With ​This Heart – Ezzel a szívvel 382 csillagozás

R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Két ​hónappal a találkozásunk előtt még a halál kopogtatott az ajtómon.

Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy szerelmes leszek, nekivágok egy őrületes utazásnak, felülök egy Triceratopsra, egy bár pultján fogok énekelni, és hogy elveszítem a szüzességem, azt gondoltam volna az illetőről, hogy be van drogozva.

Aztán találkoztam Beckkel.

A vadító, okos és tagadhatatlanul elbűvölő Beck úgy száguldott be az életembe, mintha az lett volna a küldetése, hogy megértsem, az életet ne vegyem magától értetődőnek. Megmutatta nekem, hogy nincsenek határok, a szabályok a gyengéknek valók, és hogy egy csók pont akkor fog elcsattanni, amikor a legkevésbé számítok rá.

Fenekestül forgatta fel az életemet. Szinte már az utolsó reménysugarat is elveszítettem, amikor hirtelen kaptam egy új esélyt az élettől. Ezúttal viszont nem hagytam, hogy kicsússzon a kezeim közül.

Úgy indultunk útnak, hogy sem vesztenivalónk nem volt, sem garanciánk a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
320 oldal · ISBN: 9789635610891 · Fordította: Rácz Kata
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
320 oldal · ISBN: 9789635610907 · Fordította: Rácz Kata
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574903 · Fordította: Rácz Kata

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Beckham Dilan Prescott · Abby Mae McAllister


Kedvencelte 71

Most olvassa 11

Várólistára tette 218

Kívánságlistára tette 234

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Néhány évvel ezelőtt angolul olvastam és már akkor elvarázsolt. Amikor megtudtam, hogy a KMK ki fogja adni magyarul, már akkor eldöntöttem, hogy magyarul is adok neki esélyt. Az a legnagyobb baj az újraolvasásokkal, hogy jobban látod a történet és a karakterek hibáit.
Ennél a könyvnél most mégis tisztán emlékeztem arra, hogy ez a történet mennyire cukin indul és még cukibban ér véget. Ismét elbűvölt. Szerettem Abby-t és Beck-et együtt és külön-külön. Beckből jobb lett volna több. Képtelenség lenne nem szeretni az efféle könyveket.

7 hozzászólás
Milli88 P>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

„Azt akartam, hogy kövesd az álmaidat, hogy én is követhessem melletted az enyémet.”

  ○ _______
  ‖    |
  ‖ KEDVENC! |
  ‖    |
   ‖ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
 ∧_∧
 (`・ω・‖
 丶 つ0
 しーJ

OMG!!!!!!!! Igaz, még csak 16 nap telt el az évből, de tudom, érzem, hogy ez a könyv számomra a 2020-as év egyik kedvence.
Anno imádtam a A soha határa című könyvet. Többen is ahhoz hasonlították, ezért borítékoltam magamban, hogy őt is szeretni fogom, a fülszöveg olvasása nélkül teljesen vakon landolt a kosaramban. De arról álmodni sem mertem, hogy ennyire leg-leg-leg lesz. Miután kézbe vettem menthetetlenül beleszerettem a történetbe és a karakterekbe is.
Ritka az a könyv, ahol az összes szereplőt ennyire megkedvelem. Abby vicces, felelőtlen és komoly egyszerre, Beck egy igazi zsivány, akiért minden lány titkon odáig van, Caroline a nagybetűs Barát, akit az ember valaha kívánhat magának.
Olvasás közben végig mosolyogtam, helyenként önfeledten kacagtam, többször is sírtam. Érzelmek egész kavalkádja vonult végig rajtam, mindeközben pedig nem akartam, hogy vége legyen.
Rövidsége ellenére egy igazán mély, őszinte, kedves és végletekig szertetre méltó alkotás. ❤

Ui.: Nekem is kell egy zombis só- és borsszóró. :P

21 hozzászólás
Finn_Hudson P>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Magamon is meglepődtem, hogy mennyire megszerettem ezt a könyvet. Kevés az olyan NA, amit sikerül megkedvelnem, mert általában tele vannak klisével, idegesítő szereplőkkel és kiszámítható fordulatokkal. És bár ez a regény sem tökéletes, precízen felsorakoztatja az NA irodalom minden elcsépelt elemét, mégis volt benne valami plusz, ami miatt végül pozitív érzésekkel telve fejeztem be a könyvet. A szereplők zseniálisan el lettek találva, a kis belsős poénok is aranyosak voltak. Magát a történetet bár nem mondanám egyedinek, mégis a hangulat, az utazás és a sok felejthetetlen helyszín miatt mégis kiemelkedővé vált. Persze voltak olyan jelenetek, amelyeket feleslegesnek éreztem spoiler, de összességében egy könnyed felüdülés volt most ez számomra. :)

Mrs_Curran_Lennart P>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Szép történet volt, megható, helyenként szomorú, de aranyos és romantikus is. Hasonlóan komoly témát feszeget, mint
Sawyer Bennett:The Hard Truth About Sunshine c. könyve, de kevésbé drámai módon.
Abby gyermekkora óta szívbeteg, a szülei mindentől óvják, odafigyelnek az étrendjére és jóformán az egész életét a négy fal között éli. De most, hogy végre túl van a szívátültetésen, úgy érzi, neki is jár egy kis kaland, persze csak titokban, mert a szülei sohasem egyeznének bele. Nem is akar messzire menni és még útitárs is ajánlkozik Beck személyében. Egyetlen barátnője,aki szintén súlyos beteg, is támogatja, és kezdetben jól is megy minden, de hát az élet nem rózsaszín felhőcske.
Teljesen másmilyen történet volt, mint az előző, amit a szerzőtől már olvastam, de a stílusa továbbra is bejön, úgyhogy várom a következő könyvét

ZitussKa >!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

.."minden reggel arra akarok èbredni, hogy hálás vagyok"..

Igazi kihívás mondatokká formálni a szerelmemet ès hódolatomat e törtènet iránt. Pedig ennyit igazán illene.
Ez a könyv nekem jelen èlethelyzetemben egy megnyugtató ölelès. A cseppnyi szomorúság mellett rengeteg önfeledt kacagás jellemzi. A hősnőnk egy humorbomba. Egyszerűen imádtam. Nèha olyan esetlen ès nevetsègesen aranyos.
.. mindamellett, hogy Beck is teljes mèrtèkben ès vitathatatlanul elrabolta a szívemet mègis örültem, noha èberen, maximálisan jelen volt a törtènetben ez mègsem róla szólt. Vègig Abbyn maradt a fókusz, míg Ő egy lèpèst hátrálva hagyta kiteljesedni. Nagyon-nagyon èrtèkeltem.
Hatalmas újraolvasós kedvenc ès csak ajánlani tudom. Minden oldalát szerettem, nincs olyan, amit kihagynèk vagy hozzátoldanèk. Ritka kincs számomra.

7 hozzászólás
pveronika>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Harmadjára olvastam ezt a könyvet, de számomra egyszerűen megunhatatlan ez a történet, amely magával ragadó, humoros, elgondolkodtató, olykor könnyfakasztó és nem utolsó sorban letehetetlen.

Abby és Beck egy kissé szokatlan helyen, egy temetkezési vállalat boltjában találkoznak. Beck egy helyes, vicces és picit furcsa srác, akit bárhogy is próbálkozik, Abby nem tud lerázni, és miután elválnak útjaik, akkor sem tudja kiverni a fejéből.

Abby bár 19 éves, de eddig jóformán nem is élt. Egy veleszületett szívrendellenesség miatt egész eddigi élete csak a kórházakról és a transzplantációra való várakozásról szólt. Már teljesen le is mondott mindenről, amikor végre mégis megszólalt a csipogó, és ő egy új esélyt kapott az élettől. Most úgy érzi, hogy nem vesztegetheti el ezt ajándékot, és egy olyan utazást tervez, ami során csupán a végső cél a biztos pont, azt nem tudja, hogy az út során milyen kalandok várnak majd rá. Márpedig ha egy helyes, vicces és szórakoztató útitárs is csatlakozik ehhez a merész vállalkozáshoz, akkor sejthető, hogy Abbynek és az új szívének életre szóló élményekben lesz része.

Beck és Abby azonnal belopták magukat a szívembe. Nagyon jó páros, akik hamar megtalálták a közös hangot. Emlékszem, mikor először olvastam ezt a könyvet, már a legelső jelenetnél érzetem, hogy kedvencet fogok avatni. Már akkor hangosan nevettem a szereplők szócsatáján, az pedig, ahogy Beck meghívatta magát az utazásra, váratlan és egészen komikus fordulat volt. Imádtam Beck karakterét. Egyszerre volt figyelmes, érdekes és humoros. Abbyt és a legjobb barátnőjét Carolinet is nagyon megkedveltem, és nagyon sokat nevettem Abby lehetetlen gondolatain is. A könyv sok más mellett azt a kérdést is felveti, hogy az egyik élet értékesebb-e, mint a másik, és nagyon tetszett, ahogy az út szerves része volt, hogy erre választ találjon a főszereplő.

R. S. Grey az egyik kedvenc szerzőm. Általában ha valami kis könnyed kikapcsolódásra vágyom, tudom, hogy az ő könyveivel nem tévedhetek. Bár főként Rom-Com műfajban alkot, de nagyon ritkán, – ahogy ez alkalommal is –, ő is kikacsintgat ebből a zsánerből. Szeretem az írónő humorát, és annyira örülök, hogy ebbe könyvbe egy kis mélységet is mert csempészni. Szinte az összes eddigi R.S. Grey könyvet olvastam (eddig 20 darabot), de számomra eddig egyik sem tudta ezt a kötetet felülmúlni. Sokat nevettem az olvasás során, és olykor volt, hogy alig láttam a könnyeimtől. Ez egy csodálatos, vicces, kissé káoszos és váratlan utazás története volt, amit mindenkinek ajánlok!

http://veronikasreaderfeeder.com/r-s-grey-with-this-hea…

★ Eredeti értékelésem --> https://moly.hu/ertekelesek/1651412
★Teaser: https://moly.hu/karcok/1407583

Ella19>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Imádtam ezt könyvet. Biztos, hogy voltak benne hibák, de jelen pillanatban miközben olvastam és még most is tökéletesnek találtam. Imádom a könyv borítóját is. A szabadságot, nyarat és az életet juttatja eszembe. A könyv tele van kalandokkal, ugyanakkor szomorú is. A szereplőket sikerült nagyon megszeretnem. Abby egy vicces lány, aki a szívbetegsége miatt nem tudott eddig élni, de most Caroline- ért és saját magáért is él. Beck egy cuki, kedves srác. Nagyon szerettem az ő párosukat. Caroline, ő egy igazi barát, akit mindenki szeretne maga mellé. Nagyon örülök, hogy elolvastam, hiszen velük együtt egy igazi kalandos utazásban volt részem.
Mindenkinek ajánlom teljes szívből.:)

Szilvi00 P>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

„Mindannyian más okból vagyunk értékesek, és az élet szándékosan nem segít átváltani ezeket az értékeket."

Amikor egy könyv szünet nélkül, egyenlő arányban, hangos nevetésre és csendes pityergésre fakaszt, akkor én ráklikkelek az öt csillagra. A végét ugyan feleslegesen túlbonyolítottnak éreztem azzal a szórólapozással, de meg van bocsátva! :D
Nagyon szerettem a szereplőket, a cselekmény lekötött és az írónő könnyen olvasható stílusa is tetszett. Úgy éreztem, hogy Abby és Beck utazása rám is terápiás hatással volt. Különleges élmény volt megélni minden kalandot és pillanatot Abby szemén szeresztül. Abszolút bele tudtam élni magam az összes kínos, felszabadító, érzéki és szívfájdító jelenetbe.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574903 · Fordította: Rácz Kata
3 hozzászólás
zuna19 >!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Anno a Testcsel egy fokkal jobban tetszett.
Sajnos engem nem vett meg ez a sztori. Bármennyire is megható történetet olvashattam, ami tényleg jó alap sokaknak. Mondjuk pont nekem nem, mivel a síros könyveket nem csípem. De sokaknak tetszenek a hasonló sztorik, ami persze nem is baj. Kerülni szoktam inkább, mint hogy fikázzam őket, de ebbe most jól belesétáltam. A sztori egyébként nem volt annyira vészes, olvastatta magát a könyv. Kb ennyi a jó volt benne számomra. A karaktereket sajnos nem sikerült megszeretnem. Ez a legbántóbb, de annyira idegesítettek sokszor benne.

Enikő_Darai_Enii>!
R. S. Grey: With This Heart – Ezzel a szívvel

Egy gyönyörű utazás története, mely szól gyógyulásról, elfogadásról, továbblépésről, szerelemről.
R. S. Grey regényei minden egyes alkalommal elvarázsolnak, legyen szó angol vagy magyar olvasásról. Olykor könnyed, olykor pedig igen nehéz témákat boncolgatnak, de a humor mindig végigkíséri a könyveket, így a legnehezebb pillanatokban is megmosolyogtatják az olvasót.
Abbyre nincsenek szavak. Többszörösen megmutatta, hogy milyen erős, ha testben nem is mindig, de lélekben igen! Csodálom a kitartása, küzdése, élni akarása miatt az ő helyzetében.
Emellé társult Beck, aki a humorforrás mellett a mozgatórugója is volt Abby-nek. Kimozdította a komfortzónájából, támogatta, ha kellett és ami a legfontosabb: szerette! Nem csak a főhősnőnket, engem is magába bolondított.
Köszönöm @Eszter_Toth04-nek, hogy a nehezén átsegített, ezért igazán bele tudtam lendülni az olvasásba és élvezni Abby és Beck utazását!
A könyvnek pedig csak annyit üzennék: Én pedig ezzel a szívvel szeretlek!♡

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

pveronika>!

A szerelem vakmerővé tesz. Olyan tulajdonságaidat hozza elő, amiket a józanész és a félelem általában eltemet benned. Mert a szerelem egyszerre önzetlen és önző.

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
Milli88 P>!

Azt akartam, hogy kövesd az álmaidat, hogy én is követhessem melletted az enyémet.

306. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister · Beckham Dilan Prescott
Milli88 P>!

Az a fájdalom igazi arca, amikor az ember beveri a kislábujját!

124. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister
Enikő_Darai_Enii P>!

Egy éve azt hittem, tudom a választ ezekre a kérdésekre. Mára azonban rájöttem, hogy senkinek nem áll módjában megítélni egy emberi élet értékét.
Mindannyian más okból vagyunk értékesek, és az élet szándékosan nem segít átváltani ezeket az értékeket.
Nem kell tudnunk a választ.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister
pveronika>!

– Ne haragudj, azért vagy itt, hogy urnát vegyél, vagy…? – kérdeztem, és körbekémleltem, hátha rájövök furcsa, jóllehet érdekes viselkedésének okára.
– Nem – felelte egyszerűen.
– Nem?
Ártatlanul megvonta a vállát.
– Szeretek bejönni, és megnézni a legújabb modelleket. Sosem tudhatod, mikor lesz rá szükséged.
Leesett az állam.
– Komolyan beszélsz?
Megvillantott egy szexi mosolyt. Basszus.
– Nem. Épp jégkását akartam venni az utca másik felén, és láttam, hogy bejössz, úgyhogy hirtelen felindulásból követtelek.
Zavartan hunyorogtam. Nyilván. Túl szexi ahhoz, hogy normális legyen.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister · Beckham Dilan Prescott
pveronika>!

– Gondolkoztál esetleg azon, hogy jelentkezz főiskolára? – Olyan könnyedén vetette fel a kérdést, mintha attól félne, hogy megsért vele.
Persze, hogy gondolkoztam rajta. Mindenki a főiskolán gondolkozik. Bőven elég New Adult regényt olvastam, hogy tudjam, hogy abban a pillanatban, amikor belépek a kampuszra, biztosan ki fog szúrni egy rejtélyes, magányos hapsi vagy egy szexi kocka, akit nem vettek észre középiskolában, esetleg egy tiltólistás tanársegéd.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister
krisztin1>!

– Nem szeretnélek megijeszteni vagy ilyesmi, de általában bokszerben szoktam aludni. Ma éjjel miattad nem akarok, de az tuti, hogy ebben a hőségben képtelen lennék pólóban aludni. Nem baj?
Egyáltalán létezik olyan ember a földön, aki erre nemet mondana?
– Nem baj, én meg általában csukott szemmel alszom, szóval úgysem látom.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister · Beckham Dilan Prescott
konyvmolyblog>!

Mindannyian más okból vagyunk értékesek, és az élet szándékosan nem segít átváltani ezeket az értékeket.

nypiro P>!

…. teljes mértékben hidegen hagy egy olyan élet, amiben nem megyek át az utcán, hogy megismerjelek téged.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister · Beckham Dilan Prescott

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Meredith Wild: Hardwired
L. J. Shen: Sparrow
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Lisa Kleypas: A pártfogó
John Green: Alaska nyomában
John Green: Csillagainkban a hiba
Ruby Saw: A Vörös és a Vadász