Pride ​– Falka (Vérmacskák 3.) 315 csillagozás

Rachel Vincent: Pride – Falka

NAGYON REMÉLEM, HOGY A MACSKÁKNAK TÉNYLEG KILENC ÉLETE VAN

Eljárás alatt állok, a tét az életem. Tévesen, de azzal vádolnak, hogy megfertőztem egykori ember barátomat, majd megöltem, hogy eltüntessem a bizonyítékot. Embert megfertőzni a három főbenjáró bűn egyike. A másik kettő a gyilkosság, és a titkaink kifecsegése.

Háromból kettő. Nekem végem.

És ráadásul a hegyekben egy vad kóbor garázdálkodik: egy riadt, tizenéves nőstény macskát kerget. Nekünk kell először megtalálnunk, mielőtt a nyakunkra hozza az embereket. A szerelmem, Marc segítségével, úgy hiszem, meg tudom menteni a sebezhető lányt a nagyratörő kóbortól, és a Területek Tanácsának játszmáitól is.

Amennyiben a saját peremet túlélem…

Rachel Vincent: Pride

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2009

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2013
472 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633730386 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2013
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633730379 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Marc Ramos · Faythe Sanders · Jace Hammond · Greg Sanders · Elias Keller · Brett Malone · Calvin Malone


Kedvencelte 68

Most olvassa 6

Várólistára tette 112

Kívánságlistára tette 129

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Történt egy kis áttörés végre, miszerint Faythe kezd szimpatikus lenni. Ugyan még mindig csinál hülyeségeket, de úgy érzem kezd benőni a feje lágya. Ebben a kötetben sem volt izgalomban hiány, még új szereplőt is kaptunk. Kaci karaktere roppant érdekes, több szempontból, de nem akarok Nektek nagyot spoilerezni.:) Az a lényeg, hogy alig várom az információ morzsákat róla.
Kíváncsi vagyok a következő részre, még is úgy érzem, hogy most egy kicsit pihenőre kell tennem ezt a sorozatot. Azonban tuti folytatni fogom.

_Enii_>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

– Mikor tanulod már meg a leckét? Mikor nősz már fel, a spoiler és érted meg, hogy nem te írod az összes szabályt? A pokolba, egyáltalán semmiféle szabályt nem te írsz, és nem is én!

Kezdem azt érezni,hogy az értékeléseimet egy egyszerű Ctrl c+Ctrl v-vel elintézhetném.
Az van,hogy örömködésen kívül mást nem tudok írni. :D Azért megpróbálok néhány értelmes gondolatot kierőltetni magamból spoiler.
Amint a fülszövegből is kiolvasható és nem árulok el nagy titkot,Faythe most is benne
van nyakig a „jóban”,és tulajdonképpen a könyv végéig képlékeny a döntés kimenetele.
Voltak itt érdekes dolgok és úgy érzem lesznek is még jócskán….
Azt gondolod,hogy ez nem történhet meg? Igazán? Csak figyelj… ;)

2 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Fura, de munka előtt többet tudtam olvasni, mint délután munka után. Az utóbbi 3 nap alatt, amikor már izgalmassá vált a történet végre haladtam a könyvvel. spoiler. Malone utálatos személy. Kaci történetére nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakul a sorsa.

1 hozzászólás
gab001 P>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Egyre jobban tetszik ez a sorozat, ami leginkább annak köszönhető, hogy Faythe kezd sokkal szerethetőbb karakterré válni. Bár még mindig többször megy a falnak, minthogy megkerülné azt. Az események továbbra is pörögnek és bőven tartogatott meglepetéseket is a könyv, főleg a második felében. Voltak érdekes elgondolások mind a politika, mind a genetika területén. Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak a továbbiak. Muszáj folytatni, mert egyszerűen olvastatja magát.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2013
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633730379 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
LittleStar>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Lehet ennél még tovább fokozni a történetet? Kééész végem van. Egyszerűen azt sem tudom, hol áll a fejem? Nem értek semmit ,megint itt ez a borzalmas vége a könyvnek, nem bírom. Utálom az ilyet!!! Ráadásul tele volt érzelemmel ez a könyv, még sem csöpögött. Imádtam. Minden oldalát, minden szereplőjét (na jó egy-két kivétel akadt azért), a cselszövéseket, a harcokat, az új arcokat, mindent! Így volt kerek és egész a történet végét leszámítva. Ide a folytatást! :D

Bővebben: http://dorcosolvas.blog.com/2015/03/28/rachel-vincent-p…

Démonika>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Ezt a részt is imádtam, pedig elsőre kicsit féltem, hogy unalmas szenvedés lesz. De nem!
Még mennyire, hogy nem.
Rachel úgy ír az „unalmas” dolgokról, olyan körítést és mellékszálakat sző mellé, hogy lehetetlenség, hogy az ember akár egy pillanatra is elunja az élettét a könyv mellett. Attól féltem, hogy egy 400 oldalas tárgyalást fogok kapni és egy helyben toporgó szenvedést. Ehelyett valami igazán, izgalmas, fordulatos és élménydús történetet kaptam. ami végül is elvárható volt az előző részek alapján Nem is akarom csépelni a szót, a szereplők továbbra is fantasztikusak legyen szó, negatív vagy pozitív karakterről. A történet meg ebszolút magával ragadott.

Még egy záró gondolat: Kérem vissza Marcot!!!!

Lisie87 P>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Valamilyen perverz ragaszkodásom van ehhez a sorozathoz, annak ellenére is, hogy Faythe viselkedése teljesen kiakaszt, és az egyik legidegesítőbb női karakter!
Viszont szeretem az alakváltós könyveket, annyira nem YA, izgalmas fordulatok vannak benne, amikor Faythe nem szúrja el a dolgokat, vagy picsog, hogy milyen rossz a sorsa.
Ezt is a kórházban olvastam, és kellemes időtöltést és kikapcsolódást nyújtott, ezért adtam rá plusz fél csillagot! :D

1 hozzászólás
lena91>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Ismét nagyon tetszett ez a rész, annak ellenére hogy itt nem történt különösebben semmi harc vagy hajsza vagy bármi ami felpörgetné a dolgokat.
Viszont annál több érzelem, ármány és falkapolitika volt. Az előző részek pörgőssége után kellett is ez a kis nyugi, habár azért ez is ugyanolyan izgalmas és letehetetlen volt, mint a többi rész.
Kíváncsian várom, hogy mit hoz ki belőle az írónő, mert nagyon, nagyon bonyolódnak a szálak és bizony fel kell kötnie Faythe-nek a gatyáját ha jól akar kijönni belőle.
A szerelmi szál miatt pedig különösen virul a fejem:)

Felixa P>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

Kezd feléledni ez a sorozat, hiszen egyre inkább a kedvemre való. Bár lassan, de be fog ez lendülni, úgy érzem. Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt… Bonyolódik, fokozódik az izgalom. Habár a történet eleje lassan indul, később felpörög és onnantól veszi kezdetét a lelkesedés a további olvasás iránt. Az már szinte természetes, hogy úgy van vége, amitől az ember legszívesebben a falat kaparná. De kell valami motiváció, ami a további kötet olvasására buzdít.

RVivi P>!
Rachel Vincent: Pride – Falka

A sorozat három részéből ez a harmadik, aminek 4 csillagot adok. De már majdnem a 4,5-nél van, csak mégsem. :D
Egyre jobb ez a sorozat és Faythe is egyre szimpibb. Csak el ne kiabáljam. Arra viszont már kíváncsi vagyok, hogy hogyan is lesz ebből spoiler Semmi jele, hogy spoiler bejönne neki akár feleannyira is, mint spoiler És ne is legyen, ez így tökéletes. *-*
A tanács eléggé… Elviselhetetlen. Maradjunk ennél. De vannak jobb szavak is rá… Amiket csináltak, azok után utálom őket.
Sajnos ahogy haladok a sorozattal, egyre több spoilerbe futok bele nem szándékosan, úgyhogy meglepődni elég sok dolgon már nem fogok tudni… Egy jó tanács: senki ne olvasson olyan értékelést, ami nem kifejezetten olyan részhez tartozik, amit már olvastál. :/


Népszerű idézetek

Fay>!

Egy ágyban vagyok Marckal és Jace-szel? Ebből már igazán kellene valamire emlékeznem!!

208. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Faythe Sanders · Jace Hammond · Marc Ramos
lutza>!

– Le tudná írni azoknak a vérmacskáknak a szagát? Feltételezem, kandúrok voltak?
Keller bólintott.
– Semmi kétségem. Nem is lehetne, mert tizenöt négyzetkilométeren körbehugyoztak minden fát és követ.

30. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elias Keller · Greg Sanders
Shanara>!

– Mindig van választás! Rengeteg lehetőség van! Amiből sosincs elég, az a bátorság, a készség, hogy megnézzük, mi van még a könnyű lehetőség mögött!

275. oldal (Könyvmolyképző, 2013)

lutza>!

Magam is csak a felét kedveltem azoknak az embereknek, akiknek nemsokára bemutatom, leginkább azért, mert a másik fele holtan akart volna látni. Vagy valamelyik fia alatt.

368. oldal

Fay>!

Az élet nem így működik. Az élet beléd mar, és minél keményebben küzdesz ellene, annál nagyobb erővel üt vissza, hogy kitépje a szívedet a mellkasodból.

282. oldal

lutza>!

Nagyobb balszerencsém csak akkor lehetett volna, ha egy létra alatt váltok alakot, és közben eltörök egy tükröt.

295. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Faythe Sanders
Fay>!

Persze az ilyen mondatok, mint „légy jó”, „foglalkozz a magad dolgával”, meg „szépen játssz a fiúkkal”, vagy „könnyű testmozgás”, mind szabad értelmezés tárgyai. Igaz?

184. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Faythe Sanders
Κ_Αηett>!

– Greg! Egy vérmedve áll a kapunál, és a főnökkel akar beszélni!

Fay>!

Mintha abban bízna, hogy valaki megmenti, mielőtt használnia kell a legnagyobb izmát nyaktól felfelé.

369. oldal

lutza>!

– Húzd ki a valagadat, és segíts nekem, vagy esküszöm, elmondom a teljes tanácsnak, micsoda gerinctelen, töketlen szőrlabda vagy, hogy az anyád nem falt fel születésed után!

48. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Faythe Sanders

A sorozat következő kötete

Vérmacskák sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia
Charlaine Harris: Holtak klubja
Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák
J. R. Ward: Halhatatlanság
Andrea Cremer: Bloodrose – A döntés
Laurell K. Hamilton: Végzetes flört
Gail Carriger: Blameless – Szégyentelen
Darynda Jones: Második sírhant
Charlie N. Holmberg: A papírmágus