és méltatások egy része nem tudományosan igazolt tapasztalatokra épült, hanem egyéni megfigyelések vannak mögöttük. Az itt leírt receptek alapján a fantáziadús háziasszony számtalan müzlivariációt készíthet a család asztalára.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Biofüzetek

>!
48 oldal · ISBN: 9632324404 · Illusztrálta: V. Nagy Enikő

Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Gabonaételek
Joan van Rooijen: Napeledel
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Hamikus Zsuzsa (szerk.): Tündérkonyha