Meztelenül (Blackstone-affér 1.) 321 csillagozás

Raine Miller: Meztelenül

Brynne ​Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép… (tovább)

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
224 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547831 · Fordította: Bikics Milán
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
224 oldal · ISBN: 9789632548524 · Fordította: Bikics Milán

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Brynne Bennett · Ethan Blackstone


Kedvencelte 16

Most olvassa 21

Várólistára tette 64

Kívánságlistára tette 34

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Rileey>!
Raine Miller: Meztelenül

„Megláttam meztelen mellkasát, és majdnem elbőgtem magam.” Én meg azért bőgtem majdnem, hogy egy ilyen „könyv” miatt ártatlan fákat vágtak ki. MIT VÉTETTEK SZEGÉNY FÁK?

Szóval az úgy volt, hogy kedvem támadt egy szar könyvet olvasni, amin nevethetek egyet, és mivel erről az”alkotásról” jót még nem hallottam, gondoltam bepróbálom, ráadásul még rövid is. Az első benyomásom megmaradt a végére is: mintha egy felvilágosult 12 éves, aki elolvasta A szürke ötven árnyalatát, írt volna egy hozzá hasonló fanficet. Mert amúgy egy csomó dolog megegyezik azzal a könyvvel, mondanom sem kell.

Történet persze nincs, csak szex, de az is olyan gusztustalan módon, vulgáris leírással, hogy igazából azt az érzetet keltette, mintha állatok dugtak volna, körülbelül annyira volt „igényes” az egész. Mindenesetre komolyan elgondolkoztatott azon, hogy ezeket a könyveket mégis kiknek írják, mert nem hiszem, hogy akármelyik nő elviselné, hogy egy férfi ilyen közönségesen beszéljen vele, én legalábbis minimum pofán verném az illetőt. És magukban sem hiszem, hogy az emberek pumpálásról meg b*szásról beszélnek, mikor szeretkeznek. Mikor alacsonyodtunk idáig, hogy ilyet olvasnak az emberek? És akik ilyen pornókönyvekkel mászkálnak az utcán és olvassák nyilvános helyen, nem érzik úgy, hogy az egész szituáció olyan, mint ha például tömegközlekedési eszközön állnának neki a telefonjukon vagy a tabletjükön pornót nézni?

7 hozzászólás
brena>!
Raine Miller: Meztelenül

Kezdem azzal ami jó volt benne:a borító!:)
Látatlanban vettem meg,mert -50% volt.Ennyi a mentségem:) Olvasva a Day könyveket 1,2 és szürkét szintén 1,2-t , ez nagyon nagyon gyenge volt…nem jött át semmi,nem éltem bele magam a könyvbe,mintha egy iskolai fogalmazás lenne 18 karikás részletekkel….komolyan…és a csúcs,hogy 3-4 szavas mondatokkal van tele…félelmetes…
Arról nem beszélve,hogy a könyv vége ajánlás,és a margó 2cm-es…
a "regény"11-185.oldalig tart.
Tanácsom:ne költs rá pénzt (utazókönyvé tettem), időben meg kb 3 óra és elolvastad…
2 csillag :egy mert megírta és egy nekem mert elolvastam…

19 hozzászólás
Szami81>!
Raine Miller: Meztelenül

2,5* mert jofej vagyok se.

Az erotikus regeny osszetevoi:
– 1 darab naiv restaurator / modell kislany barnás-szürkés-kékeszöld (wtf???) szemmel „Nem voltam biztos benne, hogy nem izgatott fel.” – Olyan bizonytalan vagyok. Vagy megse?
Es aki mindentol majdnem/tenyleg elsirja magat „Megláttam meztelen mellkasát, és majdnem elbőgtem magam.” mert az olyan roppant sirnivalo??

– 1 darab vicceskedo meleg barat „Hogy érzed magad tőle, Brynne, drágám? Hogy egy gazdag ürge a földöntúli szépséged látványától nekiáll a p*csét rángatni?” – Ha. Ha. Ha.

– 1 darab szuperdogos, ramenos pasi, akinek nem csak az oltonye, de nem am, hanem meg az alsogatyaja is selyembol van, es aki egybol d*gni, birtokolni, iranyitani akar.

„Még támolyogtam az orgazmustól, úgyhogy csak tátogtam, míg megb*szott.” – na, ezt most probaljatok meg elkepzelni! Megvan? Szexi? :D :D

De ami legjobban lelombozott, hogy spoiler utan szerelmesek… Ami amugy nem nagyon jon at, mert hoseink csak b*sznak, dugnak, nyarsalnak, irodaban, kocsma folyosojan stb. Szoval minden nagyon romantikus.

A kemia hianyzik.
A normalis megfogalmazas hianyzik. Nagyon szlenges, kozonseges.
Az ertelem hianyzik. (Egy idegen pasi megveszi az aktkepedet a galeriaban, majd radkattanva felajanlja ejszaka, hogy hazavisz. Jajj, nem, lehet, hogy sorozatgyilkos! De a pasas szepen bemutatkozik. Es onnantol mar nem idegen. Es akkor siman beszallsz az autojaba. Fuck logic..)

Nem is tudom, mit mondjak. Meg emesztenem kell. :/
Azert a vegere mondok valami pozitivat is.
Szep a borito.

2 hozzászólás
Hópárduc P>!
Raine Miller: Meztelenül

Tetszett a történet.
Lendületes és haladós.
A karakterek szerethetőek és szimpatikusak.
Csak az olvassa el, aki szereti az erotikus könyveket. Nem hasonlítgatnám más könyvekhez.
A borítója szép.
nekem tetszett, de ez nem azt jelenti, hogy másnak is fog. :)

Nina__>!
Raine Miller: Meztelenül

A leggyengébb szenny, amit valaha olvastam.

Ha ingyen hozzám vágnák, visszadobnám.

1 hozzászólás
kratas P>!
Raine Miller: Meztelenül

Büntikönyvként kezdtem bele egy kihívás miatt és ha a mai gyógyulási folyamathoz nem olyan könyvre lett volna szükségem, amin nem kell gondolkodni, akkor most nagyon csalódott lennék. Így viszont jól szórakoztam, sikerült a röhejes oldalát megfogni és nem kiakadni rajta.
Amúgy egy nagy kalap sz.r, a történet és a szerkesztés színvonala egyezik, de legalább lehet kacagni a gépelési- és/vagy fordítási hibákon :)

7 hozzászólás
BubbleTea>!
Raine Miller: Meztelenül

Egyszer már olvastam a könyvet, még a megjelenése pillanatában, de egy kihívás miatt újra rászántam magamat. Másodszorra vicces volt, egy kabaré. Egy hét után a szereplők halálosan szerelmesek egymásba, és a végén a csattanó egyáltalán nem izgalmas, ugyanis a könyv elejétől kezdve lehetett rá számítani.
A főszereplők, korukhoz képest rendkívül együgyűek, nincs kiforrott személyiségük. Az SMS-eiktől falra másztam, körülbelül tizenkét éves korom óta nem írom azt, hogy vok, naon és +. Engem ez nagyon zavart, sőt, irritált.
Igazából szerintem ennek a történetnek se füle, se farka nincs.

3 hozzászólás
LyliaBloom I>!
Raine Miller: Meztelenül

Nem is tudom, mit mondjak…
Ha azt vesszük, hogy amit vártam tőle (kb semmit), azt totálisan teljesítette, akkor nincs is gond.
De! Ha azt vesszük, hogy ez egy könyv, akkor bizony hatalmas problémák vannak. A 220 oldalas könyvön 3499 ft-os ár szerepel. És volt pofájuk ráírni…. Ebből kb 180 oldal a történet, a többi az ajánló. Szóval semmi. Ez kb egy novella. A tartalomra csak vállat vontam: instant szerelem/vonzódás, szex, kis nyafogás és ennyi.
De a fogalmazás valami kritikán aluli. Mint valami harmadrangú blogregény.
A „kedvencem”, amikor a határozott, harmincas, amúgy még valódinak is tűnő pasas olyanokat ír sms-ben, hogy NAON, és hasonló gyönyörű szlengek.
Gratulálok az írónak, a fordítónak meg a kiadónak is. Ez kritikán alulira sikeredett…

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

szofia1209>!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy folyton a sötét felén tengődjünk…!

91. oldal

[névtelen]>!

– Vicces volt, Miss Bennett. Szellemesnek tetszik lenni.
– Ó, köszönöm, Mr. Blackstone, nagyon tetszettem igyekezni.

Kapcsolódó szócikkek: Brynne Bennett · Ethan Blackstone
4 hozzászólás
mrsp>!

Egy kapcsolat erről szól, Brynne. Az ember lassacskán megismerteti magát a másikkal, még az ijesztő részét is.

108. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brynne Bennett
gybarbii>!

Szart se tudok az amerikai politikáról.

(első mondat)

Ancsúr>!

– (…) A megoldásnak nem kell okvetlenül bonyolultnak lennie.- (…)

Jeffi P>!

A nagyszoba egyik falát végig könyvespolc borította. Szemügyre vettem a könyvtárát. Enyhén szólva is vegyes felvágott: klasszikus művek, krimik, ponyvák és egy határ történelmi regény. Pár hadtörténeti munka és néhány kötet a fotózásról. Statisztikai témájú és szerencsejátékról szóló könyvek. Volt még kalandregény, sőt verseskötet is; ezen mosolyogtam. Tetszett, hogy Ethan értékeli a könyveket.
Levettem a polcról Keats Fanny Brawne-hoz írott leveleit, és bevittem a nappaliba, hogy olvasgathassak egyet a kanapén.

148. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John Keats · könyv
mrsp>!

– És akarlak is, Brynne. Kapcsolatot akarok.
(…)
– Azzal együtt, hogy ilyen vagyok, Ethan?
– Nekem úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

114-115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brynne Bennett · Ethan Blackstone
mrsp>!

Brynne, kicsim…sze…szeretlek. Annyira szeretlek. Mindent megtettem, hogy ne sértselek meg. Sajnálom, sajnálom, olyan rohadtul sajnálom!

183. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brynne Bennett
wallery>!

Az élet túl rövid volt ahhoz, hogy folyton a sötét felén tengődjünk, legalábbis a pszichológusom szerint.

91. oldal

Viktória_Erdei >!

– Melyiket faljam fel előbb, a szendvicset vagy téged? – Megrángatta a szemöldökét. Keze eközben vándorútra indult a pulcsim alá.
– Szerintem kezdd a szendviccsel, úgyis mindjárt befut egy új hívás – tanácsoltam.


A sorozat következő kötete

Blackstone-affér sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Jay Crownover: Rule