The ​Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde (Szárnysegéd Bt. 2.) 554 csillagozás

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, hogy mennyire akarod a másikat!

Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
352 oldal · ISBN: 9789634579212 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
352 oldal · ISBN: 9789634579229 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634575696 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Lex Luthor · Ian Hunter · Gaby Sava · Blake Olson · Steve


Kedvencelte 100

Most olvassa 12

Várólistára tette 103

Kívánságlistára tette 143

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Határozottan lekörözte az első részt!
Lex és Gaby egy igazi robbanó elegyet alkotó páros, akiknek elég, hogy csak pár percig tartózkodjanak egy légkörben, máris sistereg körülöttük a levegő. A kémia az működött rendesen közöttük, csak nem voltak elég bátrak, hogy őszintén kitárulkozzanak egymásnak. Ezzel időt és feszültséget lehetett volna spórolni, de kit érdekel?! Én még így is imádtam minden egyes ordibálós pillanatot :D Ok, Lexre azért többször pikkeltem, hogy milyen csúnya beszólásokat vágott Gaby fejéhez, aztán jött az ő szemszöge és végem volt.
Nehéz ellanállni a gazfickóknak♡
Olyan jó volt olvasni a könyvet. Mindig volt min nevetni, izgulni, sóhajtozni.
Örülök, hogy az epilógus is milyen szépre sikeredett.

5 hozzászólás
zuna19>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Ki gondolta volna, hogy Lex nagyobb zsivány lesz, mint Ian?
„Lexnek mágikus a keze.”
Hát igen itt lehetett erős izzást érezni. Működött a kémia rendesen a karakterek között. Túlfűtött , de jó értelemben.
A legelejétől csak nevettem az egész könyvön. Számtalan vicces jeleneten azt se tudtam, hogy fogjam vissza magamat. Kicsit még az irodában is vihogtam. Komolyan nem hittem ebben a részben, de most kellemes meglepetés ért. Kijelentem, hogy jobb volt, mint A csábítás szabályai. Számomra legalábbis ez jobban ütött.
Pont ilyennek kell lennie egy kellemes nyári olvasmánynak. Bátran ajánlom mindenkinek. Oké gyerekeknek nem!

MissFortune>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Nagyon szerettem! ♥
Gaby és Lex története megvett kilóra…Ez egy igazán különleges, romantikus könyv, ami egy kicsit mélyebb témákat is érint.
Gaby az egyik kedvenc női főszereplőm lett.Nagyra becsülöm a hozzá hasonló embereket. spoiler Szerettem a csetepatéjukat Lexxel, illetve a humorukat. Sokat mosolyogtam, nevettem. Gaby egy igazi belevaló csaj, aki megmondja a tutit, másrészt pedig annyi minden érte már az életben, hogy rosszul viseli a beszólásokat, a kritikát, persze ezt próbálja nem kimutatni. Markot szerintem jobban utáltam, mint maga Gaby. Nem is értem, hogy bírt anno összeszedni magának egy ilyen suttyót.
Lex a végén úgy rákapcsolt a romantikára, hogy nem lehetett nem szeretni. Bár én már előtte is kedveltem. :)

Szórakoztató, pihentető olvasmány.

Szilvi00 P>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Színtiszta, szikrázó, öt csillag, mivel
☆ levakarhatatlan a bárgyú vigyor a képemről
☆ ha háromszor hosszabb lett volna, akkor sem untam volna rá
☆ egy heckerkedős és kocka pasi is lehet szexi
☆ eltökélt és belevaló női párjának viselkedése szimpatikus volt számomra
Bár nem ismerem az angol kiadást, de a poénok átjöttek és nem volt hiányérzetem. A legjobbkor vettem kézbe a könyvet. Szükségem volt erre a poénbombára, mint szomjazónak egy csepp vízre. De miről is beszélek?! Nem csak egy cseppet kaptam, hanem egy egész vödörnyit! Felfrissítő és szórakoztató volt minden oldala!

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634575696 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Sippancs P>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Emlékszem, hogy sok-sok évvel ezelőtt, amikor nagy Smallville lázban égtünk a barátnőimmel, sosem értettem, hogy egyesek mit esznek Lex Luthoron. Hogy miért tetszik nekik a vézna, kopasz srác, amikor ott az izmoktól duzzadó, piros inges Clark, aki úgy dobálja a traktorokat, mint más a vellányi szénát.
Hát most már értem. Ha ilyen az igazi Lex Luthor, álljatok félre, kisanyáim, mert enyém az első hely!

15 hozzászólás
christine>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Elképesztően jól szórakoztam ezen a könyvön, ez a rész mérföldekkel jobb volt, mint az első. Ian ebben a részben abszolút nem remekelt, egyáltalán nem bírtam.

Lex és Gaby iszonyúan jó párost alkotnak, imádtam a veszekedéseket, de be kell vallanom, a vége felé kezdett igazán idegesíteni a sok felesleges párbaj, pláne amiket Ian előtt művetek. spoiler

A műfaj kedvelőknek garantált a sikerélmény, viszont… Őszintén, nem tudom, micsoda, de valami mintha hiányzott volna, bármennyire is a toppon voltak a karakterek, és a cselekményben sem volt logikai bökkenő. Talán nêhány boldogabb pillanat, amikor nem ölik meg egymást.

Törpillaa P>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Imádom, imádom. :-) ❤
Már az első része is nagy kedvenc lett a számomra, de Lex és Gaby története még annál is jobban. :-) Felülmúlta teljesen az első részt. :-) Ugyanolyan szórakoztató, humoros, romantikus, és nagyon szerethetőek a karakterek, mint az első részben is.
Az első oldaltól a legutolsóig élveztem az egészet, sőt néha annyira vigyorogtam a vicces jeleneteken és beszólásokon csoda, hogy túléltem, azokat a részeket. :-D
Lex és Gaby, teljesen megvett magának, főleg Lex! :-) Imádom a pasit, már az első részben is kedveltem, de most egyszerűen belézúgtam a gazfickóba, aki nem is annyira gonosz, mint ahogy azt ő próbálja elhitetni másokkal, legjobban Gabyval. :-) Imádtam, ahogy egymást cukkolták, és civakodtak, néha egész vicces volt, és szórakoztató is. :-)
Habár Ian is teljesen belopta magát a szívembe, de most Lex is nagyon. :-D Blake és Gaby is ugyanúgy szerethetőek, jó fej két csajszi, bár Gabyt most sokkal jobban csípem. :-)
Az írónő még mindig zseniális, nagyon bírom a humorát, és az írói stílusát is. :-) Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, én rettentően élveztem az egészet úgy ahogy van. :-)

Deziréé>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Jobban tetszett a második rész, mint az első. Sokkal többet nevettem és valahogy jobban megszerettem Gabyt és Lexet is. Persze jó volt Ianről és Blakeről is olvasni, de Lex és Gaby szimpatikusabb volt. Imádtam, ahogy mindig beszólogattak egymásnak, jókat nevettem rajtuk.
A végének nagyon örültem, ilyen befejezésre számítottam, nem csalódtam egy kicsit sem. Remélem olvashatok még az írónőtől.

Milli88 P>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Nagyon vártam Gaby és Lex történetét. És maradéktalanul azt kaptam, amire számítottam. Üdítő volt, vicces, néhol szomorú, de mégis víg és boldog.
Iant nagyon megkedveltem az előző részben, de itt néha kifejezetten az idegeimre ment. A Blakekel való kapcsolata annyira vakká tette, hogy már olykor az a veszély fenyegetett, hogy a földhöz csapkodom miatta a könyvet. Még az volt a szerencse, hogy nem sokszor ütötte fel a fejét.
Kellemes kis nyári olvasmány volt. :)

Szücsi>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Egy könnyű délutáni olvasmányra vágytam, és azt is kaptam. Az ilyen könyvek arra jók, hogy az ember gyorsan kikapcsolódjon, mert a story egyszerű, a szereplők pedig könnyen kedvelhetők. Kellemes kikapcsolódást nyújtott


Népszerű idézetek

Renoir>!

A férfi-női barátságról pedig annyit, hogy persze, működik…soha.

Kapcsolódó szócikkek: Lex Luthor
1 hozzászólás
konyvmolyblog>!

Egy pillanatra a szemembe nézett, mielőtt megdörzsölte az orrnyergét, ahol a szemüvege ült. Ez nem szexi. Tényleg nem. Komolyan. Annyira nem.

33. oldal

VMalfoy>!

A királykisasszony beleszeretett a gazfickóba. Ebből csinálj mesét, Disney!

318. oldal, 41.fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lex Luthor
3 hozzászólás
konyvmolyblog>!

Alig randizott… bakker, még a nagyanyámnak is több szexuális tapasztalata volt.
Még egy teknősnek is.

25. oldal

konyvmolyblog>!

– Én? – vontam vállat ártatlanul. – Komolyan mondom, Gaby… meglep, hogy még nem törte fel egy ötéves. Tisztában vagy vele, hogyha a „jelszó” szó a jelszavad, akkor lényegében mindenkit belépésre buzdítasz?

25. oldal

zuna19>!

– Tudod, az az igazi szexfüggőség, amikor az ember direkt a Káma-szútra szekciónál lóg, és ott szed fel csajokat, mert arra számít, hogy azokat, akik ott őgyelegnek, nem kell tanítgatni az ágyban… vagy isten ments, útmutatót adni nekik.

zuna19>!

– Ládaszámra kéne vennem az aszpirint, mert annyiszor kapok fejfájást tőled.

Törpillaa P>!

– Igazságtalan vagy! – bődült fel Lex. – Tudod, hogy törődöm vele.
– Kamuzol.
A kezemmel felfelé haladva megsimogattam Lex lábát. Ledermedt, mire még feljebb haladtam, lépegetve az ujjaimmal. Van egy mondás, hogy a kíváncsiság lett a macska veszte… Pff! Rossz jel. Lecicázott, én meg itt éppen… kalandozom.
Megcirógattam az ujjaimmal.
Elernyedt az egész teste.
– Öcsém, te most kaptál agyvérzést? – érdeklődött aggódva Ian. – Még sohasem láttam, hogy egy ember arca ilyet csinált volna.
– Mi ez a pokol, ahová kerültem? – tette fel a költői kérdést Lex, aztán ringatózni kezdett a kezem alatt. Gyorsan rájöttem, mi esik jól neki, és még jobban megmarkoltam. – Baszkiii, el fogok égni!
– Ja, a gyufát is eldugtam – biztatta Ian.
– Fantasztikus – nyugtázta összeszorított fogakkal Lex. – Hát ez…
– Olyan… fura vagy.
– Menj! – kiabálta Lex. – Időre van szükségem, hogy… – Káromkodva fújt egyet. – Gondolkodjak.

194. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gaby Sava · Ian Hunter · Lex Luthor
Enikő_Darai_Enii P>!

Adok kábé egy percet, hogy megvédje magát, aztán úgy seggbe rúgom, hogy a fal adja a másikat, és amikor lerepül a feje, integetni fogok neki.

279. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lex Luthor

Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Vi Keeland: Egomániás
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
B. N. Toler: Lélekvesztők
Vi Keeland: A vetélytárs
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean
Vi Keeland: Fiatal szerető