Annyira dühös vagyok most erre a könyvre! Hát hogy lehet ilyen hirtelenül befejezni valamit?! Ráadásul miért csak kb. 300 oldal az aktuális könyv a 374-ből, a maradék miért csak sneak-peekek az irónő többi könyveiből??? Ezeket az oldalakat mind ki lehetett volna tölteni ezzel a könyvvel!!!!
A dühömet és a csalódottságomat, amiért nem jelent még meg több könyv félretéve, új kedvencet avattam. Az előző részen is nagyon jól szórakoztam, de ezt egyszerűen imádtam! Imádom a karaktereket, főleg Niket, hát jaj, milyen rég volt már, hogy igy beleszerelmesedjek egy fikcionális karakterbe… de annyira édesek együtt Opallal, és végig nagyon-nagyon drukkoltam nekik, konkrétan minden oldalnál, ahol nem jöttek össze, morogva sóhajtottam fel, hogy mi lesz már!!??
Szuper az egész könyv világa, teljesen el vagyok ájulva a városistennő (DFZ) koncepciójától és a mágia is nagyon a helyén van, még mindig iszonyat fura sárkányokat látni egy ilyen fejlett információs társadalomban, de egyáltalán nem zavaró. Nagyon jó szint ad az egyébként is tetszetős világnak. Örültem, hogy Opal és Yong kapcsolata egyre csak árnyalódott, ugyanakkor még mindig fel tudnám pofozni Opal szüleit. Főleg az anyját. Akármikor csak megszólal valamelyikük, tuti hogy olyasmit mondanak, amitől csak felmegy az agyvizem. Nem birom felfogni, hogy lehetnek szülők ennyire makacsak és fafejűek, mint Opal szülei. Még a sárkányt valahol megértem, de az anyja ember, könyörgök…
Szóval, hol a következő rész???? Az irónő arról hires, hogy iszonyat gyorsan irja a könyveit, úgyhogy nagyon remélem, nem kell majd sokat várni a következő részre, különben belegebedek.