Az ​én pasim… (Hokisok 6.) 32 csillagozás

Rachel Gibson: Az én pasim…

Ami Vegasban történik, az nem mindig marad ott, ahogy azt Rachel Gibson a New York Times bestsellerszerzője csodaszépen demonstrálja ebben a szellemes, szexi románcban. Az én pasim… egy sikeres esküvőszervezőről szól, akinek élete a feje tetejére áll, miután a férfi, akihezegykor, egy gyorsan lezavart Las Vegas-i szertartás keretében, meggondolatlanul hozzáment, váratlanul újra berobban az életébe. A regény tömör gyönyör: a szellem, a szív és az érzékiség bámulatos harmóniája jellemzi, amely az írónő védjegyének tekinthető.

Eredeti mű: Rachel Gibson: Any Man of Mine

>!
Athenaeum, Budapest, 2018
300 oldal · ISBN: 9789632938066 · Fordította: Szieberth Ádám
>!
Athenaeum, Budapest, 2018
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632934723 · Fordította: Szieberth Ádám

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

David Beckham · Sam LeClaire


Kedvencelte 1

Most olvassa 7

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Rachel Gibson: Az én pasim…

Igazi Rachel Gibson féle romantikus könyv volt a javából, tele nevetéssel és jobbnál jobb hokis pasikkal. Kell ennél több? ;)

9 hozzászólás
>!
Sippancs P
Rachel Gibson: Az én pasim…

Mondjon bárki bármit, én még mindig imádom Rachel Gibsont és a hokis pasijait! Mintha csak az enyémek lennének… ;)

1 hozzászólás
>!
l_moni
Rachel Gibson: Az én pasim…

Jó könyv, de nem az én jó könyvem.
Egy nő, aki nagyot csalódott.
Egy férfi, aki nehezen nőtt fel, de amikor végre valóban férfi lett rájött, hogy mit is veszített.
Tudom, mindenki megérdemel egy esélyt, de azért kicsit jobban meg kellett volna dolgoznia a boldog végért.

>!
Gaby33
Rachel Gibson: Az én pasim…

Nem szeretek ilyet írni és ritkán is írok olyat egy könyvről, hogy pocsék, de erre a könyvre, még ez is enyhe kifejezés. Valami botrányosan gyengére sikerült ez a könyv. Amennyire szerettem eddig Rachel Gibson könyveit, ez hatalmas nagy csalódást okozott. Rossz volt a történet, a főszereplőink idegesítőek, hiteltelenek voltak számomra. És amitől még különösen idegbajt kaptam, hogy kb. minden harmadik bekezdésben emlékeztettik az olvasót, hogy főszereplőink exei egymásnak. Kár volt időt pazarolni erre… :(

2 hozzászólás
>!
Kathreen
Rachel Gibson: Az én pasim…

Olyan kis semmilyen volt. Nem igazán történt nagy dolog, Sam spoiler mégis rádöbben, hogy kell neki Autumn spoiler. Autumn meg immel-ámmal próbál ellenállni, hogy ne sérüljön újra.

>!
judit44
Rachel Gibson: Az én pasim…

Imádtam! <3
Nem volt unalmas egy percig sem, másfél nap alatt kivégeztem. Nem volt az a tipikus romantikus történet, és a folyamatos huza-vona, macska-egér játék igazán élvezetessé tette a történetet, ahogy a visszaemlékezések is.
Sam karaktere nagyon sokat fejlődik, határozottan jó irányba, rájön, hogy mik a fontos dolgok az életben, ez az egyik mondanivalója a könyvnek, amellett, hogy néha meg kell tudni bocsátani, mert az a boldogságunk útjába is állhat.
Imádom az írónő stílusát, magával ragadó, ahogy a történet is. A fejezetcímeket nagyon jónak találtam, igazán ötletesek voltak.

>!
Ariadne
Rachel Gibson: Az én pasim…

Ez a könyv több pontban is különbözik az előzőektől. Egyrészt, hokiról nem sok szó esett, max amikor elvétve Sam meccseiről írt a szerző, vagy amikor Connert tanítgatta, másrészt inkább hasonlított egy rózsaszín koktél mellé olvasandó kissé szirupos nyári regényre, ami csipetnyi erotikával van fűszerezve, mint egy sporttal és romantikával vegyített könyvre. Ez nem feltétlenül rossz, csak más. Szórakoztató és kikapcsolódást nyújtó könyv, tehát aki erre vágyik, mindenképpen vegye kézbe.
http://ariadneolvasmanyai.blogspot.com/2018/07/rachel-g…

>!
cs_jenni
Rachel Gibson: Az én pasim…

Még mindig imádom!

Hokis szívtipró + szimpatikus, erős női karakter + parázsviták + tündéri kisgyerek = Tökéletes kikapcsolódást nyújtó olvasmány!

Azért szeretem Gibsont és a Hokisok sorozatot, mert mindig azt kapom, amit várok. Elmerülhetek a sorok között, megfeledkezhetem a rohanó, stresszes mindennapoktól, és belebújhatok valaki másnak a bőrébe. És ennek a mesének mindig boldog, vidám és szirupos a vége! És én ezt IMÁDOM!

Tisztában vagyok vele, hogy ezt sokak idegesítőnek és klisésnek találják, de a műfaj kedvelőinek Az én pasim..- is kötelező olvasmány!

>!
wallery
Rachel Gibson: Az én pasim…

Legszívesebben egy csillagot se adnék rá. Lényegében bolondot csinált ebből a sorozatból Gibson. Borzasztóan csöpögősek a karakterek, meseszerű történet.


Népszerű idézetek

>!
Sippancs P

A hokisok általában remek fickók, de azért vérbeli igazi kandisznók is akadnak köztük.

169. oldal

>!
Sippancs P

– Utálom a zabpelyhet.
Sam, aki ezt jól tudta, elővett egy doboz Cheeriost.
– A zabpehely laktató, tele leszel tőle energiával, és jó szőrös lesz a mellkasod.
– De hát én ovis vagyok!
Sam elnevette magát, és a fia felé fordult. A magas bárszéken trónoló Conner kék szeme éberen csillogott. – Te lehetnél az egyetlen szőrös mellű nagycsoportos – mondta az apja.
Conner szeme még tágabbra nyílt.
– Nem!
Sam kivette a hűtőből a tejet, és elővett egy müzlis tálkát.
– Talán majd jövőre.
– Talán majd ha hatodikos leszek – felelte Conner (…).

55. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sam LeClaire
>!
Sippancs P

Sam pár éve csinált egy alsógatyás Diesel-reklámot, de a forgatáson szétunta az agyát. A nap nagy része azzal telt, hogy ő egy fehér gatyeszban üldögélt, a stáb pedig a különböző beállításokon agyalt. A szorgos munka meghozta gyümölcsét: Sam büszkén feszített egy rakat óriásplakáton meg egy csomó magazinban. Gyakorlatilag kilógott mindene – és bazi nagy volt mindene. A csapattársai halálra szívatták, az anyukája pedig egy hónapig nem mert mutatkozni a templomban. Sam akkor egyszer s mindenkorra eldöntötte, hogy meghagyja a modellkedést azoknak, akiknek mindez még tetszik is. Az olyan fasziknak, mint David Beckham…

8. oldal

Kapcsolódó szócikkek: David Beckham · Sam LeClaire
>!
l_moni 

Hogy Sam LeClaire egy jóképű szarházi, abban mindenki egyetértett, a sportújságíróktól a jégmamákig.

(első mondat)

>!
l_moni 

ha belépsz a szobába, máris sokkal jobban érzem magam.

>!
Sippancs P

Mert van, amikor az embernek előbb hallania kell, hogy a másik megbocsát neki, és csak utána tud megbocsátani saját magának.

311. oldal

>!
Sippancs P

– (…) Azelőtt úgy gondoltam, hogy a férfi, akit életem párja lesz, meg kell hogy feleljen egy csomó elvárásnak, amelyekről listát készítettem. – Autumn göndör fürtjei a fedetlen vállát cirógatták, amikor megrázta a fejét. – De tévedtem – folytatta. – Mert a szerelem nem készít semmiféle listát.

318. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

P. C. Harris: Újrajátszás
Rebecca Yarros: Full Measures – Tiéd vagyok
Fredrik Backman: Mi vagyunk a medvék
Susan Elizabeth Phillips: Törékeny szív
Paige Toon: Daisy nyomában
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér