Stray (Shifters 1.) 21 csillagozás

Rachel Vincent: Stray Rachel Vincent: Stray

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

There are only eight breeding female werecats left . . .
And I'm one of them.

I look like an all-American grad student. But I am a werecat, a shape-shifter, and I live in two worlds.

Despite reservations from my family and my Pride, I escaped the pressure to continue my species and carved out a normal life for myself. Until the night a Stray attacked.

I'd been warned about Strays – werecats without a Pride, constantly on the lookout for someone like me: attractive, female, and fertile. I fought him off, but then learned two of my fellow tabbies had disappeared.

This brush with danger was all my Pride needed to summon me back . . . for my own protection. Yeah, right. But I'm no meek kitty. I'll take on whatever – and whoever – I have to in order to find my friends. Watch out, Strays – 'cause I got claws, and I'm not afraid to use them . . .

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Mira, Richmond, 2010
624 oldal · ISBN: 9781921685095
>!
Mira, Richmond, 2010
624 oldal · ISBN: 9781426853951
>!
Mira, Richmond, 2007
624 oldal · ISBN: 9780778324218

Kedvencelte 4

Most olvassa 4

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

wolfy27>!
Rachel Vincent: Stray

Nagyon jó volt, végre megint alakváltók, ráadásul vérmacskák. Faythe az egyik kedvenc főhősnőmmé lépett elő szinte az első pillanatban. Imádom a szarkasztikus humorát, igazi badass főhősnő. És akkora szája van, hogy az hihetetlen… elrabolták, bezárták, meg akarják erőszakolni és muszáj hangosan nevetnem a válogatott visszaszólásain. Sajnos Marc nem igazán volt szimpatikus az elején és a végén se nőtt nagyon a szívemhez, menő meg minden, de azért nagyon drukkoltam Jacenek, illetve reménykedtem benne, hogy felbukkan egy sokkal menőbb nagy Ő persze ez még megtörténhet.

A világ illetve az alakváltó hierarchia kicsit eltér a szokásostól. Nagyon kevés nő születik a „családokba” és szerintem nagyon szomorú, hogy a legtöbb hím magányosan éli le az életét. Hiába van ott a falka, szerintem azért nem ugyanaz

Ami viszont hihetetlenül király volt és ezer pluszpont érte, az a részleges alakváltás Faythe részéről. Már alig várom, hogy a többiek is tudomást szerezzenek róla, és remélem használni fogja még a következő kötetekben.

Edina_Nagy_2>!
Rachel Vincent: Stray

Eleinte nagyon unalmas volt, semmi izgalom semmi extra. De aztán rákapcsolt a történet, peregtek az események, a végére letehetetlen lett. Igaz nem cicóznak a kegyetlen gyilkos részletekkel,( erőszak, halál, megtorlás) úgyhogy gyenge lelkűeknek nem való

naravna>!
Rachel Vincent: Stray

Anita Blake és a vérhattyúk óta nem lepődök meg azon, ha vérmacskákról olvasok, szóval nem ez volt az elsődleges motivációm, inkább ki akartam kapcsolódni. Az utóbbi évek feltörekvő irányzatával, a paranormal fantasy-vel összefutottam már párszor (Tündérkrónikák, Vámpírakadémia), ezek alapján azt mondhatom, hogy jobban bejött ez a new adult/fiatal felnőtt célközönségnek szánt verzió, mivel kicsit kevesebb benne a nyavalygás. A stílus viszonylag egyszerű, a karakterek sem túl mélyek, de van akció meg izgalom meg szerelem és hepiend. Ez megfelelt az elvárásoknak és elég a négy csillaghoz.

Szimonett>!
Rachel Vincent: Stray

Egyszerűen imádom, csak ajánlani tudom ! :)

bobo1019>!
Rachel Vincent: Stray

Bár nem lett a kedvencem,azért kikapcsolódásnak jó volt,úgyhogy szerintem folytatni fofom a sorozatot :)
Bővebben: http://boboolvas.blogspot.hu/2012/07/rachel-vincent-stray.html

Thursday>!
Rachel Vincent: Stray

Tetszett de többet vártam tőle, igazából a 70.odal környékén fogott meg annyir ah végig olvassam. Érdekes volt annyira,hogy már kezemben tartom a kövi részt is. :DD


Népszerű idézetek

szviky>!

As long as someone was home, we never locked the doors, because a cat has no place to carry keys. Also, we figured that anyone stupid enough to trespass deserved to be eaten and probably wouldn’t be missed. I’m kidding, of course. Mostly.

szviky>!

The queen was my favorite chess piece. Unlike the women I knew in real life, she was powerful. Her job was to defend her husband at all costs, because while he was weak and practically defenseless—only allowed to move one square at a time—she was the strongest player on the board, hindered by no restrictions at all.


A sorozat következő kötete

Shifters sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Kerstin Gier: Ruby Red
Gail Carriger: Heartless
Rick Riordan: The Son of Neptune
Ilona Andrews: On the Edge
Kendare Blake: Girl of Nightmares
S. A. Chakraborty: The City of Brass
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Neil Gaiman: Stardust
Holly Black – Cassandra Clare: The Copper Gauntlet