All ​In (Blackstone-affér 2.) 173 csillagozás

Raine Miller: All In

A Blackstone-affér második része! Veszély leselkedik hőseinkre. Ezért a szerelemért azonban érdemes harcolni. A férfi kész mindent feltenni egy lapra.

Ethan Blackstone-nak komoly problémája akadt. Brynne bizalma megingott benne, ezért elhagyta. Ethan azonban nem hajlandó nélküle élni, mindent megtesz azért, hogy visszakapja szépséges amerikai barátnőjét. A szenvedély kettejük között kirobbanó, azonban a múlt dermesztő árnyai tönkretehetik közös életüket. A politikai fenyegetés eléri Brynne-t, Ethannak pedig minden erejére és ügyességére szüksége lesz, hogy még időben meg tudja védeni szíve hölgyét a veszélytől, amely akár örökre elválaszthatja egymástól hőseinket. Vajon képes lesz Ethan kitépni Brynne-t múltja félelmetes szorításából? Érezheti még a lány testének melegségét, élvezheti valaha teljes bizalmát? Szerelmi bánatában Ethan mindent megtesz azért, hogy elnyerje Brynne szívét. Bármit vállal, hogy megmenthesse. Mindent föltesz egy lapra.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
ISBN: 9789632548999
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
332 oldal · ISBN: 9789632548296 · Fordította: Bikics Milán

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Brynne Bennett · Ethan Blackstone


Kedvencelte 15

Most olvassa 14

Várólistára tette 37

Kívánságlistára tette 47

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Szami81>!
Raine Miller: All In

Nem gondoltam, hogy lehetseges, de sikerult alulmulni az elso reszt, koszonhetoen annak, hogy tomenyen kaptuk az alpari Ethan szemszoget, aki az ido 90%-aban a d*gasra gondol.

Fohosnonk meg mindig nagyon okos teremtes: „Nem azért volt zsarnoki és irányító velem, mert uralkodni akart rajtam. Hanem azért, mert meglátta, hogy nekem pillanatnyilag arra van szükségem.” Aha…

Szegeny fohosunk meg mindig nagyon romantikus. Szerelmi banataban lancdohanyos lett, whiskeyt vedel, koltemenyeket olvas, szerelmes levelet ir. „Azt mondta, le akar sz*pni. Emlékszem, nagyon szerettem abban a pillanatban.” " a farkamban dobogott a szívem." „szerszámommal is megpiszkálom”

Bonusz romantika 1. (Egyik sem lesz spoiler, csak meh..) spoiler – en is konnyekig hatodtam olvasas kozben…

Bonusz romantika 2. A lany fulebe suttogja: spoiler – almaim pasija ://

A konyv stilusa meg mindig csodalatosan szofisztikalt: spoiler spoiler

Ja, es ti is anyatokra vagy esetleg egy rossz fogu, bajszos oregasszonyra szoktatok gondolni smacizas es szex kozben?…nem? mee nem? :D

21 hozzászólás
Niki_>!
Raine Miller: All In

El ne olvasd! És hogy miért olvastam el a Meztelenül 1 csillaga után? A kíváncsiságom miatt, de tudtam, hogy katasztrófa lesz. Így is lett. Nevetséges, egy semmi, ráadásul olyan mondatok vannak benne, hogy kínomban már majdnem sírtam. „Ilyennek születtél?” Nem b.z+, kakadu voltam, csak később lettem hatalmas görény. Meg magyarázza már meg valaki, mi az, hogy belebólint a kezébe? Lefejeli????
És a szerző köszöni az olvasóknak, hogy otthon maradhatott főállású íróként! Basszus, írok most már én is egy ilyen könyvet, aztán otthon csücsülök életem végéig és malmozok. Még szerencse, hogy nem vettem meg, nem támogattam a fantasztikus munkáját, ti se tegyétek.

8 hozzászólás
Odilia>!
Raine Miller: All In

Idézet a könyv végéről:

"KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
A Blackstone-affér című kis történetem a hónapok során úgyszólván önálló életre kelt. Nőttön-nőtt, és a végén olyan hosszú lett, amilyenről álmodni se mertem azon a bizonyos nyári délutánon, amikor nekiültem a regényemnek az amerikai modellről és az angol férfiról, aki megvásárolta a lány aktképét. Ez a sztori kétségkívül megváltoztatta az életemet, átszabta napjaimat: ízig-vérig hivatásos íróvá tett. Joggal mondhatom, mert így igaz. (….)
Raine"

A könyv alatt sokat gondolkodtam …. tudom, ez már rosszul kezdődik, mert azért kellene olvasnom egy ilyen könyvet, hogy kikapcsoljon :) és rájöttem, hogy mi zavar a legjobban benne. Olyan, mintha egy kezdő blogger fanficjét olvasnám. Nincs a fejezetek között átmenet, nincs a történetnek íve, ráadásul szerintem szerkesztő sem olvasta. Nem tudom, hogy mi vitte rá a kiadót, hogy ezt kiadja. Milyen szerkesztő enged ki ilyen művet a keze közül?
„Üzenem a bloggereknek, akik elolvasták a kezdeti változatot, és visszajelzést küldtek: IMÁDLAK BENNETEKET! Miattatok maradhatok otthon, mint főállású író.”
Hát szerintem menjen vissza dolgozni, bármi volt az eredeti foglalkozása az írónőnek, ennél biztos jobban csinálta.

Komolyan: ilyen történetet ilyen színvonalon bármely moly-társam meg tudna írni.

A történetről inkább nem írnék, hiszen hiába volt a könyv alapötlete jó, ha nem tud mit kezdeni vele. Szó szerint minősíthetetlen kivitelezés. Azért kap fél csillagot, mert nullát nem enged a rendszer :(

3 hozzászólás
angelmanna>!
Raine Miller: All In

Őszintén szólva meg vagyok döbbenve a GR-es átlagán a könyvnek. Komolyan nem értem. Ebben a részben Ethan szemén keresztül követhettem az eseményeket, és nem volt kellemes élményben részem. Még mindig szörnyű olvasni a párbeszédeket, és ez a pasi egy igazi p*nci. Tartalmilag sem lett izgalmasabb a történet mint az első részben, legalább is nekem semmivel sem volt könnyebb végigolvasnom.
Mindegy. A kihívás kipiálva, a könyv százaléka pedig magáért beszél.

8 hozzászólás
Roselyn>!
Raine Miller: All In

Én inkább már nem is írnék ide semmit. Mélyen spoileres véleményem, amennyiben van aki vállalkozó szellemű, itt olvasható:
http://roselynkonyv.blogspot.hu/2013/07/raine-miller-al…

Szavakba nem tudom önteni, mekkora borzadalom a könyv. Sajnos.

6 hozzászólás
kis_macko>!
Raine Miller: All In

Csak saját felelősségre! Nyomokban iróniát tartalmaz!

Ez fájt! Komolyan ilyen lenne egy nagyhatalmú, magabiztos férfi??? Siralmas!
Ahogy a „szerelméről” gondolkodik… Viszonylag békés természetű ember vagyok – könyvszereplők ritkán váltanak ki belőlem agresszív érzelmeket –, de legszívesebben fejbe vertem volna valami igen kemény tárggyal.
A hatalmas és látványos mentőakció után ennél egyértelműbben nem is lehetett volna a következő kötet bonyodalmát felvezetni. Kicsi reményem sincs, hogy a komoly írói babérokra pályázó RM talál más magyarázatot, mint a kézenfekvőt.
Ráadásul számomra most derült ki, hogy nem is három kötetes ez a csoda, ami lehetővé tette Raine Miller számára, hogy főállású író legyen.
Könyörgöm, zavarják el valahova máshova dolgozni!

A fél csillagot is csak azért kapja meg, mert annál kevesebbet nem lehet adni.

8 hozzászólás
janka0416>!
Raine Miller: All In

Borító: 5/4 – egy picivel jobb,mint az első
Cselekmény: 5/4 – sokkal jobb volt mint az első rész. Mármint ebben a részben történtek is dolgok, nem csak a szex körül forgott az egész világ.
DE! A szereplők között azok a kis aprócska viszályok is túl egyszerűek voltak. Gondolok itt pl. Ethan &Pamela&Penelope.. (nem tudom mi a neve :DDD) jobban ki lehetett volna bontani az egész sztorit. Kicsit szerintem el lett kapkodva ez az egész história. Én személy szerint még egy kicsit jobban nyújtottam volna a szálakat.
Alapjában véve, szerintem nem érdemli meg a 40% , de a 80%-at sem. :D Kiegyeznék egy 60% -ban. :)
* Thirty Seconds to Mars – "Hurricane"* – https://www.youtube.com/watch…

39 hozzászólás
Ravey>!
Raine Miller: All In

Úr isten ez. Jaj. az elsőt még sikerült túlélni, mondva, nem lehet minden tökéletes. De emberek what the actual f have I just read. Nem szaporítom a szót, de lenne egy kérdésem: A nyelvezet eredetiben is ennyire rossz, vagy a fordítás sikerült kifejezetten gyatrára? Olyan a szóhasználat, hogy egy-két helyen elnevettem magam.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Hópárduc P>!

A szívembe zártalak, és onnan többé senki sem vehet ki. Te magad sem.

42. oldal

Cheril>!

(…)Figyelj, arra gondoltam, hogy egyszer majd leviszem bemutatni. Ott tölthetnénk egy hétvégét valamikor? Szerintem tetszene neki Halborough, és annyira szeretném néhány napra kimozdítani a városból. Beleférne nektek?
– Hogy idehozd? Az amerikai csajt, aki a mulya, élhetetlen kisöcsémből ömlengős, szerelmi bánattól elkenődött, mexikói sört vedelő roncsot csinált? Hát hogyne!

Málnika P>!

Mindenkinek szüksége van rá, hogy valaki feltétel nélkül szeresse.

237. oldal

mrsp>!

Megnyitottam a szívemet neki, ő meg viszonzásképpen összetörte…

6. oldal, Prológus

mrsp>!

Megesik néha az ilyesmi. Találsz magadnak valakit, és onnantól kezdve megszűnik a világ.

19. fejezet

mrsp>!

A soha nagyon hosszú idő.

13. oldal, 1. fejezet

Renee_chan>!

A barátok megértik egymás gondolatait, nem kell velük orrvérzésig olyasmiről beszélni, ami fájdalmas emlékeket ébreszt. A barátok ízig-vérig részét alkotják egymás lelkének.

Cheril>!

(…)A fogamat csikorgattam dühömben, szerintem még a nyelvemet is elharaptam. Akkora késztetést éreztem arra, hogy visszaüzenjek, hogy még a vér utóízét is édesnek éreztem. Valami ilyesmit:
Pattanj le róla, idióta barom! Foglalt a csaj, és ha túl sokáig sasolod a pucér képét, a pasija még le találja vágni a töködet! – Ethan, a Kaszaboló.
Persze nem küldtem el, de kicsi volt a híja.

mrsp>!

Mindegy volt, hogy szimpla mobillal készült a kép – Brynne-t bármilyen lencsén át nézzük, mindenképpen gyönyörű.

8. oldal, 1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Brynne Bennett · Ethan Blackstone
Szelén P>!

(…)– Igen, a barátnőm már mesélt róla. El is viszem rá. Éppenséggel az egyik kiállított darabot pont ő restaurálta. Brynne részletesen el tudja magyarázni. Majd meglátod. Be fogom neked mutatni.
– Már alig várom, hogy találkozhassam az amerikai szépséggel, aki a farkadnál fogva rángatott ki az egyéjszakás kalandok örvényéből.
– Ezt azért majd ne hangoztasd, ha találkoztok, különben rózsacsokrot küldök figyelmes rajongóidnak, akik azokat a snájdig halálos fenyegetéseket küldözgetik, arra biztatva őket, hogy csak így tovább!


Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás
Cora Carmack: Színjáték
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Emma Chase: Behálózva
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Meghan March: Tiéd vagyok