Ruin (Ruin 1.) 19 csillagozás

Rachel Van Dyken: Ruin Rachel Van Dyken: Ruin Rachel Van Dyken: Ruin Rachel Van Dyken: Ruin

I'm not your typical girl. I've been running away from the memories that haunt me for so long that depression has become my only comfort. I was content in the darkness… until Wes Michals offered to be my light.

I didn't know that time wasn't my ally – that every second that ticked past was one step closer to the end of something that was beginning to mean the end of myself. He tried to warn me. He promised me all he was able to offer--each moment as it came--but it would never be enough.

Sometimes when you think it's the end, it's only the beginning. Wes thought he could save me, but in giving me everything, he ruined me. Because after one kiss, one touch, I couldn't--I wouldn't ever be the same.

And from that moment on, his heartbeat became my own.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
250 oldal · ASIN: B00EH3EIFO
>!
CreateSpace, US, 2013
248 oldal · ISBN: 9781492121169

1 további kiadás


Kedvencelte 4

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

brigi11 P>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Kezdjetek szeretni, hogy legyen min nevetni.

Pontosan erről szól a könyv, egy nagyon szép történetbe csomagolva. Kimerem jelenteni, hogy Kristen és Wes az egyik legjobban szerethető páros az összes New Adult/Young Adult páros közül, ráadásul engem a váltott szemszöggel nagyon meg lehet venni.Külön köszönet, hogy nem volt benne felesleges szerelmi háromszög, alkoholmámorba csomagolt tömegbunyó. Nem akartam öt csillagot adni, mert végig Gabe volt a kedvencem, és az öt csillagot neki tartogattam volna, de az utolsó pár oldalon elkezdtek folyni a könnyeim. Hiszek a csodában, annak ellenére, hogy jártam/járok a Kristen cipőjében és közelről megtapasztaltam Wes „problémáit” is, de egy ilyen könyvnek csak ilyen vége lehet.

3 hozzászólás
martonka77>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Na jó, ezt a könyvet semmiképpen nem szabad munkahelyen, vagy közösségben olvasni. Különben furcsán fognak nézni, hogy miért bőgsz.
Nagyon fájdalmas, de mégis nagyon gyönyörű történet, ami egy nagyon érzékeny témát, betegséget feszeget. spoiler
Wes hatalmas erőről tett tanúbizonyságot, hiszen komoly betegsége ellenére még ő segített másoknak, főleg Kierstennek.
Mindkét fiatalnak nagyon nehéz volt ez élete, hiszen gyászoltak, betegséggel küzdöttek. De az élet ismét bebizonyította, hogy a szerelem csodákra képes.
Gyönyörűen megírt történet volt, imádtam a szereplőket. A végén a bónusz novella egy kicsit vontatottnak tűnt nekem, de ez semmit nem vont le az értékéből.

ma_ya17>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Már a legelső oldal megfogott és addig nem engedett míg be nem fejeztem.Elvarázsol,megfog és magával visz a remények világába.
Nekem akkor jó egy könyv,ha megnevetett,megsirat. Aggódom,reménykedem,és örülök. Itt mindent megkaptam. Szerettem a szereplőket,akár főhős,akár mellékszereplő. Rengeteget nevettem,annak ellenére hogy végig ott lógott fejem felet a baljós érzésem.
És mikor érzelmekről volt szó,hát összeszorult a torkom. Wess az a pasi,akibe nem tudsz nem beleszeretni. Rengeteg vesztesség érte,és ezért megváltozott,komolyabb lett. Mikor megismeri a lányt, meglátja benne a reménytelenséget ,sötétséget ami körülveszi és elhatározza hogy megmenti. Nem számít arra hogy beleszeret,és nem is akar. De a szívnek parancsolni nem lehet.
Az első randijuk,ez eddig olvasott legszebb „első randi”.
Egy kicsit a Soha határa emlékeztetett,de mivel szerettem azt is nem zavart. Kiersten talán túl tapasztalatlan,túl naivnak van beállítva,de ennek ellenére szerethető.Határozott,kedves,és hűséges. Tökéletesek együtt.
Ami a legfontosabb,hogy a könyvnek olyan mondanivalója van amit mindenki megfontolhatna. Ne félj élni. Ne félj megtenni azt amit akarsz,mert sosem tudhatod mit hoz a jövő. De ha mégis félsz,nem baj,vágj bele. Csak úgy tudod legyőzni démonjaidat.
És,igen. Van a vége felé egy teljesen váratlan fordulat amiről nem is igazán tudtam mit gondoljak. Aki úgy olvas egy könyvet hogy minél valósághűbb legyen,az ne olvassa ezt el. Mert nem az. Ilyen a való életben nem történik meg. Csodák nem történnek. Csakis a könyvekben.
Aki nem szereti a tökéletes könyvet,szintén ne olvassa el. Mert ebben minden tökéletes volt. Ami szintén nem lehetséges.
De én Imádtam. Minden egyes sorát.(less)

Vivuska>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Úr Isten! Ez a könyv teljesen tönkretett! Egyszer nevettem, máskor meg sírtam mikor olvastam. Nem egy egyszerű, könnyed olvasmányról van szó. A rákról, a rákkal szembeni harcról, halálról szól. Érzelmekkel teli történet.
Mindamellett, hogy mély érzelmeket vált ki az olvasóból és van mondanivalója még vicces is.
Ez a könyv összetörte a szívem. Imádtam, el kellett hogy olvassam! Ez egy gyönyörű, szívszorító történet. Soha nem tudhatod, mikor talál rád a szerelem, lehet akkor, amikor nem is számítasz rá. Szóval számomra ez egy 5* történet. Imádtam minden sorát, a szereplőket, a történetet, a stílust. Alig várom hogy olvashassam a sorozat többi részét!

Bővebben:
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/06/ruin-eg…

_Milaya_>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Hűűű…hhaaaa!
Ez nem volt semmi! :) Nagyon frankó kis történet. Hihetetlen, hogy mennyire viccesen és szórakoztatóan van megírva az egész sztori. A szereplők, a cselekmény szálat, a párbeszédek. Nagyszerűek!
Persze ott van az a bizonyos szomorú háttérszál is amitől legszívesebben felzokogtam volna néha, de mindezt kompenzálta az a rengeteg poén és jókedvű jelenetek.
Nem vagyok kegyetlen (annyira :D) de én azért kicsit veszélyesebbé nyújtottam volna ezt az egész betegséget, de így sem volt olyan rossz. Csak hát annyi szenvedés után egy hirtelen csoda kissé ledermeszti az ember lányát. :)
A vége pedig túl hirtelen ért véget, még szívesen olvastam volna róluk, de sajnos elfogyott a könyv.
Összességében megérdelmi az öt csillagot :)

H_Martina>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Ez egy jó könyv! Nincsenek is rá szavak.. Egy élmény volt olvasni.

Sonja>!
Rachel Van Dyken: Ruin

Elégedetlen vagyok ezzel a könyvvel. Műfajához és társaihoz hasonlóan jól felépített, érdekes történetek és karakterek. De engem nem varázsolt el. Idegesített, s persze meghatott, de türelmetlen is voltam. 'MIior lsesz már vége?!'
Nekem ez most nem ütött nagyot.


Népszerű idézetek

>!

Living is hard – dying is easy. You close your eyes and never open them up again. What's so difficult about that? Nothing really – except it hurts like hell to those you leave behind.

ma_ya17>!

“Every time you close your eyes, regardless of where I am or where you are, I want you to remember this.” His fingers laced with mine and then he pressed my hand against my own chest. “Wherever I am, whatever I’m doing, alive or dead, young or old, my heart will always be with yours. Every beat you feel against your fingertips…” His finger tapped against my chest, once, twice. “…is me calling out to you. It’s you returning the call. It’s us talking, communicating, bonding, sharing. Living — Kiersten, it’s us living. There may come a time in your life when your heart will have to beat for mine… but you’ll have to carry on if I can’t. Just like there may come a time when I have to do the same for you. But in the end, one of us will always carry on this.” He tapped again. “So there’s never a reason to be afraid of running out of time — because we keep our own.”

ma_ya17>!

“I’m going to make it so hard for you to forget this first kiss that you don’t want anyone else kissing you ever again. When the guy you fall in love with kisses you — it better put this kiss to shame — if it doesn’t, then he isn’t the right guy. Because I’m going to do a damn good job, and I want the guy that earns you, that takes that heart of yours and holds it in the palm of his hands… I want that guy to be able to make you feel things I’ll just be tapping into. Do you understand, Kiersten?”

ma_ya17>!

“Ready for the next part of your date?”
“…It was painful, exceedingly painful, to know that they were under obligations to a person who could never receive a return…”
The paper fell. It was a limited edition of Pride and Prejudice. “You, you gave me—”
“Mr. Darcy,” Wes whispered in my ear. “As you can see, I also memorized some lines so that you’d swoon.”

ma_ya17>!

“And it helps that three sororities rank guys on a scale of one to ten. Care to take a guess about Gabe’s rating?”
“Five?” I lifted my eyebrows.
Gabe shot me a glare.
“Eleven.” Lisa sounded proud. “They put him in his own ranking.”
“I’ll probably be president one day.” Gabe gave us both cocky grins and patted himself on the back.
“I don’t know why, but I feel the need to congratulate you on being a whore. Why does that feel wrong?” I tapped my finger against my chin.
“Oh right, because it is. One of these days it’s going to catch up with you.”
“Never.” Gabe shook his head. “A player plays by the rules, knows the game plan, knows every possible strategy and execution. Me getting caught would be like Chuck Norris dying in a stunt. Um, it won’t happen. Want to know why? Because he’s bad ass.”
“Did you just compare your sexual prowess to Chuck Norris’s karate skills?” I asked.
“Same thing.” Gabe shrugged.

ma_ya17>!

Holy shit. I was taking a girl home. Somebody start a fire in Hell — because it’s officially
frozen over.

ma_ya17>!

“Fine, the lamb speaks, Big Bad Wolf listens.”
“As it should be.” I leaned into him and then moved the armrest so I could truly lay across him.
“And then Lamb tempts Wolf,” Wes said in a low voice.
“And Wolf rises above temptation,” I sang.
“Wolf likes temptation.”
“Wolf needs to watch the movie.”
“Lamb needs to stop talking before Wolf silences her with his teeth.”

strawberryxxo>!

– If I get kicked out of school…
– You won't – He urged – I'm the RA. You're in a fight with your roommate. I'm protecting your honor, all that stuff.
– Except my roommate kick ass, you want to steal my honor, and you're a playboy.
– Playboy ? – He removed his hand, – I guess so, but not with you.
– Yeah, so I'm different, huh ? How many times have you told that to girls in the last twenty years ?
– It started when I was eight… – He began.
I laughed. I couldn't help it.
– Seriously. – He turned me so I was facing him. – I'm not gonna lie. I want you. I want you so freaking bad that I'm pretty sure when I get to heaven I'm going to be sainted.
My eyes narrowed.
– Things just… – He cursed and ran his fingers through his dark blond hair. – Things just feel better with you around. More complete. Does that make sense ?
– I guess – I wasn't ready to admit to him that I was falling hard and fast. I mean I'd know him, what ? Two days ?
– Besides… – He sighed. – You came to my room, remember ?
– My uncle said to do something crazy.
He held up his hands – Any time you feel the urge, I'm here. In fact, I may have to remind you of this conversation every five minutes or so, hope you don't mind.
– Thanks. – I gulped and shoved my hands into my pockets.
– So, we should sleep.
– What? No painting each others nails and wearing face masks? – I joked.
He threw his head back and laughed. – Well, it'd probably get my focus off tossing you against the wall and taking every last shred of your innocence. So yeah, maybe I should paint your nails, then I can imagine that you're not standing in front of me with swollen lips and tousled red hair. Damn, I love your hair. – He reached for a few pieces and sighed.
– Maybe this is a bad idea. – I started backing away.
Wes grabbed my hand. – Good. I like bad ideas, they make me feel alive.
– And you need to feel more alive then you already do ?
His face fell. He looked down at the ground and whispered, – You have no idea.

strawberryxxo>!

– What do you love more ? – she teased. – My hair or my heart ?
– Why give me only two choices ? Don't leave out your legs, your laugh, the way you bite your lip when you're thinking, the feel of your breath on my face, the sound of your voice in the morning, the way you taste, the three freckles on your nose, the fan of your eyelashes, the caring spirit, the determined soul… So why stop at your hair and your heart ? How do you expect me to choose? When what I love the most about you, is you ?

strawberryxxo>!

– Remember one thing. – She grabbed my bed and began rolling it out the door.
– What ? – I asked as she paused in the rolling.
– You may not see every single piece of the puzzle that creates your life – You may not see every move the grand chess player makes – But know, He is in complete control of the game board. Sometimes certain pieces are moved or knocked over to make room for new ones. Other times, things happen because of the world we live in. But everything, in the end, will always turn out for good. It's a nice promise, isn't it ? To know that there's a reason for it all ? A reason for your cancer – maybe by having cancer you've saved the lives of three of your best friends. Had you not been sick, would you have met them ? Had you not been sick, would you have found the love of your life ?
Maybe it's not in the perfection of life that things make sense, but in the chaos.


A sorozat következő kötete

Ruin sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Broken Knight
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Vi Keeland: The Baller
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Elle Kennedy – Sarina Bowen: Good Boy
Kim Holden: Bright Side (angol)
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
L. J. Shen: The Villain
Abby Jimenez: The Friend Zone