Pizza 1 csillagozás

Együnk finomat kevés hússal is!
Ráczalmási György (szerk.): Pizza

A pizza napjaink kétségtelenül egyik legnépszerűbb étele. Eredetileg olasz, de ismeretes szinte az egész világon. Nem nagy és előkelő éttermek konyháin készül – bár néha ilyen helyeken is kapható – hanem kisvendéglőkben, gyorsbüfékben, sőt külön pizzasütőknél is. Megőrizte ugyan sajátos olasz jellegét, de az egyes országok nemzeti konyhái is tettek hozzá valamit, a helyi anyagoktól, szokásoktól függően. A receptek összeállításánál figyelembe vettük a sajátos magyar ízlést is, amely igazodik a nálunk beszerezhető anyagokhoz.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Együnk finomat!

>!
Lapkiadó, Budapest
32 oldal · puhatáblás · Illusztrálta: Gábor Éva

Hasonló könyvek címkék alapján

Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye
Bangó Margit: Határtalan lakoma
Hegyi Barbara: Abraka babra
Duzs Mária (szerk.): Népszerű palacsinták
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények – Krémesek, piskóták, kelt tészták
Zackel Erna: Süssünk otthon
Hargitai György (szerk.): 33 édesség lépésről lépésre
Mautner Zsófia: Főzőiskola – Alapfok
Dubay Eszter: Magyaros ételek