Megjelenésének várható időpontja: 2022. október 11.

Lore ​Olympus 3. (Lore Olympus 3.) 66 csillagozás

Rachel Smythe: Lore Olympus 3. Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Witness ​what the gods do after dark in the third volume of a stylish and contemporary reimagining of one of the best-known stories in Greek mythology, featuring a brand-new, exclusive short storyfrom creator Rachel Smythe.

“It is natural for a King to be curious about his future Queen. . . .”

All of Olympus—and the Underworld—are talking about the God of the Dead and the sprightly daughter of Demeter. But despite the rumors of their romance, Hades and Persephone have plenty to navigate on their own.

Since coming to Olympus, Persephone has struggled to be the perfect maiden goddess. Her attraction to Hades has only complicated the intense burden of the gods’ expectations. And after Apollo’s assault, Persephone fears she can no longer bury the intense feelings of hurt and love that she’s worked so hard to hide.

As Persephone contemplates her future, Hades struggles with his past, falling back into toxic habits in Minthe’s easy embrace.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2022

>!
Random House, 2022
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780593501078 · Illusztrálta: Rachel Smythe · Megjelenés időpontja: 2022. október 11.
>!
Del Rey, New York, 2022
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781529150483 · Illusztrálta: Rachel Smythe · Megjelenés időpontja: 2022. október 11.
>!
Del Rey, New York, 2022
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780593356098 · Illusztrálta: Rachel Smythe · Megjelenés időpontja: 2022. október 11.

1 további kiadás


Kedvencelte 3

Most olvassa 4

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

Linszyy P>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Hozta a várt szintet, alig bírtam letenni, nagyon tetszett Eros fejezete a zenével meg mindennel. Örültem, hogy több szereplőre is fókuszáltunk, nem csak a két főszereplőre, és hogy szép lassan az ő hátterüket is megismertük. Sokkal többet tudtak egymással érintkezni, és lassan kezd kibontakozni a kapcsolatuk, de persze, hogy ebben a részben sem értünk el oda, ahova szerettem volna. :D Nem tudom, hogy hanyadik könyvnél fog ez bekövetkezni, de remélem, hogy hamar kiadják majd, addig meg megyek és olvasom a Webtoonon. :D

5 hozzászólás
Dsheavenofbooks>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Továbbra is nagyon szeretem ezt a képregényt, izgalmas, ahogy egyre jobban kibontakoznak a történetszálak. Tetszik, ahogy a fontos témákat feldolgozza (gondoljunk csak arra, amit Persephone átélt), de az is, ahogyan a teljesen átlagos dolgokat, mint például az emberi (és ezek szerint a halhatatlanokra is jellemző) személyiségvonásokat bemutatja. Továbbra is olvasni fogom, hiszen nagyon kíváncsi vagyok, hogyan is folytatódik Hades és Persephone története.

Beatrice8 >!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Ennek az olvasásával akartam halogatni a gazdaság és társadalomtudomány vizgsámra tanulást és tornázni felefele a kétségbeejtően alacsony számú olvasásomat a hónapban. Jó volt. Cuki és vannak jó részei, viszont vannak vele problémáim is. 1. Az epizódok repülnek, a történet vánszorog. 2. Nyilván nem várom el, hogy összejöjjenek, ez egy hosszú sztori, de haladhatnának legalább. De még mindig csak a titkolózás és a félreértés! 3. Apollón.
Tetszik, hogy nem fél komoly témákkal foglalkozni Rachel Smythe. Összességében jó történet, csak haladhatnánk is valamerre.

theodora>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Ahogy a második részt, ezt is igazából a webtoonon olvastam. A magyar kiadás után egyből folytatni akartam a történetet, még ha teljesen nem is varázsolt el első olvasásra. Kicsit lassan halad a történet néha, de szerintem ügyesen alakította a szerző a görög mitológia elemeit. Nagy kedvencem volt a Moirák megjelenítése: vhs kazettán kapta meg Hádész a kért emlékeket :D
Hádész és Perszephoné kapcsolata lassan alakul – eszembe jutott, hogy Bella-Edward (Twilight) szerelmi szálra emlékeztet.
Másrészt érdekes a traumák feldolgozása: megható volt ahogy P. beavatta Erószt, hogy mi is történt vele. Minden szereplő több érdekességet, titkot tartogat – még a naivnak tűnő Perszephoné is (igaz ezt már a 100valahányadik epizódból tudom).

ClaryJones>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Nagyon nagyon tetszett, imádom az író stílusát. A rajzok elképesztőek. Kicsit lassan halad a történet, sok epizódon érezni, hogy csak időhúzás. Nagyon várom, hogy még több rész érkezzen, imádtam a sorozatot. Hádész még mindig a legjobb, Perszephoné pedig végtelenül cuki.

_Vera_>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Nagy öröm volt visszatérni a Lore Olympus világa. Természetesen ezt a részt is rövid idő alatt elfogyasztottam. Számomra valahogy nagyon kellemes érzés ennek a sorozatnak az olvasása, de nehéz lenne az okát megmondani. A kedvencem egyértelműen a Fatesbook volt, ez nem is kérdés. Alig várom, hogy egy negyedik rész keretein belül tovább folytathassam a történetet. Nagy pacsi a Webtoon-nak a létezéséért.

Dóra_Pethő>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

A mínusz egy csillag csak amiatt van, hogy annyira lassan jutunk előre a történetben, hogy nyugdíjas leszek mire kikerül az összes kötet kézbe vehető formátumban a piacra.
Csak falom az epizódokat túl gyorsan és már vége is van a kötetnek. A rajzolás és a képi világ még mindig egyedi.
spoiler

nyzsu>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Nekem ez most már nagyon lassú, túl vagyunk 75 részen és ez a két cuki még mindig csak nézegeti egymást. De nem hagyom abba, csak már nem haladok akkora lendülettel sajnos, mint a korábbi részekkel.

KatieLPrince>!
Rachel Smythe: Lore Olympus 3.

Annyira imádom ezt a modernebb kori feldolgozást.
Mindig is tetszett a mitológiában, hogy hogyan gabalyodott össze Hades pont Persephone-val, hiszen teljesen egymás ellentétjei. Egyre jobban tetszik Persephone kissé pszicho karaktere, és jó látni, hogy Hades-nak is van lelke.
Azt az egyet sajnálom, hogy könyvben ennyire lassan halad a kiadás, és most még a webtoon oldalon is pihenőt tartanak vele. :/


Népszerű idézetek

Zsanett_Martinovszky P>!

– Persephone, being a functional adult doesn't mean dealing with everything by yourself. It's ok to get help

Zsanett_Martinovszky P>!

– You can't just smooth over your blatant disregard of burearucracy w-with baked goods!

Zsanett_Martinovszky P>!

– Are you ready to learn the secrets of the mortal afterlife?
– Yes, I think I'd like that.


Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare – Hyekyung Baek: Clockwork Angel
Neil Gaiman: Neil Gaiman and Charles Vess' Stardust
Stephenie Meyer – Young Kim: Twilight – The Graphic Novel 1.
Linda Šejić: Punderworld 1.
Brian K. Vaughan: Saga: Book One
Sarah Andersen: Fangs
Sarah Vaughn: Sleepless 1.
Brenden Fletcher – Karl Kerschl – Cameron Stewart: Assassin's Creed – Brahman
A. C. Esguerra: Eighty days
Richelle Mead – Leigh Dragoon: Frostbite – A Graphic Novel