Csak ​a baj (Hokisok 5.) 167 csillagozás

Rachel Gibson: Csak a baj

Baj ​van! Chelsea Ross színészi pályafutása egy kudarc: a „Csini hulla 1” típusú szerepekben nyújtott briliáns alakítása révén került a legközelebb ahhoz, hogy filmcsillag legyen. De az, hogy otthagyja Hollywoodot, és egy híres jégkorongozó személyi asszisztense lesz, talán élete leghülyébb húzása karrierfronton. Megint baj van!
Mark Bressler, a sérült szupersztár dicső napjai véget értek. De az egykori élsportoló és fenegyerek ettől még akár civilizáltan is viselkedhetne a mélynövésű, rózsaszín-szőke hajú bombázóval, akit a Seattle Chinooks fogadott fel az ő személyi asszisztensének. Ha Chelsea-nek nem kellene olyan nagyon a pénz, hanyatt-homlok menekülne a világ legnagyobb baromarca elől. Nagy baj van!

Mark minősíthetetlen modorát és borongós kedélyét Chelsea tudja kezelni: problémát csak a férfi bicepsze okoz, meg az a követ is megolvasztó, hiper-szuper teste! Amikor a fenegyerek kezd rámozdulni, Chelsea jól tudja: itt az ideje, hogy kizavarja a büntetőpadra…… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Athenaeum, Budapest, 2017
318 oldal · ISBN: 9789632936789 · Fordította: Szieberth Ádám
>!
Athenaeum, Budapest, 2017
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632936444 · Fordította: Szieberth Ádám

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Rob Sutter · Mark Bressler · Bo Ross · Chelsea Ross · Derek White · Julian Garcia (Jules)


Kedvencelte 15

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 20


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Jó ez a sorozat, igazi kis gyöngyszemei a műfajnak. Mindig van egy mackós hokis, egy kicsit (vagy nagyon) arrogáns fazon, meg egy fura csajszi. Ebben az esetben a mogorva hokis a balesetet szenvedett Mark Bressler, aki összeomlott élete fölött kesereg, míg meg nem érkezik hozzá Miss Napsugár, azaz Chelsea. Chelsea Bo ikertestvére és szinésznői múlttal rendelkezik. Igazi vagány csaj nagy szájjal és rikító ruhákkal. Persze a kezdeti szópárbajok a végére jó kis románcba mennek át.

2 hozzászólás
Bitten>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Van vmi cuki na tőlem sem sűrűn hallják ezt a szót ezekben a történetekben. Olyanok mint a csoki éjjel nappal tudnám enni. A könnyed erotikus vonalak „pont” jókor vannak jó helyen ;-)
Olyan nagyokat tudok nevetni a szereplőkkel.
Receptre kellene őket írni – Adagolás : legalább havi 1x néha elszontyolodom, hogy mennyire nem tudják megítélni mit olvasnánk szívesen – és hülyeségekre pazarolják el a pénzt R.G. egy bombabiztos naphosszat tudnám olvasni, a sportos témát poénnal és erot. vegyítve!
Hozzatok még nekünk sok hasonlót én tárt karokkal várom!
Tárt karokkal várom én a hokisokat is bár a derekukig érek és jó ha a medencéjüket átérem de minőségéből nem veszít az ölelés és a beléjük vetet bizalom ;-)

Sippancs P>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Ötödik rész ide vagy oda, én még mindig imádom a chinooksos fiúkat.
Olyan fangörlös tüneteket vált ki belőlem Rachel Gibson ezzel a sorozattal, mint a folytonos vigyor, a hajcsavarás, a szapora pulzus és a de-szívesen-cserélnék-a-főszereplő-nővel gondolatok, és – bár a hoki világa nagyon távol áll tőlem – még azt is sikerül elérnie, hogy néha leüljek a tv/számítógép elé egy-egy meccsre/videóra.
Olyan kár, hogy angolul is már csak egy rész van a sorozatból! El tudnám viselni akár a tripláját is…

2 hozzászólás
Nikyy18>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Aranyos kis történet volt. A szereplőket hamar megkedveltem igaz rájuk a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

zuna19>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Idén először saját könyvet akartam olvasni. Rachel Gibson könyveit nézegettem a polcomon, éppen amikor kedvet is kaptam hozzá. Így nem volt nehéz a döntés. Eléggé megszerettem a Hokisokat és gondoltam folytathatnám is végre. Igaz úgy voltam vele, ha nekikezdek, akkor csináljam rendesen és az elejétől vessem magamat bele. Így szépen sorjában el is jutottam ehhez a részhez. Ha letakarták volna a szerzőt és úgy kellett volna olvasnom a könyvet, akkor is rögtön ki lehetett volna találni kitől olvasok éppen. Annyira rá lehet stílusában ismerni, a szerkezete is annyira azonos az eddigiekkel.
A karakterek itt is szerethetőek voltak, történetileg se volt éppen rossz, de már megvan a kedvencem, igaz adok még egy utolsó esélyt a hatoskának. Hátha valami csoda folytán kiugróan jó lesz.

Illatos_Hópehely>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Ez cuki volt, mármint Mark. :)
Tudom sok mindennek lehet nevezni egy nagydarab hokist, de a cuki nem biztos, hogy szerepelne a jelzők között.
Már az első pillanatban érezhető volt, hogy nem fog tudni ellenállni Chelsea-nek és nem feltétlen a spoilermiatt.
Ahogy meglátta vonzotta a szivárvány színeiben pompázó lány a bazi nagy napszemcsijével és a pirosas rózsaszínben pompázó hajával.
Jules már az előző részben is nagyon szimpi volt, bár ott még nem nagyon tudtam eldönteni, hogy melyik csapatban játszik, de talán Bó-ban ő is megtalálta élete szerelmét.

molybarby>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Laza romantika. Egy ilyen könyv mindig jólesik ha lazítani akarok. Az eleje egy kicsit lassan indult be nekem, de ahogy haladtunk előre egyre jobb lett. Bár maga a történet nem egy nagy valami, mégis teljesen kikapcsolt. :) Adott volt egy megtört lelkű hokis, és egy szeleburdi csajszi. Párosítsátok össze a kettőt és kaptok egy szórakoztató romantikus sztorit. :)

Csoszi>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Igazán szórakoztató könyv volt, csakúgy mint a sorozat korábbi részei. Nagyon hasonlít a Chicago Stars-ra. Ugyanolyan könnyed, humoros, letehetetlen. A szereplőket nagyon kedveltem. Chelsea hihetetlen energiákkal bír, és asszisztensként mindent megtesz, hogy megkönnyítse vagy éppen összezavarja? a súlyos betegségéből lábadozó egykori sztárjátékos Mark életét. Örültem, hogy a korábban megismert játékosok is feltűntek néhány oldalon. Fél csillagot levontam a vége miatt. Azt túl összecsapottnak éreztem. Jöhet(ne) a következő rész!

>!
Athenaeum, Budapest, 2017
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632936444 · Fordította: Szieberth Ádám
l_moni>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Kicsit lassan indult be szerintem.
Mark nem túl szimpatikus. Önző pasi,aki belemerül az önsajnálatba és mindenkit elmar maga mellől.
Chelsea egy vidám kis csajszi, hatalmas cicikkel és szenzációs egyéniséggel.
Miatta jó a könyv. Tudja mit szeretne és tesz is érte, hogy sikerüljön. Az már más lapra tartozik, hogy sajnos nem jön mindig minden össze.
Lassan alakult ki köztük a szerelem, mondjuk én nem is igazán jöttem rá, hogy Chelsea melyik sértés után zúgott bele Markba.

Viktória_Erdei P>!
Rachel Gibson: Csak a baj

Volt olyan nap, hogy egyáltalán nem volt kedvem olvasni, viszont mégis vonzott a könyv. Sajnos ez a rész most nem annyira tetszett, kevés hokis jelenet volt, igaz Mark már nem élsportoló többé. Az a rész tetszett, amikor Mark tanította Dereket, hogy még jobb hokis legyen. Mark és Chelsea között érezhető volt a kémia, már az elején tudtam, hogy ebből még szerelem lesz. Ty-t már az előző részben megismertem, de mégsem tett rám olyan nagy benyomást, már el is felejtettem, hogy milyen volt a személyisége. A végét ráadásul hamar lezárta az írónő, sitty-sutty és megbocsátottak egymásnak.


Népszerű idézetek

Bitten>!

– Olyan girnyó vagy, hogy hulahoppozhatnál a Cheerios gabonakarikával!

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Ross
4 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

Van az úgy, hogy egy váratlan esemény megváltoztatja az ember életét.

27. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bo Ross
Bitten>!

…….és eltaknyolt.
– Aú! – kiáltott fel Derek, majd a hátára hengeredett, és az eget kémlelte.
– Megvagy? – kérdezte a gyerek felé siető Mark.
– Az ütő megütötte a mogyoróimat!
Mark fölszisszent.
– Ajaj! – mondta. – Az cumi. A hokiban az a legszarabb, amikor csörögnek a bogyók.

Kapcsolódó szócikkek: Derek White · Mark Bressler
mrsp>!

– Nagyon fáj!
– Én úgy tudtam, hogy a hokiban nincs nyavalygás – emlékeztette őket Chelsea.
Mark szúrósan nézett rá, mintha érzéketlennek ítélné a megjegyzését. – Ha az embernek bezúzzák a tökét, akkor nyavalyoghat – mondta.
– Ez így le van írva a szabálykönyvben?
– Ha nincs, akkor bele kéne írni. Mindenki tudja, hogy ez kivételes eset.

210-211. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Ross · Derek White · Mark Bressler
BarbyMalik0112 P>!

– Hát, akkor sajnálom, hogy ezt pont nekem kell közölnöm veled, de Mark Bresslernek igaza van: a szerkód tényleg a diszharmonikus színek tömegkarambolja.

28. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bo Ross · Mark Bressler
EditVagyok>!

– Én egy egészen átlagos, hétköznapi lány vagyok. – Aki éppen a te rövid, sötét szőrzettel borított, szép, izmos mellkasodat bámulja…

162. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Chelsea Ross
mrsp>!

Istennek megvannak velünk a maga tervei. Úgyhogy a szar dolgok néha nem ok nélkül történnek.

250. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rob Sutter
mrsp>!

A nagy gyűrű még nem jelenti azt, hogy tartós lesz a házasság.

258. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyűrű · házasság · Mark Bressler
mrsp>!

Tedd azt, ami boldoggá tesz.

285. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mark Bressler
Viktória_Erdei P>!

– Fönn a fej! – ordította el magát Mark.
Derek leporolta magát, és visszamasírozott oda, ahonnan elindult. Chelsea-nek a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint jutott eszébe az első Harry Potter-filmből. Csak ez a kölyök még nála is kockább volt.

193. oldal, 11. fejezet


A sorozat következő kötete

Hokisok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Eloisa James: Az én hercegem
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Sarah J. Maas: Ég és lélegzet háza
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
Emma Chase: Gyógyítsd meg a lelkem!
Kresley Cole: Vámpírharc