The ​Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde (Szárnysegéd Bt. 2.) 103 csillagozás

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, hogy mennyire akarod a másikat!

Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle.… (tovább)

Eredeti mű: Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634575696 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Lex Luthor · Gaby Sava


Kedvencelte 35

Most olvassa 11

Várólistára tette 111

Kívánságlistára tette 140

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Ki gondolta volna, hogy Lex nagyobb zsivány lesz, mint Ian?
„Lexnek mágikus a keze.”
Hát igen itt lehetett erős izzást érezni. Működött a kémia rendesen a karakterek között. Túlfűtött , de jó értelemben.
A legelejétől csak nevettem az egész könyvön. Számtalan vicces jeleneten azt se tudtam, hogy fogjam vissza magamat. Kicsit még az irodában is vihogtam. Komolyan nem hittem ebben a részben, de most kellemes meglepetés ért. Kijelentem, hogy jobb volt, mint A csábítás szabályai. Számomra legalábbis ez jobban ütött.
Pont ilyennek kell lennie egy kellemes nyári olvasmánynak. Bátran ajánlom mindenkinek. Oké gyerekeknek nem!

>!
Milli88 P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Nagyon vártam Gaby és Lex történetét. És maradéktalanul azt kaptam, amire számítottam. Üdítő volt, vicces, néhol szomorú, de mégis víg és boldog.
Iant nagyon megkedveltem az előző részben, de itt néha kifejezetten az idegeimre ment. A Blakekel való kapcsolata annyira vakká tette, hogy már olykor az a veszély fenyegetett, hogy a földhöz csapkodom miatta a könyvet. Még az volt a szerencse, hogy nem sokszor ütötte fel a fejét.
Kellemes kis nyári olvasmány volt. :)

>!
Enikő_Darai_Enii P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Végre megkaptuk Lex és Gaby történetét! Nem lepek meg senkit azzal, ha azt mondom, azóta fájt rájuk a fogam, mióta az előző könyvet befejeztem. Még az eredeti könyv megvételén is gondolkodtam, csak aztán láttam, hogy még idén, az első félévben kiadja a KMK, így ezt a megoldást hanyagoltam.

De amit kaptam… te jószagú! Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen remekül kiegészítik egymást a főszereplőink.
A csipkelődések, szócsaták, mind olyan humorral voltak fűszerezve, ami miatt nem érdemes tömegközlekedésen olvasni a könyvet, mert elkerülhetetlen a hangos nevetés. Komolyan, tapasztalat.

Gaby egy csupaszív lány, aki előtt emelem kalapom, hogy ennyi mindenre képes a szüleiért. Önzetlenül segített nekik az utolsó pillanatig, még ha neki nélkülöznie kellett is. Ritka az ilyen tisztalelkű ember.
Lex pedig… Ian szavaival élve, ő Lex. A fiú, aki nem kapott elég szeretetet, törődést a szüleitől, magától kellett felnőnie, így a valódi énjét egy ku*afi imázs mögé rejtette. Mindaddig, amíg ezt az a bizonyos lány szépen lassan meg nem törte. Amikor pedig mi is megláttuk a valódi énjét… rájöttünk, hogy a legsegítőkészebb, odaadóbb ember szívét rejtette.

Ketten együtt alkotnak egy egészt és itt nem csak a százalékaikról beszélek. Ők így is, úgy is tökéletes párost alkotnak, százalékok ide, vagy oda. Az pedig külön melegség a kis szívemnek, hogy ugyan a legszebb kapcsolat alakult ki közöttük, amit csak egy ember kívánhat magának, de mégsem vesztették el a humorérzéküket, továbbra is húzták néha a másik agyát.

Imádtam! Ha lehetne 5 csillagnál többet adni, megadnám! De mivel csak ennyit lehet, így megelégszem a maximummal és a kedvencnek jelöléssel.

8 hozzászólás
>!
B_Vivien_Kitti P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Nagyon kellemes, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas romantikus történet!
Sokat mosolyogtam olvasás alatt.
Igaz, az előző rész egy kicsit nekem jobban tetszett, de erre sem volt okom panaszra.
A szereplők kissé gyerekesek, olyan értelemben, hogy: „Meghúzom a hajad, mert tetszel nekem!”
Ami szórakoztató volt.
A szócsatákat nagyon élveztem, Gabynak jó dumája van. És persze Lex. Az okos és szexi kocka, aki úgy fél az elköteleződéstől, mint más ember a pestistől.
Megérte elolvasni. Visszahozott az olvasás világába. Ebben a melegben semmi kedvem semmihez, de a Szárnysegéd Bt.-nek sikerült kirángatnia a nyári olvadozásból és kellemes időt tölthettem el a szereplőkkel! :)
Igazi, tökéletes nyári limonádé hatalmas szócsatákkal! :)

>!
AniTiger MP
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

A regény stílusa jobbára humoros és romantikus, és minimálisan erotikus. Ami engem kifejezetten zavart, az a regény elején olvasható rengeteg blőd hasonlat meg a farok különféle tevékenységeivel kapcsolatos rész volt. Pl.: spoiler Ezek miatt majdnem abbahagytam az olvasást már a könyv legelején… :/

Nem az én világom, de mindenképpen izgalmas kitekintés volt a megszokott olvasmányaim közül. Lex egy abszolút szerethető főgonosz, de a női főszereplőt, Gabyt is megszerettem a családjával való törődése miatt! A történet bejött, főleg Lex titkos, romantikus gesztusait szerettem (meg az összes részt, amiben ő szerepelt). Egyébként annyira jó humora van a történetnek, hogy nemrég újraolvastam, holott az első olvasásom se volt túl régen. Gaby és Lex párharca egyszerűen fenomenális volt, rengeteget dobott rajta, hogy az egyik karakter titokban odavan a másikért, és mi a váltott szemszög miatt olvashatunk a fejükben!

Bővebben:
https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2019/07/szarnyseg…

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634575696 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Dsheavenofbooks
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Bevallom, nagyon vártam ezt a regényt, hatalmas elvárásaim voltak vele kapcsolatban, amit igazából teljesített is.
Imádtam Lex és Gaby párosát, engem meglehet kilóra venni a „macska-egér” játékkal a könyvekben. Rengeteget nevettem hangosan, egy igazi szórakoztató olvasmány volt. Külön öröm számomra, amikor egy romantikus történet nincs túlbonyolítva, és elkerüli azt a hatalmas klisét, hogy spoiler, emiatt pedig még inkább szerettem.
A karakterekre nem lehet panasz, Lex és Gaby is imádnivalóak.
Sajnos azonban egy nagyon pici hiányérzetem mégis van, a regény olvasása után nem tudtam azt mondani, hogy ezaz, annyira eszméletlenkirály volt, hogy új kedvencet avattam. Tetszett, nagyon szerettem, sokkal jobb is volt, mint az előző rész, de valami pici dolog mégis hiányzott.
Egy biztos: Lex és Gaby feledhetetlen párost alkotott, és ki tudja, talán idővel újraolvasom a történetet is.:p
Én nagyon ajánlom mindenkinek!:) ((Örök hála annak a BASC doboznak, aminek köszönhetően az első könyv hozzám került.))

>!
konyvmolyblog
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Hű, hát ez… Minden megvolt ebben a kötetben, ami egy letehetetlen könyvhöz kell. Romantika, humor, dráma, minden, mi szem-szájnak ingere. poén helye
Már csak az a kérdésem, hogy miért nem lehet ötnél több csillagot adni?!

„Egy pillanatra a szemembe nézett, mielőtt megdörzsölte az orrnyergét, ahol a szemüvege ült. Ez nem szexi. Tényleg nem. Komolyan. Annyira nem.”

Lex, te atyaúristen… Ide az én kocka pasimmal! :D
Imádom Lex mocskos humorát :'D Meg ahogy húzzák egymás agyát Gaby-val… Eszméletlen :D Emellett egy nagyon intelligens pasi, és tényleg kívül-belül tökéletes spoiler .
Ilyen miért nincs a valóságban?!

„- A Fucktündér?”

Gaby-ból remek színésznő lenne. De az önzetlensége, odaadása spoiler mindenképp példaértékű, szerethető karakter.

Nem tudom az írónő hogyan nem keveredett bele a szálakba, de nagyon tetszett, ahogy Ian és Blake is fel-fel bukkant a történetben, sőt elég fontos szerepet töltöttek be itt is.
Ian reakciója Gaby és Lex kapcsolatára teljesen érthető volt, de örültem, hogy sikerült megállapodniuk mindenről.

Reménykedtem benne, hogy ezúttal nem futok bele olyasmibe, ami mostanság elég gyakran sikerült, de szerencsére a fordítás nagyon rendben volt, teljesen átjött a történet mondanivalója.

Jobban tetszett ez a rész, mint az előző, itt mintha több szikra lett volna a szereplők között, amit az évek csak tovább szítottak, aztán egy atomrobbanás keretében zajlott le mikor Lex-nek és Gaby-nak is leesett a dolog.
Ha szeretnél visítva, horkantva és fetrengve nevetni mindenképp ajánlom. Hihetetlen milyen poénokat lenyom ez a négyesfogat. :'D

2 hozzászólás
>!
Alexandra0924 P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Azonnal ment a kedvencek közé!!! Ian és Blake sehol sincs Lex és Gaby mellet… élveztem minden percét, nagyon imádtam őket!! LEX ❤ ❤ ❤ ❤
Éreztem én már az első résznél is, hogy a csipkelődés mögött komoly kémiai hatás van… az már biztos, hogy nagyon szólt, amikor durrant! :))
Nem tudnék egy kedvenc részt kiemelni, mert az egészet imádtam!!! Sőt! A csipkelődéseknél nem egyszer jó hangosan felnevettem, nem lehetett kibírni, és külön örültem, hogy miután spoilermegmaradt a marakodás is, igaz finomabban, és pikánsabban! :))
Az epilógus nagyon szépen lezárta a sztorit, de én még nem akartam elengedni őket!! Annyira szívesen olvastam volna róluk… MÉG MÉG MÉG!!! Ian és Blake továbbra sem lesz kedvenc, de Gaby a nagy szájával és kitartásával, na meg Lex a hatalmas… őőő… testi adottságaival, férfi részeivel… nyam-nyam… igazán nyertek nálam!!! :))))
LexLexLexLexLexLexLexLexLex ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

11 hozzászólás
>!
turanett P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Nagyon vártam már ezt a könyvet. Ahogy megjelent már mentem és vettem is meg. Ez a rész határozottan jobban tetszett. Persze Ian és Blake történetét is szetettem, de ez mindent vitt. Volt benne humor (nem kevés), romantika és egy kis dráma. Viszont annak most örültem, hogy nem volt benne olyan sablon, hogy valamin össze vesztek és mosoly szünet van. Lex hatalmas figura, imádtam a dumáját. De persze Gaby sem maradt adósa. Tetszett az adik kapok. Itt csak a gyenge lándszem Ian volt, de ő is hamar megbékélt a dolgokkal. A vége nagyon aranyos volt. Szeretem azokat a könyveket, ahol van epilógus.

>!
Hópárduc P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Vártam már Lex és Gaby történetét.
Valahogy mégis kicsit csalódás volt a könyv.
A csipkelődések és a szócsaták nagyon tetszettek és a váltott szemszög is. De, úgy éreztem, hogy valami hiányzik belőle…
A végét kicsit összecsapottnak éreztem.
Valahogy nem volt felhőtlen az olvasás, pedig szépen lehetett vele haladni. Kikapcsolódásnak megfelelt.


Népszerű idézetek

>!
konyvmolyblog

Alig randizott… bakker, még a nagyanyámnak is több szexuális tapasztalata volt.
Még egy teknősnek is.

25. oldal

>!
konyvmolyblog

– Én? – vontam vállat ártatlanul. – Komolyan mondom, Gaby… meglep, hogy még nem törte fel egy ötéves. Tisztában vagy vele, hogyha a „jelszó” szó a jelszavad, akkor lényegében mindenkit belépésre buzdítasz?

25. oldal

>!
Enikő_Darai_Enii P

Adok kábé egy percet, hogy megvédje magát, aztán úgy seggbe rúgom, hogy a fal adja a másikat, és amikor lerepül a feje, integetni fogok neki.

279. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lex Luthor
>!
zuna19 P

– Ládaszámra kéne vennem az aszpirint, mert annyiszor kapok fejfájást tőled.

>!
konyvmolyblog

Egy pillanatra a szemembe nézett, mielőtt megdörzsölte az orrnyergét, ahol a szemüvege ült. Ez nem szexi. Tényleg nem. Komolyan. Annyira nem.

33. oldal

>!
zuna19 P

– Tudod, az az igazi szexfüggőség, amikor az ember direkt a Káma-szútra szekciónál lóg, és ott szed fel csajokat, mert arra számít, hogy azokat, akik ott őgyelegnek, nem kell tanítgatni az ágyban… vagy isten ments, útmutatót adni nekik.

>!
zuna19 P

– Tudod, hogy megy ez. Nem tehetek róla, hogy óránként bevonzom az ösztrogént.

>!
zuna19 P

– Mégis hogy jutottunk el onnan, hogy elmondjuk Iannek a kettőnk dolgát odáig, hogy autószerelő műhelyes pornót játszunk az udvaron?
– Azt mondtad, bármibe belemész. A te hibád.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Kresley Cole: Vámpírszerető
Emma Chase: Behálózva
Meghan March: Véletlen szeretők
Anna Todd: After We Collided – Miután összecsaptunk
Jay Crownover: Rule