The ​Matchmaker's Playbook (Wingmen Inc. 1.) 11 csillagozás

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Wingman rule number one: don’t fall for a client.

After a career-ending accident, former NFL recruit Ian Hunter is back on campus—and he’s ready to get his new game on. As one of the masterminds behind Wingmen, Inc., a successful and secretive word-of-mouth dating service, he’s putting his extensive skills with women to work for the lovelorn. But when Blake Olson requests the services of Wingmen, Inc., Ian may have landed his most hopeless client yet.

From her frumpy athletic gear to her unfortunate choice of footwear, Blake is going to need a miracle if she wants to land her crush. At least with a professional matchmaker by her side she has a fighting chance. Ian knows that his advice and a makeover can turn Blake into another successful match. But as Blake begins the transformation from hot mess to smokin’ hot, Ian realizes he’s in danger of breaking his cardinal rule…

>!
Skyscape, 2016
ISBN: 9781503934481
>!
Skyscape, 2016
306 oldal · ASIN: B016WM6MEC

Kedvencelte 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

>!
pveronika P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Újabb humoros, kis könnyed romcom Rachel Van Dyken tollából. Imádtam! Komolyan! Nem volt annyira sírva röhögős, mint a Consequence sorozat, viszont talán pont ez lesz az oka annak, hogy sok embernek jobban fog tetszeni ez a könyv, mert kevésbé elborult és nevetséges, és sokkal valóságosabbnak is tűnik. :))

A főszereplő Ian Hunter, aki előtt szép karrier állt az NFL-ben, azonban egy baleset hirtelen véget vet a karrierjének, és kénytelen végignézni, ahogy az álmai összedőlnek. Ezek után gondol egyet, és visszatér az egyetemre, sőt alakít egy vállalkozást a legjobb barátjával Lex-el, a Wingmen Inc-t. A vállalkozás célja az, hogy nőknek segítsenek abban, hogy az általuk kiszemel férfi felfigyeljen rájuk, és hogy az álompasi a végén beléjük szeressen. Azonban amikor Ian másik legjobb barátjának szobatársa, Blake fogadja fel szárnysegédjének, Ian-nek rá kell döbbennie, hogy néha át kell hágni a szabályokat, hiszen a „ne ess bele az ügyfeledbe” határozottan a főszabályok egyike :))

Imádtam a karaktereket és nagyon sokat nevettem. Sokadjára is meg kell állapítanom, hogy Rachel van Dyken-nek nagyon jó humora van. :)) Alig várom, hogy Lex és Gabi történetét is olvashassam, biztos vagyok benne, hogy az ő könyvük még ennél is szórakoztatóbb lesz, főleg hogy meg tudnék ölni egymást egy kanál vízben, amit már ebben a könyvben is imádtam. A film miatt pedig eszméletlenül izgatott vagyok, már nagyon várom, hogy a nagy vásznon is láthassam a szereplőket, mert igazán a szívemhez nőttek. :))

>!
Naiva P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Eddig kellett várni, míg végre RVD meghozta nálam is az áttörést. Minden oldalát imádtam. Nem is gondoltam, hogy ilyen jó humora van az írónőnek. Sokszor már az állkapcsom is fájt a sok nevetéstől. A történet imádnivaló, szórakoztató, gyors tempójú, könnyedén olvasható, pedig rendkívül jól meg van írva. A karakterek nagyon szerethetőek és jól nyomon követhető a fejlődésük. A volt NFL bajnok, Ian Hunter, akinek sajnálatos módon derékba tört a sportkarrierje. Ezért visszatér az egyetemre, ahol beindítja egy barátjával együtt a Wingmen Inc-t, ami egy titkos, szájról-szájra terjedő társkereső szolgáltatás a női nem számára, ahol garantáltan megtalálja mindenki a partnerét. Ő hozza a szabályokat. Ez csak egy munka, csak semmi lelkizés! Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy topis, túlméretezett és fiús öltözékű lány. Akiről maga Ian is azt gondolja először, hogy reménytelen lesz. Ian egyébként nem az a szokásos NFL könyves pasi. Vagyis csak részben. Igen-igen ő is egy beképzelt spoiler, de mellette nagyon hűséges, kedves és még okos is.
Blake, egy félénk, sportos lány, úgy érzi társkeresőhöz kell fordulnia. A lány eleinte nagyon utálja Ian-t, aki végül rászánja magát, hogy segít neki, akinek végül minél több időt töltenek együtt, annál több szabályt kell megszegnie. spoiler…de mi lesz a szabályaival és hogyan tovább…
Annyira élveztem közöttük a sok szellemes ugratást és a kémiát, ahogy azt is, hogy fokozatosan változott a kapcsolatuk. Nagyon szerettem Lex-et és Gabi-t is. Kíváncsi leszek az ő történetükre is.
Aki szereti a jól megírt romcom történeteket, ráadásul férfi szemszögből, annak kár lenne ezt a könyvet kihagyni.

17 hozzászólás
>!
Szami81
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Most így az ötödik Rachel Van Dyken olvasásom után be kell látnom, hogy valamiért nálam nem talál be igazán az írónő humora. hát…az én humorom néha kicsit…err…fura… :))
Ennek ellenére szerettem, Ian nagyon nagy arc, és szerencsére a történet sem volt kiszámítható :)
A váltott szemszögért szinte könyörögtem!! Jót tett volna szerintem a könyvnek.

2 hozzászólás
>!
CsepAdri
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Ismételten egy humoros olvasmány az írónőtől megint volt pár pillanat mikor könnyes szemmel nevetgéltem :D pasi szemszögből.
Itt van nekünk Ian saját Superman-ünk és a legjobb barátja Lex a hozzátartozó „gonosz” zseni akik igen érdekes foglalkozást űznek az egyetem mellett, csajoknak segítenek, h a nagy ő végre felfigyeljen rájuk. Olyan statisztikai tényekekkel és tanácsokkal bombázzak a csajokat a cél elérésének érdekében, h a kuncogástól elkezdve a hangos hahotazáson át minden fázist megéltem :D a hangos felnevetéseim sok esetben Gabi a másik legjobbbarát karakterének és Blake-nek volt köszönhető :)
spoiler

>!
Sonja
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Ian az új könyves pasim! Egy fantasztikus könyv pasi szemszögből. Nagyon bejövős!

>!
vankozsofi
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

„You like her,” he said. „I also like yogurt. You expect me to stick my penis in that too?”

Esküszöm ez az idézet hozza vissza a legjobban a könyv hangulatát. :D Rengeteget nevettem, borzasztóan szórakoztató volt! :) Ez az első könyv, amit teljes egészében a fiú szemszögéből olvasok (ha nem számítjuk azokat a spin-off-okat amik általában az előző részek kiegészítői) és kijelenthetem hogy teljesen pozitív élmény! :D
Ian borzasztóan sármos, mindenkit könnyen levesz a lábáról és ezt ki is használja- sajnálatos balesete után ott kényszerül hagyni az NFL-t és megalapítja a Wingmen Inc.-t azaz a céget amely segít a kétségbeesett hölgyeknek megszerezniük szívük választottját. Minden gond nélkül működik mígnem Ian következő kliense Blake lesz aki szeretné meghódítani gyerekkori szerelmét. Blake maga a katasztrófa a maga kosaras rövidgatyáival meg divatjamúlt strandpapucsaival- de persze idővel Ian is rájön hogy mi rejtőzik az ocsmány ruhák alatt.

Aranyos, vicces, szórakoztató- mint az írónő többi könyve is :)


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

Every girl needs to allow her world to be rocked, at least once. Or if said rocking is coming from me? Twice.”

>!
Naiva P

It wasn’t that it had been too long without a girl. It was that it’d been a lifetime without the right one. We kissed for mere seconds, minutes, before she withdrew, not just physically but emotionally. And I knew I only had myself to blame, for blurring the lines so freaking well.

>!
CsepAdri

“You’re kind of a pig.”
“Right, but I’m more like one of those cute little pigs, you know, the teacup ones. Still a pig, but you can’t help but want to keep it forever because it’s so damn adorable.”

>!
CsepAdri

“This is too much pressure.” Her voice was frantic. “I can’t do this. I mean, how do I know if it looks good? They’re boobs.”
I groaned. “Boobs always look good. Believe me.”
“Boobs are gross!”
Said no man ever. Even the gay ones.

>!
CsepAdri

“I want him to know I have boobs.”
“Need I remind you the jury’s still out on that one?”
“I do!”
“Show me.”
“No!”
“Do it.”
“We’re in public.”
“Fine.” I moved to her side of the table, scooting my chair loudly across the floor until I was thigh to thigh with her. I wrapped an arm around her shoulder and tugged her against me.
“I guess I’ll just have to cop a feel.”

>!
CsepAdri

“Baby steps. You just bought your first real bra. You can barely crawl. Those types of moves are for sprinters.”
“I can sprint.”
I winced. “No, you can’t.”
“Yes, I can!”
“You do realize I’m talking about the Kama Sutra, right?”
More confusion. “Is that a type of food?”
A guy next to me grunted, and his face fell as if saying, Poor bastard has to go home with her?

>!
CsepAdri

“You’re disgusting.”
“Wow, thanks. I love you too.”
“Take off your pants. Now.”
“I’m disgusting, take off my pants. Can’t say I’ve ever had that type of reaction from a woman before. In bed nonetheless.”

>!
CsepAdri

“So here’s the secret part.”
“I’m ready.”
“I’m Superman.”
Her eyebrows shot up as a patronizing smile appeared across her soft features, momentarily stealing my breath away. “Is that so?”
“Cross my heart.” I winked. “Why else would my best friend, also known as my nemesis, be named Lex? I’ll understand if you want proof. My cape’s back in my room. Wanna see?”
“Superman had his cape on at all times.”
“Right. The one I’m currently sporting’s invisible, like my superhuman sight. The only way to unlock your human eyes to my godlike strength is to have sex with me.”

4 hozzászólás
>!
CsepAdri

“Who the hell’s allergic to raisins?” I blurted, reading through the medical history.
Lex slammed the computer shut and turned. “If I see a headline in tomorrow’s newspaper about how the starting point guard for the Huskies nearly dies from anaphylactic shock, should I be worried? Or just give the police our address?”

>!
CsepAdri

I let out an irritated sigh as I reached for her hand and gripped it. Clammy fingers. A personal favorite, said no man ever.


A sorozat következő kötete

Wingmen Inc. sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Kiss of Snow
Kelly Oram: Cinder & Ella
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Rick Riordan: The House of Hades
Colleen Hoover: Losing Hope
Jennifer L. Armentrout: Opposition
Sarah J. Maas: Heir of Fire
Marissa Meyer: Cress (angol)
Anna Todd: After We Fell