With ​This Heart 14 csillagozás

R. S. Grey: With This Heart R. S. Grey: With This Heart

If ​someone had told me a year ago that I was about to fall in love, go on an epic road trip, ride a Triceratops, sing on a bar, and lose my virginity, I would have assumed they were on drugs.

Well, that is, until I met Beckham.

Beck was mostly to blame for my recklessness. Gorgeous, clever, undeniably charming Beck barreled into my life as if it were his mission to make sure I never took living for granted. He showed me that there were no boundaries, rules were for the spineless, and a kiss was supposed to happen when I least expected.

Beck was the plot twist that took me by surprise. Two months before I met him, death was knocking at my door. I’d all but given up my last scrap of hope when suddenly, I was given a second chance at life. This time around, I wasn’t going to let it slip through my fingers.

We set out on a road trip with nothing to lose and no guarantees of tomorrow.

Our road trip was about young, reckless love. The kind of… (tovább)

>!
ASIN: B00SXQDT9C · Felolvasta: Jessica Almasy
>!
248 oldal · ASIN: B00J9P60YC
>!
CreateSpace, Washington
318 oldal · ISBN: 9781497455641

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Beckham Dilan Prescott · Abby Mae McAllister


Kedvencelte 8

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
R. S. Grey: With This Heart

Talán ezzel a könyvével kellett volna indítanom az írónőnél, mert ennek a könyvnek mindene megvolt, amit egy másikban hiányoltam. Stílusa, hangulata, színvonala. Nem is tudom mikor mosolyogtam utoljára ennyit egy könyvön.
Egy kicsit hasonlított a spoiler-re, de teljesen más a cselekmény és a karakterek. Emlékszem, mennyire szerettem annak az első részét. Most hasonló élményben volt részem.
Nagyon élveztem Abby és Beck nem mindennapi találkozását. A road trip témájú könyveket eleve szeretem, de volt ebben minden, ami miatt alig lehetett letenni. Egy új élet esélye, új esélyek, első szerelem és megragadni az élet minden apró, örömteli pillanatát. Sok humorral és kellő drámával, szomorúsággal. Elegendő volt ahhoz, hogy elpityeregjen magam. A szereplőket nagyon szerettem, mert az életkoruknak megfelelően viselkedtek és jó volt a humoruk. Abby igazán készen állt az életre, anélkül, hogy sajnáltatta volna magát. Nagyszerű, megható történet, tökéletes befejezéssel.

>!
Szami81
R. S. Grey: With This Heart

Imádtam! Ez a történet tele volt mosollyal – annyit vigyorogtam egyhuzamban, hogy már fájt az arcom :))
Már a kezdő jelenettel megvett kilóra; ki csinál ilyet, te jó ég :D
Jó lett volna a váltott szemszög, mert sokkal-sokkal többet szerettem volna Beckből!!!

3 hozzászólás
>!
Szimirza P
R. S. Grey: With This Heart

Hát ez valami fenomenális volt :)) Imádom az ilyen bohókás, humoros történeteket, ahol még a szereplők is szerethetőek, az írónő meg mesterien forgatja a pennát :)) Kinek ajánlanám? Mindenkinek!! Kötelező olvasmány kb. havonta egyszer… vagy kétszer…vagy akárhányszor :D

8 hozzászólás
>!
pveronika 
R. S. Grey: With This Heart

Mi kezdenél az életeddel ha kapnál egy második esélyt?

Imádtam minden sorát! Még a második oldal aljára sem értem, amikor hangos nevetésben törtem ki, és ez onnantól kezdve kb. 5-10 percenként újra és újra megtörtént. Nem ezt várnád egy ma tipikusnak számító New Adult könyvtől, igaz? :) Hát ez a könyv minden szempontból kivételes és átlagon felüli volt. Az első sortól az utolsóig magával ragadott. Imádtam a szereplőket, az írónő humorát, hogy folyamatosan ott volt az az idióta vigyor az arcomon olvasás közben.

Abby különleges ajándékot kap az élettől. Kap egy új esélyt. Gondol egyet és a szülei tudta nélkül, tervez egy road tripet, mert úgy érzi most már végre el kell kezdenie élni. Az egész történet egy temetkezési vállalatnál kezdődik, ahol Abby éppen egy urnát készül vásárolni. (?) (Hogy mire kell neki az később kiderül.) Itt találkozik Beckel, egy nagyon kedves és humoros fiúval, aki mindenáron szeretné megfejteni a lányt és le szeretné venni a lábáról. :) Végül összebarátkoznak és úgy alakul, hogy a srác elkíséri erre a bizonyos utazásra, ami azt hiszem nálam felülmúlta a Soha határát, pedig azt a könyvet is nagyon szeretem. Voltak benne humoros részek (nem is kevés), de voltak benne olyan események is aminél szinte megszakad az ember szíve, de a végére valahogy még itt is képest volt az írónő egy halvány mosolyt csalni az arcomra. Nagyon-nagyon a szívemhez nőttek a szereplők és igazán tetszett a könyv mondanivalója is.

Egyszerre volt vicces, szomorú, önfeledt és elgondolkodtató. Hivatalosan is új kedvencet avattam.

>!
ma_ya17
R. S. Grey: With This Heart

Teljesen és totálisan meglepetés volt ez a könyv. Nem olvastam fülszöveget,csak láttam hogy rengeteg 5 csillagot kapott,ezért gondoltam ,miért ne.
IMÁDTAM.

Ha szeretted Redmerski – A soha határán,akkor mindenképp olvasd el. Sok mindenben hasonlít a két könyv. Abby eldönti,hogy összepakol és világnak indul,de közben beszerez egy váratlan útitársat is,Beck személyében,akivel a lehető legfurább helyen találkozik,egy hulla házban ahol a lány épp egy urnát választ, a fiú meg követi.

“So you’re a stalker?” I asked with a hard stare.

He smirked, a knees-turning-to jelly kind of smirk. “I prefer gravitationally linked to your presence.”

Nagyon hamar összebarátkoznak,sok vicces SMS,telefonálgatás,és végül útnak indulnak. Abszolút idegenek,és mégis eldöntik,nekivágnak az életnek.
Hogy mi tetszett a legjobban benne? A két szereplő. Szinte első pillanatra megszerettem mindkettőt. Beck persze természetesen Book boyfriend lett. Hihetetlen humora van. Szinte csak egymásra néznek Abbyvel,és kitalálja gondolatait.
Türelmes a lánnyal,figyelmes,és nem úgy kezeli mint egy törékeny virágszálat. Amire természetesen lenne oka,de nem árulom,el. Nem titok,mert viszonylag hamar kiderül,de érdekesebb magad rájönni.
Abby szintén nagyon szerethető karakter. A végsőkig lojális,nem szégyelli kimondani amit szeretne,és noha félénk,kicsit szégyenlős, amikor valamit akar,azt meg is szerzi.
Kettejük kapcsolata,szívet melengető volt. Imádtam olvasni cukkolásaikat,ahogy Beck soha nem engedte Abbyt elrejtőzni,hogy mindig rávette,mondja ki mit szeretne.
Utazz velük. Nem fogsz csalódni. Sokszor nevettem, és volt hogy sírtam. De soha nem unatkoztam.

If someone had told me a year ago that I was about to fall in love, go on an epic road trip, ride a Triceratops, sing on a bar, and lose my virginity, I would have assumed they were on drugs.

Well, that is, until I met Beckham..

>!
vankozsofi
R. S. Grey: With This Heart

Annyira kellett ez nekem mint egy falat kenyér. Ha eddig azt hittem hogy szeretem R.S.Grey könyveit hát óriási tevedesben éltem. Mert kéremszépen Ez A Könyv. Igen, így, csupa nagybetűvel.
Ez nem az a történet amely spoilert „érdemelne”, bőven elég a fülszöveg is.
Olvassátok el, kérlek. Aztán nézzetek magatokba és legyetek hálásak mindenért amitek van- hisz lehetne sokkal de sokkal kevesebb is.
5*, kedvenc lett. ♡

2 hozzászólás
>!
Monday
R. S. Grey: With This Heart

Hm-hm…
Hát nem is tudom, nagyon nagyon tetszett, de valamiért mégis mintha nem lett volna tökéletes.
Vicces volt!!, tetszett a történet is, attól függetlenül, hogy igazából, teljesen kiszámítható volt. Abby karaktere nekem nagyon tetszett, viszont több szereplőt nem is tudnék kiemelni, mindenki ment és jött és habár viccesek voltak és szerethetőek és sajnáltam őket, de valahogy talán lehetett volna egy kicsit több. Már foglaltam össze magamban a könyvet és úgy voltam vele, hogy hú több Beck kellett volna, amikor kaptunk tőle is egy fejezetet és akkor egy kicsit csalódott lettem, mert ha néha egy ilyet beletett volna akkor sokkal jobban megismertük volna Becket és biztos, hogy egyik kedvenc könyvespasi lett volna. Tudom, hogy ez igazából Abby története és ha így nézem akkor talán… hát nem tudom. :D Mindegy, tetszett, biztos újraolvasom még a nyáron. Több road tripes könyvet ha kérhetem!!

1 hozzászólás
>!
szabi044
R. S. Grey: With This Heart

Sokáig halogattam a könyv olvasását, igazából én sem tudom, hogy miért. De egyáltalán nem bántam meg, hogy belekezdtem. Nagyon tetszett! A karakterek is egytől-egyig szerethetőek voltak. :D

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
pveronika 

“So you’re a stalker?” I asked with a hard stare.

He smirked, a knees-turning-to jelly kind of smirk. “I prefer gravitationally linked to your presence.”

3 hozzászólás
>!
Naiva P

He dipped under the water and I assumed he was bee lining for me. I tried to recover quickly. He’d think I was a wimp if I was this tired before even making it to the halfway point. Maybe I could say that I was attacked by a group of lake monsters and had to fight them off. I’d faced Loch Ness and lived to tell

>!
Naiva P

The fact is, I was given a heart. I was given this gift of life that few receive and I had to decide how I wanted to use it. Not how others deem noble.
So I finally stripped away the fear and anxiety, and suddenly life become crystal clear.

>!
Naiva P

I was excited to see his name flash across the screen, but then I thought, what kind of desperate person actually texts back right away ? I’d learned enough from Gossip Girl , and other accurate pop culture aids, that the cool thing to do was to act as if you were too busy to text back quickly. So instead of responding, I slid across my apartment’s old hardwood floors on my fuzzy socks a few times, pretending I was ice-skating. When enough time had passed, I hit send.

Abby : You answered my question with a question.
Beck : I don’t like cliffhangers.

He had texted back quickly again, and in that moment I decided that Gossip Girl wasn’t actually all that accurate considering they had cast thirty-year-olds to play high schoolers. So, instead of being cool, I responded.

>!
Naiva P

“ I missed you,” he offered quietly.
I smiled despite the circumstances. “I kissed a gay guy and I judged a strip-off at a gay club.”
His features morphed from thoughtful repose to complete shock, mixed with humor in a matter of milliseconds.
“ Wow.” He cocked his eyebrows.
“ Are you mad?” I asked. My hand was still wrapped around cardboard Orlando Bloom.
He shook his head and stepped closer. “I’m impressed . That must have taken some skill. Was he a better kisser than me?”
I thought back. “His lips tasted like strawberries and I was just tipsy enough to convince myself that he looked a little bit like you.”

>!
pveronika 

On a rather insignificant Saturday afternoon, I stood in a funeral home searching through rows of urns as if I was browsing down the aisles of a supermarket. (…)

“ I’m sorry, are you here to pick out an urn or…?” I asked, looking around for clues to his strange, albeit interesting, behavior.
“ No,” he answered simply.
“ No?”
He shrugged his shoulders innocently. “I like coming in and checking out the latest models. Never know when you’ll need one.”
I gaped. “Are you serious?”
Cue a sexy smile. Damn. “No. I was getting a slurpee across the street and I saw you walk in, so I followed you on a whim.”
I narrowed my eyes in confusion. Of course. He’s too hot to be normal.

(első mondat)

>!
pveronika 

”What do you possibly have to lose?” I flashed her a pointed stare. “Uh my life…my virginity…my freedom…my parent’s trust.”

>!
Naiva P

Staring at each other over that bonfire, it became clear that there were one million ways to view the world, but that Beck and I saw everything in the same wavelength. Like life was one big private joke that we got to share.

>!
pveronika 

“ Have you put any thought toward applying to college?” She broached the subject lightly, as if she didn’t want to offend me.

Of course I had. Everyone thinks about going to college. I had read enough New Adult Romances to know that the moment I stepped on campus, I would surely be noticed by the mysterious loner jock or hot nerd that didn’t get noticed in high school, or maybe the off-limits TA.

>!
pveronika 

Abby : Why do you want to go on my road trip?

My heart puttered wildly in my chest, and for one quick second I thought that it might decide right then to fail on me and stop beating. I smoothed the pad of my finger over the rough scar a few inches below my collar bone. Luckily for my heart, Beck texted me back quickly.

Beck : Abby?

I was excited to see his name flash across the screen, but then I thought, what kind of desperate person actually texts back right away ? I’d learned enough from Gossip Girl, and other accurate pop culture aids, that the cool thing to do was to act as if you were too busy to text back quickly. So instead of responding, I slid across my apartment’s old hardwood floors on my fuzzy socks a few times, pretending I was ice-skating. When enough time had passed, I hit send.

Abby : You answered my question with a question.
Beck : I don’t like cliffhangers.

He had texted back quickly again, and in that moment I decided that Gossip Girl wasn’t actually all that accurate considering they had cast thirty-year-olds to play high schoolers. So, instead of being cool, I responded.

Abby : You answered my question with a non sequitur. You’re getting worse.
Beck : No, trust me, it’s a sequitur. I don’t like cliffhangers. Enter-girl buying an urn. She clearly lies about what it’s for and then takes off into the sunset? I have to know how it ends. Murder suicide?

Kapcsolódó szócikkek: Abby Mae McAllister · Beckham Dilan Prescott

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: The Edge of Always
Gayle Forman: Just One Year
Jeaniene Frost: Destined for an Early Grave
Whitney G.: Reasonable Doubt 2.
Sarah Brianne: Vincent
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
L. J. Shen: Vicious