Fearless (Ruin 2,5) 4 csillagozás

Rachel Van Dyken: Fearless Rachel Van Dyken: Fearless Rachel Van Dyken: Fearless

When I met Kiersten, time stood still. It was as if every cell in my body screamed HER. I couldn't look away, I couldn't walk away, I couldn't even move. My other half, my soul mate, was staring right at me. I had to have her. I had to make her mine. But I felt selfish doing that--knowing that I may not have endless amounts of time to give her…and even now that every things' over with and I've been given that time back.

Nothing is ever certain in this life.

Which is why I'm about to do something crazy, impulsive, daring.
After all, what type of person would I be if I didn't take my own advice?
I'm jumping off the cliff, I'm living fearlessly.

This is the continuation of Wes and Kiersten's story

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
94 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781946061829
>!
100 oldal · ASIN: B00ICQX196

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Rachel Van Dyken: Fearless

Egy kis szösszenetnyi novella Wes és Kiersten esküvőjéről. Olyan volt az egész mint egy nagy, rózsaszín vattacukor… Nagyon édes, ragad tőle a kezed-arcod-hajad, mégis a legtöbb ember imádja.. :) Amúgy van egy kis öniróniája az írónőnek, mert mindhárom kötetben előjön a poén, hogy Kiersten és Wes olyanok mint valami Hallmark moovie főszereplői.. :))

Most, hogy tisztáztuk mennyire imádnivalóan cukormáz volt ez a story, térjünk ki a borítókra. Könyörgöm, bárki is tervezte a trilógia borítóját, légy szíves tessék visszamenni az iskolába! Sőt megkockáztatom, hogy inkább hagyja el a pályát, mert ezek valami förtelmesek és közük nincs a könyvekhez. Bocsi, de egyszerűen nehezen tudok túllépni ezen a tényen… Bár azért megmondom őszintén, hogy címekkel sem vagyok kibékülve. Ha száz évig gondolkodom, akkor sem nagyon tudom összerakni a kirakóst, hogy miért pont ezeket a címeket dobta a ki a gép az írónőnél…

5 hozzászólás
ma_ya17>!
Rachel Van Dyken: Fearless

Nos,Rachel Van Dyken marad az egyik kedvencem. Wes már az első könyvben BB lett,és marad továbbra is a listán. Különösen örültem Gabenek,és bírtam a Wes-Gabe fogadást :D

Valkűr>!
Rachel Van Dyken: Fearless

Nagy kár, hogy nem minden könyvnek készül el a magyar fordítása….
De ez nem tántorított el attól, hogy el ne olvassam pár óra alatt ezt az újabb eszméletlenül romantikus könyvet. (A jelzőket még lehetne fokozni, de attól tartok, nem biztos hogy meg tudnám találni a legmegfelelőbbet.)
Igaz, hogy csak egy 'fél' könyv, de benne van minden, ami a sorozatra jellemző, és ami annyira vonzóvá teszi. Leginkább a szereplők és gondolataik. Mintha az egész egy nagy szerelmes idézet volna, amit sosem un meg az ember, és mindig meríthet belőle. Amikor falom az oldalakat egymás után, és látom, hogy még mindig lehet ragozni. Még mindig lehet a szerelemről úgy beszélni, hogy az ne veszítsen a szépségéből, ne váljon unalmas klisévé.


A sorozat következő kötete

Ruin sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels
Emma Scott: Full Tilt
Colleen Hoover: All Your Perfects
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Colleen Hoover: Heart Bones
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Kate Stewart: Drive