Shame (Ruin 3.) 3 csillagozás

Rachel Van Dyken: Shame Rachel Van Dyken: Shame Rachel Van Dyken: Shame Rachel Van Dyken: Shame

I ran away from him, ran away from the memories and tried to start over. A fresh start at college was just what I needed and for a while it worked, unitl my past began to catch up with me.
I'd always been the party girl, the one you could count on for a good time, but it was all a lie. I so wanted to be the beauty in the story--when really I knew I was always the beast.
When guys touched me…I felt nothing but pain.
When they kissed me…I felt nothing but rage.
Until he walked into my life.
I wasn't prepared to fall for someone--ever. My scars were too deep, the wounds too raw. But he offered me peace, he offered me security and love. I should have known it was just another lie--I should have known that falling in love with my professor was a bad idea.
But I was powerless to stop myself from falling.
And he was powerless to catch me.
You think you know my story, but you don't….after all everyone has Shame in their lives--you're about to know mine.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Smashwords, Los Gatos, 2014
244 oldal · ISBN: 9780991587278
>!
CreateSpace, Washington, 2014
298 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781501014888

1 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ma_ya17>!
Rachel Van Dyken: Shame

Akárcsak Van Dyken többi könyvét ,ezt is nagyon szerettem. Lisára már Gabe könyvében nagyon kiváncsi lettem. Tudtam hogy sötét múltja van,gondoltam hogy sokat szenvedett,de erre nem gondoltam .
A pszichopata,bipoláris, isten komplexusban szenvedő ex pasija naplójából tudjuk mindezt meg,amit elküldött a mostohatestvérének. Aki azért jön a városba,mint tanár,hogy megismerje Lisát,kiderítse köze van e a testvére halálához,és hogy mi is történt azon a napon.
Azzal viszont nem számol ,hogy ö maga is rabul esik Lisa varázsának. Közben ,valaki fenyegető leveleket küldözget a lánynak,aki senkinek nem mer róla beszélni.
Tristan nagyon gyorsan elfelejti a bosszút,most már csak az számít hogy Lisát biztonságba tudja.

Jó volt újra találkozni Wes-l és Gabe-l. Imádtam őket. Gabe most is az a féltő nagy testvér, aki még a széltől is óvná Lisát. Volt egy két jelenet,amiben hangosan nevettem. Főleg mikor felszólítja 'Istent" hogy neki csakis,kizárólag fiú kell,mert a lányokkal túl sok gond van.

Valkűr>!
Rachel Van Dyken: Shame

Ez a könyv is hozta a sorozat első két kötetének színvonalát, nagyon megérdemelne egy szép magyar fordítást az Athenaeum kiadótól. Ahogy az utószóban maga az írónő is írja, próbálta úgy írni a történetet, hogy az elszakadjon Wes-től és Gabe-től, de hát az valósággal lehetetlen. Ők már annyira beleépültek a tudatunkba az elejétől kezdve, hogy jelenlétük nélkül nem is lenne igazi élmény az olvasás. Hiszen a szereplők sorsa már az Egyetlenben is összefonódik, megismerjük mindannyiukat, és szépen lassan kapunk betekintést saját önálló kis életeikbe, a múltjukba majd a jelenükbe. Nekem valahogy ez idáig nem tűnt fel, hogy Lisának ennyire sötét múltja lenne, és hogy ennyi félelemmel éli a mindennapjait. Ugyanakkor ettől elég hamar el tudtam tekinteni, annyira lefoglalt a kibontakozó cselekmény. Tristant először nem tudtam hová tenni, nem tudtam eldönteni, hogy most ő akkor a jó fiú, vagy a rossz fiú, hogy mit is akar tulajdonképpen. Talán ahogy Lisa, úgy tudtam én is megkedvelni őt szépen lassan.
Egy szó mint száz, sajnálom, hogy ez volt a sorozat befejező kötete, a végtelenségig tudnám még olvasni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels
Emma Scott: Full Tilt
Colleen Hoover: All Your Perfects
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Colleen Hoover: Heart Bones
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Suanne Laqueur: The Man I Love