Prey (Shifters 4.) 15 csillagozás

Rachel Vincent: Prey Rachel Vincent: Prey

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

SOMETIMES PLAYING CAT AND MOUSE IS NO GAME…

Play? Right. My Pride is under fire from all sides, my father's authority is in question, and my lover is in exile. Which means I haven't laid eyes on Marc's gorgeous face in months. And with a new mother and an I-know-everything teenager under my protection, I don't exactly have time to fantasize about ever seeing him again.

Then our long-awaited reunion is ruined by a vicious ambush by strays. Now our group is under attack, Marc is missing, and I will need every bit of skill and smarts to keep my family from being torn apart. Forever.

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Mira, Richmond, 2010
394 oldal
>!
Mira, Richmond, 2009
394 oldal · ISBN: 9780778326816

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Faythe Sanders


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Btibor15>!
Rachel Vincent: Prey

Imádom az alakváltós könyvet, úgy hogy ezt is :D

naravna>!
Rachel Vincent: Prey

Ez a rész igazán izgalmasra sikeredett, volt nyomozás meg minden, de a dráma kicsit sok volt nekem. Faythe húzását igazán nem értettem, szerintem a gyász (ami engem is elszomorított…) nem ad okot az ilyen abszolút esztelen viselkedésre. Különben is, ha szerelmes vagyok valakibe, nem szeretek bele másba… Meg Kaci problémája is el lett túlozva ezzel a majdnem-meghalással: az embernek (macskának?) azért vannak ösztönei, hogy az ilyen dolgok ne okozzanak problémát, nem? Amúgy persze jó volt, olvastatta magát.

Edina_Nagy_2>!
Rachel Vincent: Prey

Szuper, megmaradt az előző kötet lendülete de tovább fokozva izgalommal, cselszövéssel , árulással és drámával. Annyira izgalmas hogy még inkább nem lehet letenni. Olyan titkok derűknek ki , olyan sok minden kavarog a történetben, sosem go tolnád hogy mi lesz a következő lépés. Csodás

Timamusz>!
Rachel Vincent: Prey

Faythe egy olyan karakter aki hideget és meleget is adott. Tettszett az éles nyelve és a vagánysága – imádom az erős női karaktereket – viszont nem tetszett, hogy játszadozik a két srác között. Sajnáltam Jace-t de mivel Marc szimpatikusabb, így kénytelen voltam az ő pártjára állni. A kettő hím közötti ingázását nagyon nem értettem a csajnak, de egyik könyvben sem értem szóóóval…
A sztori elbűvölt. Izgalmas volt a nyomozás és végül a megoldás is. Az a jelenet amikor a házban vannak – akik olvasták: a részleges átváltozásnál – nekem olyan szinten tetszett, hogy sikítozva ugráltam körbe-körbe amíg olvastam. Akció dús és laza. Kaci-t még mindig nem sikerült megkedvelnem, pedig én tényleg igyekezek. Értem én, hogy fél, hogy gyilkolászásba kezd de azért végiggondolhatná ezt a váltás dolgot.
Mindig is Ethan volt a kedvenc karakterem.
Manx aranyos és igazán meg tudom érteni. Ha valaki ilyen körülmények között él attól el is várom, hogy a védelmezőösztöne bekapcsoljon a legkisebb mozzanatra.
Összegezve: A sztori remek, Faythe menő de sarokra illő, Marc szerencsétlen és Kaci-t még mindig utálom.


Népszerű idézetek

Laura_Arkanian IP>!

It takes a brave man to hand an angry werecat a knife. Especially when he doesn’t know what she plans to do with it.

NightStar>!

And the council doesn’t recognize any kind of temporary insanity defense. Which was a real shame, because most of the councilmen had considered me crazy for most of my life.

Kapcsolódó szócikkek: Faythe Sanders
Laura_Arkanian IP>!

„You planning to get there sometime this century, Vic?”

(első mondat)

tamii>!

I’m saying that I can wait. For now. But when things get back to normal—assuming that ever happens—I want my shot. We can make each other happy, Faythe. I know it. And I’m done walking away from things I want just because they don’t come easily. You’re worth the work.

tamii>!

I squeezed my eyes shut and took several deep breaths, trying not to smell Jace in front of me, not to taste him on my lips. But it was useless. In that moment, Jace was everywhere. He was in my mind, he was in my heart, and he was in my memory. He smelled good. He tasted good. And the blissful aftershock still throbbing in my most sensitive places felt wonderful, when everything else in my life was an obstacle to be overcome.


A sorozat következő kötete

Shifters sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Obsidian
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath
Jeaniene Frost: At Grave's End
Kiersten White: Endlessly
Maggie Stiefvater: The Raven Boys
Cynthia Hand: Hallowed
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Richelle Mead: Succubus Blues
Laurell K. Hamilton: A Kiss of Shadows