Értékelések 160

Kitti_Kinczer>!
Raine Miller: Meztelenül

Nagyon le van pontozva, de nekem kapóra jött, pont ez miatt kiváló egy kihívásra. De megértem mértnem lett a molyok kedvence jó történet, de nem éppen a legjobban van megírva vagy fordítva. Igazából egy könnyed olvasmánynak szerintem jó a téma kedvelőinek. Sok minden nem derült ki a történetéből a szereplők múltjáról sem, talán majd a következő részből több minden ki fog derülni, már alig várom, hogy megtudjam a nagy titkokat. Mire beindult a történet vége is lett pedig szerintem nem annyira hosszú a könyv, hogy ne lehetett volna folytatni :D
Kifejezetten tetszik, hogy a borító összhangban van a történettel.
Szóval hiába nem kedvenc Ethan és Brynne története engem nagyon érdekel a folytatás. Bár a szereplők nem a legkidolgozottabb karakterek megis kíváncsi lettem a folytatásra.

L_B_Mariann>!
Raine Miller: Meztelenül

İgazából még tegnap késő este kezdtem el a könyvet. Csak tudnám, hogy itt miért nem jelöltem?! Hátha akkor valaki rám ordított volna, hogy a kezedbe ne vedd!!! Hát nem látod, hogy ragyog az, az 53% ?
Gondoltam attól függetlenül nekem még tetszhet, elvégre nem vagyunk egyformák.
Nem, nem tetszett! A szereplőket nem sikerült megkedvelnem. A csaj nem kicsit naív, sokszor félnótásnak mondaná az ember a gondolat menete miatt.
A főszereplő pasinak, is vannak gondjai. Főleg az, hogy megbízták egy munkával, de ő képtelen a f@rkát a nadrágjában tartani.
Amin szó szerint hangosan felnevettem, amikor azt olvastam, hogy Prütykölés?! Most komolyan??! Na de voltak még hasonló ékesszólások, de egy sem jut már az eszembe! Na de sebaj hisz van második része is! Hiszen a nagy titokra még nem derült fény!!!

Christine_Anne_Colman I>!
Raine Miller: Meztelenül

Nem volt olyan rossz, de kifejezetten jó sem. Egyszeri olvasásnak elment.
Ethan egyike azon fajta pasiknak, akik nekem is bejönnek: védelmező, akaratos, mégis gyengéd. Törődő és féltékeny, utóbbi néha tud aranyos tulajdonság lenni, viszont vannak azért határok is, amiket nem ajánlott átlépni. Egy picit ő is nyomasztóan védelmező, de ez annyira nem zavart.

yeanee>!
Raine Miller: Meztelenül

Hát nem volt egy túl nagy szám könyv, de egyszer el lehetett olvasni. Számomra olyan semmilyen volt, nem volt túl nagy történése. Ráadásul a főszereplő pasi az elejétől a végéig totál unszimpatikus volt. Beképzelt, nagyképű, öntelt, birtokló. Na és a stílusától egyszerűen „hánynom” kellett. Ez a folyamatosan, minden második szava bébi, hát blöeee…. A csajon is felidegesítettem magam, hogy hogy tudott egy ilyennel összekeveredni. Tuti, hogy az első találkozás után elküldtem volna melegebb éghajlatra, akármilyen jól is néz ki…