Cheater (Curious Liaisons 1.) 13 csillagozás

Rachel Van Dyken: Cheater

Lucas Thorn wasn’t born a cheater. All it took was a single moment—say, a certain disastrous incident on the night before his wedding—and boom. Reputation destroyed forever and always. So now he owns it. He has a lady friend for every night of the week (except Sundays—God’s day and all), and his rules are simple: No commitments. No exceptions.

But a certain smart-mouthed, strawberry blonde vixen is about to blow that all to hell.

Avery Black has never forgiven Lucas for cheating on her sister. And suddenly being forced to work with him is pretty much a nightmare on steroids. Of course, it does afford her the opportunity to make his life as difficult as possible. But no good revenge scheme comes without payback. Because he didn’t become the Lucas Thorn without learning a few things about women.

Now Avery’s lust for vengeance has turned into, well, lust. And if Lucas stops cheating, it’s definitely not because he’s falling in love…

>!
Skyscape, 2017
318 oldal · ASIN: B01ISXPGQI
>!
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781503942097

Kedvencelte 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Rachel Van Dyken: Cheater

*ARC kindly provided by the Author in exchange for an honest review*

Lucas Thorn egy nőcsábász. Hét nap, hét nő, de ha tudnak egymásról az nem megcsalás igaz? Igaz? :)

Aki a cím és a téma miatt esetleg nem merne belekezdeni a könyvbe, őszintén mondhatom, hogy nem az, aminek látszik. Rengeteget nevettem, és egyszerűen nem lehet, -és nem is szabad- komolyan venni ezt a könyvet. (Elvégre ez mégiscsak egy Rom-Com, nem párkapcsolati tanácsadó könyv. :)) Rachel Van Dyken ismét megcsillogtatta humorát és imádtam az egész történetet. A bolond Avery-t és Lucas-t, és a még annál is bolondabb családjukat. :)

A gimnáziumban Lucas Thorn volt az „aranyfiú”. Az okos és kedves népszerű srác, akit mindenki szeret, a sztárhátvéd, a gyönyörű bálkirálynő barátnőjével, akivel a „boldogan élnek míg meg nem halnak” már csak egyetlen lépésre volt. Azonban azon egy alkalommal, amikor Lucas Thorn nem volt tökéletes, olyan hibát vétett, amely örök foltot ejtett az ő és családja nevén….

Avery Black túl jól ismeri Lucas Thorne-t, ugyanis ő Lucas egykori menyasszonyának, Kayla-nak a legkisebb húga. Régen legjobb barátok voltak, és ő volt a lány hőse, de azon a végzetes estén nem csak mindenkii más, ő is nagyot csalódott a srácban. Az „incidens” óta a Black családban a Lucas Thorn név szitokszó, így amikor kiderül, hogy Avery a férfinak lesz kénytelen dolgozni, enyhén szólva is viharosan viszonyul az új főnökéhez. Amikor Lucas húga egy reggelen véletlenül együtt találja őket a férfi lakásán, az expressz-pletykaháló beindul, így a családjaik érdekében kénytelenek belegabalyodni egy igencsak szövevényes hazugsághálóba, és innentől kezdve az irányítás szélsebességgel kezd el kicsúszni a kezükből.

Számtalan vicces és lehetetlen jelenet volt a könyvben, és rengeteget nevettem rajta. Egy hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes volt.

http://veronikasreaderfeeder.com/rachel-van-dyken-cheat…

2 hozzászólás
zuna19>!
Rachel Van Dyken: Cheater

Szeretem Rachel Van Dyken stílusát. Szerintem nagyon modern könyvei vannak, amikben van realitás. Faltam ezt a sztorit. Szerethető párosról olvashattam. Élvezhető történet. A címe teljesen jó. Bárcsak az eredeti borítót kapta volna itthon is a könyv. Deígy is kell belőle egy példány a polcomra.
Kellemesen csalódtam, mert azért ez a fajta téma nem áll hozzám közel.

SzAngelika>!
Rachel Van Dyken: Cheater

Normál esetben a megcsalás nem olyasmi, amit megbocsátok a romantikus olvasmányaimban, így igen csak aggódva vágtam bele ebbe a regénybe annak ellenére, hogy roppant mód szeretem a szerzőnő stílusát.
Ám legnagyobb meglepetésemre igaznak bizonyultak Lucas Thorne első fejezetben elhangzott szavai: „Ez az én történetem. Utálni fogod. Utálni fogsz engem. De fogsz nevetni és sírni is rajta. S végül mindent megértesz majd.” S valóban, még mialatt azt gondoltam, hogy az egész helyzet iszonyatosan elcseszett, akkor is élveztem, ahogyan fény derült a hogyanokra és miértekre. Tetszett, hogy Avery milyen pimasz kis méregzsák, s lassan, de biztosan fülig beleestem a sármos, szoknyavadász főhősbe. A mulatságos belső monológokat és civódásokat pedig szintén imádtam.
Kétségtelen, hogy a Cheater nem szokványos románc. Jóval több a dráma benne, mint egy átlag rom-comban. Ugyanakkor szerintem édes kis love-story rengeteg vicces szituációval.

★ Kedvenc idézetem ★
“Moms. Whenever they did something wrong, they always justified it by saying, 'It was for the best.'”

CsepAdri>!
Rachel Van Dyken: Cheater

Imádtam!
Avery és Lucas nem semmi páros :))
„Nem csalás, ha mindenki tud róla” ez Lucas jelmondata és persze minden napra van egy nője kivétel vasárnap, Avery szerint amit Lucas művel az akkor is megcsalás. Ha csak ennyi lenne a probléma, könnyű helyzetben lennének szereplőink. :D A visszaemlékezésekből kiderül, h az a végzetes pillanat hogyan és miért is következett be és semmi sem az aminek elsőre látszik. Nagyon szórakoztató volt Lucas és Avery párbeszédei vagy csak a gondolataik mosolyra fakasztóak. A legviccesebb jelenetek talán onnantól jönnek miután megjelennek a színen Lucas szülei, ott már dőltem a nevetéstől :D
Nagyon szeretem az írónő stílusát és megint alkotott két olyan karaktert akik mosolyt csaltak az arcomra az őrült gondolataikkal vagy éppen tetteikkel miközben drukkoltam értük. :))

Vivuska>!
Rachel Van Dyken: Cheater

Ez volt az első könyvem az írónőtől. De miért? Miért nem olvastam hamarabb tőle? Nagyon tetszett a stílusa. Még egy könyve megtalálható az ebook olvasómon, de még nem olvastam. Ezek után biztos olvasni fogom, amint lesz időm rá.
Tehát a könyvről… IMÁDTAM! Alig tudtam letenni, élveztem az olvasást.
Már a bevezetés tökéletes volt, nagyon érdekessé tett, alig vártam, hogy kezdhessem a könyvet.
Bővebben:
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/03/cheater…

gabriella04>!
Rachel Van Dyken: Cheater

Eddig bármit olvastam RVD-től, nem csalódtam benne.
    Nagyon tetszett a sztori, ahogy megbirkóznak közösen a problémákkal. Avery testvéreiről basszus meg ne is beszéljünk!! Ők csak kavarták a sz@rt.
    A fake dating-es részekért oda voltam, különösen a vacsora a szülőkkel-es jelenet vitte a pálmát!
    Egyedül a vége fele, a nagy partin, nem igazán értettem Avery problémáját, hogy miért is kellett neki rögtön eltűnnie onnan. Nem értettem az érvelését egyáltalán, nagyon logikátlannak tűnt. És te jó ég, hogy Thatch mennyire h!! Nagyon elcseszte a végén. DE! Ezzel bebiztosította, hogy az ő történetét is el kell olvasnom, mert ennek így nem lehet vége!
    Mindenképpen olvasok még tőle!! Nagyon jól írja a történeteket és a karaktereket csak szeretni lehet (a bunkók nyilván nem tartoznak bele ebbe a körbe! :D)!
    Szerk.: Mondjuk a korkülönbség az zavart. A tíz év az tíz év (amúgy csak kilenc valamennyi, ha jól emlékszem). Nyilván nincs vele bajom, de azért zavart.


Népszerű idézetek

pveronika>!

Lucas Thorn was a sickness.
A darkness that never left.
He was a rutting bastard.
He was still— unfortunately— gorgeous.

pveronika>!

“So, Lucas Thorn.”She said my name breathlessly, but it was all for show. She was making fun of the way Nadia had said it. “You’re a computer genius too?”
“Stop batting your eyelashes,”I scolded. “It’s creepy as hell, and no, I’m not a computer genius—I just know not to have twenty different tabs open at once while I’m trying to listen to Pandora.”
She thoughtfully tapped her chin with her fingertips.
“I knew I shouldn’t have created that One Direction station.”
“Please tell me that was your attempt at a joke.”She started to hum the tune to “What Makes You Beautiful.”I covered her mouth with my hand. “Please. Just. No.”

pveronika>!

Hell, at this point, everything pointed to the day Avery Black came crashing back into my life, all strawberry-blonde hair and judgmental eyes, with tall heels and kissable lips.

pveronika>!

It was all Lucas’ fault. Hating him was difficult. Being attracted to him was inevitable.

pveronika>!

You’re a bad habit, Thorn… An addiction I can’t kick—each kiss gets me drunker than the first, until I lose all sense of right and wrong.

pveronika>!

If you’re going to fire me, fine, but at least give me two weeks’ notice so I can build a nice shack by the water. All the good street corners are taken, and I refuse to be confused with a prostitute!”
“You done yet?”
“Yes.” I sighed,

CsepAdri>!

“You look incredible.” I breathed out a tense sigh. “That dress.” I shook my head, mouth completely dry. “It’s really . . . tight.”
Her eyes narrowed. “Tight as in, maybe stop bonding so much with your panda spirit animal , or tight as in, wow , it fits you like a glove—carry on and here’s a donut for your trouble?”
“The latter.”

pveronika>!

I glowered down at his perfect face and stupid chest and sexy smile—and I prayed for all his teeth to fall out, except for one. Because then I could call him Toothclops—like Cyclops of teeth!

pveronika>!

“Thorn in my side.”I managed to say his last name without adding an expletive at the end of it. Such progress. “Didn’t see you there.”
“Cute.”He rolled his eyes and smirked. “Is that my new nickname?”
“If the pitchfork fits . . .”I batted my eyelashes.
“Take it back, or I won’t give you this.”He dangled a venti caffè mocha in front of my wide, shame-filled eyes. “It’s your favorite. I even had them add extra whipped cream.”
“You. Are. Satan,”I whispered hoarsely. “That coffee may as well be an apple. Take a sip, Avery, just one little taste—and boom!”I clapped my hands. “Clothes gone, I’m naked!”

pveronika>!

“I think I’m hallucinating from lack of sleep.”I grabbed the coffee from his hands. “And I’m sorry I said you were the devil, and that you had halitosis, and cracked teeth—and for stabbing you with that knife.”
“When did you stab me?”
“Oh, sorry.”I shrugged. “Sometimes I confuse the really cheerful, happy daydreams with regular life.”


A sorozat következő kötete

Curious Liaisons sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: The Devil Wears Black
Erin Watt: When It's Real
Penelope Bloom: His Banana
B. N. Toler: Where One Goes
Vi Keeland: The Rivals
Tara Sivec: Troubles and Treats
Kristen Callihan: Managed