!

Scoring ​Wilder – Testcsel 385 csillagozás

R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel
Book24 · 3.299 Ft –16% 2.771 Ft
Könyvmolyképző · 3.299 Ft –16% 2.771 Ft
Bookline · 3.299 Ft –15% 2.804 Ft
Régikönyvek.hu · 3.299 Ft –15% 2.804 Ft
1.500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.

*Észbontóan jóképű – kipipálva.

*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.

*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.

Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a… (tovább)

Eredeti mű: R. S. Grey: Scoring Wilder

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996126 · Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Enciklopédia 14

Szereplők népszerűség szerint

Liam Wilder · Kinsley Bryant · Becca Riley


Hirdetés

Kedvencelte 76

Most olvassa 32

Várólistára tette 178

Kívánságlistára tette 200

Kölcsönkérné 8


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Nagyon ritka az olyan könyv, amire rámondod, hogy tökéletes, de azért az egy-két pici hibáért nem éri meg, hogy ne kapja meg az öt csillagot. A gonosz csapatkapitány, az idióta exbarát talán klisés, de Kinsley és Liam kapcsolatában akkora volt a kémia, hogy vitte a hátán az egész cselekményt. Ráadásul Kinsley egy belevaló csaj, klassz, szarkasztikus dumával. Tetszett az is, hogy nem volt önző, felvállalt dolgokat a barátaiért. A vége pedig nagyon édi-bédi lett, de a rubint pöttyösök között úgyis kevés az olyan könyv, ami nincs tele tragédiákkal. Nekem nagyon tetszett. Tökéletes szombati kikapcsolódás.
A borító viszont túl giccses.

4 hozzászólás
>!
zuna19 P
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Tök átlagos sztori ez. Eléggé sablonos volt az egész, de hozzáteszem nekem tetszett. Nem azt mondom, hogy kedvenc lett, de egyáltalán nem volt rossz.
Sok dolog tetszett benne. Például Kinsley, Becca és Emily barátsága. Nagyon aranyosak, a kedvencem Becca lett. Nagyon dilis csaj, a személyisége neki volt a legviccesebb és legharsányabb. Imádtam minden megmozdulását. Lehet rá azt mondani, hogy „őrült”, de őrülten szerethető.
Liam és Penn is nagyon kedvelhetőek voltak. Igazi álomsrácok. De azért a kedvenc könyves pasijaim közé, még így sem kerültek be. Szerethetőek voltak, de ennyi, semmi több. Nem hagytak nagy nyomit bennem.
A szülök is igazán kedvelhetőek voltak, szerintem. Jó volt, hogy ők is benne voltak.
Akik irritáltak, az Tara és Josh volt, konkrétan undorodok tőlük.
Ami nem tetszett, hogy csak Kinsley szemszögét olvashattam, én Liam gondolataira is kíváncsi lettem volna, vagyis el bírtam volna viselni egy-két részt teljesen az ő szemszögéből. Sőt, szívesen olvastam volna Becca könyvét is, ha lenne olyan. ❤ Mert tényleg, ő volt az a karakter, akiért érdemes volt elolvasni ezt a könyvet.
Egyszer biztos újraolvasós lesz.

>!
Infierno
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Mivel már hónapok óta szerepelt a várólistámon a fent nevezett remekmű, gondoltam, nem halogatom tovább, belekezdek. A csillagozások is jó statisztikát mutattak, tényleg remekműnek látszott. Hangsúlyozom, látszott. De akkor lássuk, miért is.

Az első oldalakon főszereplőnk, Kinsley, olyan viselkedést tanúsít, hogy attól a szerencsétlen, mit sem sejtő olvasó rögtön megutálja. spoiler De semmi baj, bocsássuk meg neki, bárkivel előfordul. És akkor még szellemi korlátoltságát nem is említettem.

Aztán megismerkedünk a legjobb barátnővel, akinél alpáribb viselkedésű szereplővel már rég találkoztam. De Kinsley-vel tökéletesen kiegészítik egymást. Mindkettő butuska, viselkedésük pedig mint a 12 éves kis kamaszoké.

Persze Liamnak is szentelünk egy bekezdést. A srác természetesen maga a megtestesült tökéletesség, ahogy kivétel nélkül az összes szereplő. De szép is lenne! Liam gazdag, jól néz ki, mindenki őt akarja, de sajnos elérhetetlen. Mekkora döbbenet! Ilyet még nem is láttunk! spoiler Persze neki csak a főhősnőnk kell, ez azonnal egyértelművé válik. Kinsley sem közömbös, már szeret is bele Liam-be, pedig semmit nem tud róla. De hiszen jól néz ki, gazdag, elérhetetlen! Nem is kell több. Számít bármit is a belső?

Ahogy ez a két szerencsétlen csaj próbálja magukra hívni Liam figyelmét, egyszerűen nevetséges. spoiler Komolyan, mint két kiéhezett serdülő kislány.

És akkor a kettejük szerelme. Hagy ne mondjam, hogy az első oldalon tudod is a végkifejletet, sehol egy meglepetés. Csak arra lennék kíváncsi, ezek ketten hogy szeretnek egymásba? Mit tudnak a másikról? Ja, hogy jól néznek ki egymás szemében, így érthető. Ezt hívják vonzalomnak, a szerelem más.

Úgy a háromnegyedétől kezd valami történni, aminek még értelme is van, amikor felhagytam a szemforgatással, és inkább élveztem a történetet. Többnyire. Erre a kis részre jár az a 2,5 csillag.

Csak akkor olvassátok el, ha bírtok minden ilyesmit, amit kis értékelésemben leírtam.

11 hozzászólás
>!
Csakegyolvasólány
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Egyszerűen fantasztikus volt. A kedvencemmé vált. Főleg Liam, Kinsley, Becca és Emily miatt. Hiszen a három lány között rövid idő alatt szoros barátság alakult ki. Ez meg is látszott a történet során, ugyanis mindig ott voltak egymásnak, illetve kiálltak egymás mellett. Ez leginkább akkor látszódott meg, mikor spoiler.
Mindig ugratták egymást, ami megnevetettet. Bár, mindig Emily húzta a rövidebbet a szóvicceknél, de Kinsley testileg is megszenvedte Becca miatt.
Hogy miért lett a kedvencem Liam? Nem azért, mert ő volt a könyv szívtiprója. Inkább a viselkedése adta rá az okot, hogy megszeressem. Ugyanis nem volt a fellegzős, idióta sportoló. Mindig kedvesen viselkedett mindenkivel, s nem tűrte el, ha „gyengébbet” bántottak. Tarával bátran szembe szállt, igaz Kinsley miatt, de akkor is…Tiszteltem ezért. És végül, ahogy a lánnyal bánt. Mindenkitől megvédte Kinsley-t és gondoskodott róla.
De, ami a legjobban tetszett ebben a könyvben, hogy Kinsley és Liam nem tipikus, gimis szerelmes sztori szereplői. Valamint, hogy a középpontban a sport állt. :)

2 hozzászólás
>!
_Eriii P
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

A könyvnek egy előnye van, hogy tudtam, a humor nagy szerepet játszik benne. Előre leszögezem, hogy ha nem tudom, valószínű nem veszem meg és nem olvasom el. Ne értsetek félre, de úgy érzem kinőttem azokból a YA/NA könyvekből, amelyeknek nincs mondanivalója. Megváltozott az évek alatt az ízlésem, mert emlékszem volt olyan időszakom évekkel ezelőtt, hogy szerettem mindent. Nem erre számítottam a történet folyamán, azt hittem, hogy Liam és Kinsley egymás torkának ugranak, nem is egyszer, ezért egy picit csalódott vagyok. A szereplők különösen Kinsley és Becca őrületesek. Komolyan annyit kacagtam rajtuk. Nekem is vannak ilyen haverjaim akikkel tudjuk ugratni egymást, ezért nagyon tetszett. A szerelmi száltól sem voltam elragadtatva, sajnos nem éreztem az izzást a két szereplő közt. Ennek ellenére egy jó kis kikapcsolódásos történet kaptam, rengeteg humorral, ugratással, kedvelhető és fergeteges szereplőkkel. Könnyed nyári olvasmány, kikapcsol, ellazít, és kedved volna valami focit nézni. Úgy gondolom egy gyenge négy csillag nem rossz neki.

7 hozzászólás
>!
Naiva P
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Már egy jó ideje nálam is várólistás volt. Idővel a borítóval is megbarátkoztam, miközben a lányra nézve – csípőtől lefelé – próbáltam nem Nicki Minaj-ra asszociálni. Az összkép talán még szexinek is nevezhető. A történettől viszont mást vártam. Kicsit kettős érzéssel fejeztem be. Aranyos volt, szexi volt, a szereplők is aranyosak + dögösek, de a sztori annyira valószínűtlen, az érzelmi mérce pedig nagyon sekélyes. Kinsley szellemes, szerethető hősnő, viszont az életvitele szerintem egyáltalán nem felelt meg egy versenysportolóénak. Még akkor se, ha éppen pihi van. Időnként eléggé éretlenül viselkedett. Liam a leírás alapján valódi álom, de valami mégis hiányzott belőle. Ezt betudom inkább a két szereplő közötti hiányos érzelmi összetevőknek. A vágy soha nem egyenlő a szerelemmel. A szerelemnek még csak szikráját sem éreztem, pedig ha valaki, én biztosan belelátok olyan érzelmeket is egyes szereplők között, ami valójában nem is létezik. Ettől most nem kellett tartanom. spoiler
Egy laza, nyári olvasmánynak jó választás. Talán nem a legjobb pillanatomban találtam erre a könyvre.

6 hozzászólás
>!
Bitten P
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Vén kecske is megnyalja a sót……. ;-)
Ez a könyv HALÁLI! Ennyit már régen nevettem :D
Rózsaszín volt? – Igen ….. de veszettül hidegen hagyott!
– Hogy miért? – mert olyan jól sikerült a fordítás, hogy élvezhető volt minden szóváltás, csipkelődés és évődés ;-)
Igazi kikapcsolódás
És
R. S. Grey tudtam én, hogy jól írsz :P Rám számíthatsz ha lesz még idehaza tőled kiadva vmi – de az anyanyelvi sem kizárt :P

>!
Deziréé
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Húhaa.
Amikor megjelent a könyv, azonnal megtetszett a borítója, és úgy, hogy fogalmam sem volt miről szól, tudtam nekem el kell olvasnom ezt a könyvet. Végre a kezembe került és elolvastam.
Nagyon erotikusnak találtam a jeleneteket. Tetszettek, de kicsit hiányoltam a romantikát. persze volt benne, de én többre számítottam. A félcsillag levonás a „döngetni” ige használata miatt van, sajnálom nekem ez eléggé csúnya szó, főleg úgy, hogy olyan ember használja, aki komolyabb érzéseket érez a srác iránt. Kérem, olyan szép a szeretkezni szó, miért nem azt a kifejezést használjuk kedves Kinsley.
Ez a Liam gyermek igazán egy szexistenhez lehet a leírtak alapján hasonlítani. HMMM!!! Én is megnézném a tetoválásai. Hihi.
Imádom azokat a könyveket, amelyekben a szereplők sportolnak, női focistákról idáig nem olvastam, de hűű nagyon tetszett. Nagyon jó volt olvasni, hogy egy ember ennyire belead mindent és teljes erőbedobással küzd az álmáért.
Az a bizonyos csavar a végén igazán meglepett. Hűha. Nagyon sokat dobott az alkotáson.
Becca lett a legkedvencebb karakterem.
JAAAA. Mondtam már, hogy imádom a borítót???

>!
Ashriver
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Szexi és humoros!
R.S. Grey kilóra megvett magának. Ha több könyve is megjelenik magyarul rám számíthat.
Kinsley egy belevaló csaj, akinek a foci az élete. Napjait edzéssel tölti és az új csapattársaival és barátnőivel. Közben megismerkedik a szexisten Liam-al, aki észbontó hatással van rá. Bármennyire is próbálkoznak, nem tudnak ellenállni egymásnak. Hiába, a tiltott gyümölcs a legédesebb!
Kifejezetten tetszett, hogy Kinsley nem volt elszállva magától, és keményen megdolgozott az érdemeiért, az álmaiért. És Liam is a szívembe lopta magát, a tipikus rosszfiú, aki jó útra tért egy lányért. Minden nő álma!!
Itt most kifejezetten nem zavart, hogy olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy néhány részlet nem volt teljesen kidolgozva. Most csak olvastam és kizártam a külvilágot.
Vicces volt és romantikus. Beccát imádtam, néhány beszólásain hangosan felröhögtem. Nagyon jó volt.
Csak ajánlani tudom.

>!
Sippancs P
R. S. Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Tegnap kora délután még magam sem gondoltam volna, hogy 4 csillagosra értékelem a könyvet, de R. S. Grey nagyon tud valamit.

Az alapvető problémám a történet elejével volt – ezért a fél csillag levonás. Belecsöppentem ugyanis egy olyan amerikai álomba, amitől szó szerint felfordult a gyomrom, mert minden, de tényleg minden tökéletesnek hatott ebben a regényben: a szereplők teste felért egy istenével, az élethelyzetük – olimpiai válogatottság, sztárság – irigylésre méltó volt, a családi és baráti hátterük maga volt a tökély, az anyagi helyzetüket pedig inkább meg sem említeném. Szóval brrrr és blah! Kifejezetten irritáló volt ilyen szintű tökéletességről olvasni!

Aztán ahogy haladtam előre a történettel, egyszer csak azt vettem észre, hogy tetszik, amit olvasok. Egyre inkább háttérbe szorult a rózsaszín cukormáz, és egyre jobban megmutatkoztak a karakterek valódi arcai. Elkezdtem kedvelni Kinsley-t, és nevetni a poénjain. Megláttam Liamben a férfit, és felfigyeltem a lányok közötti szoros barátságra is. Éreztem a perzselő pillanatokat, a feszültséget és a boldogságot. Ami pedig a cselekményt illeti, végre az is beindult, és nem csak a bulizásról és a semmitmondó párbeszédekről szólt.
Így mire a történet végére értem, többé-kevésbé elégedetten tettem le a könyvet.

Mindent összevetve kellemes kikapcsolódást nyújtott a regény, de valószínűleg nem mostanában fogom újraolvasni.

Ui.: imádom a borítót! :)

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Sheila_7

Megpróbáltam nem bolondosnak tűnni, ahogy az oldalához simultam, és beszívtam férfias illatát. Nyugalom, Kins! Az ujjaimat végigfuttattam izmos hasán. Ez most az életed. Te vagy az a szerencsés, aki e hasizmok mellett hajthatja álomra a fejét. És ez a hasizom egy férfihoz tartozik, akinek valószínűleg súlyos neurológiai problémája lehet, mert a világ összes modellje közül téged választott és a lapos seggedet.
– Hé, nekem tetszik a feneked! Nem is lapos! – vágta rá Liam, és ekkor döbbentem rá, hogy a belső monológom hangosra sikeredett. – És nem csak a hasizmomból állok.
– Persze, hogy nem, édesem. Persze, hogy nem.
Ne aggódj, hasizom! A tiéd vagyok!
– Még mindig hangosan beszélsz – mosolyodott el, és magához szorított.

Kapcsolódó szócikkek: Kinsley Bryant · Liam Wilder
>!
Sheila_7

– Holnap háromkor az ördöggel van találkozóm.
Becca összehúzott szemmel bólintott, és belépett a szobába.
– Nos, akkor úgy vélem, ma este Trónok harcát kellene néznünk arra az esetre, ha Tara megpróbálna végezni veled.

Kapcsolódó szócikkek: Becca Riley · Kinsley Bryant
>!
zuna19 P

Tényleg ennyire nehéz hűségesnek maradni? A férfiak fizikailag képtelenek rá?

9. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kinsley Bryant
3 hozzászólás
>!
BarbyMalik0112 

– Na és velem mi a helyzet?
– Azt mondanám, hogy jobban szeretlek, mint a hagyományos M&M'set, de fel kell kötnöd a gatyád, ha le akarod győzni a mogyorósat.

215. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kinsley Bryant · Liam Wilder
>!
zuna19 P

– Itt a taxi. Azaz, A BATMOBILE ELŐÁLLT!

143. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Becca Riley
>!
shadowhunter1975 P

– Olvastam, hogy Mark Twain szerint az életben két dolog kell a sikerhez: nemtörődömség és magabiztosság.
Kinsley-nek köszönhetően mindkettőből van nekem.
Elnevettem magam.
– Te tudsz olvasni?

345. oldal, 27. fejezet (Könyvmolyképző, 2016)

Kapcsolódó szócikkek: Kinsley Bryant · Liam Wilder · Mark Twain
1 hozzászólás
>!
zuna19 P

Hát, akkor ezt is adjuk hozzá a „Miket tud Liam?” listához!
1. Ágyba viszi a csajokat.
2. Professzionális focit játszik.
3. Magabiztosan hordja a Calvin Kline alsót.
4. Tud kötelet mászni.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kinsley Bryant · Liam Wilder
>!
shadowhunter1975 P

Vajon milyen íze lehet az elfojtott vágynak?
Sűrű étcsoki.

150. oldal, 11. fejezet (Könyvmolyképző, 2016)

Kapcsolódó szócikkek: csokoládé · Kinsley Bryant · vágy
>!
Sheila_7

– Miért adtad nekem azt az ajándékutalványt? – kérdeztem, magamat is meglepve a merészségemmel.
Elgondolkodva mérte végig a testemet.
– Nem kellett volna. Nem gondolkoztam. Semmiség az egész.
(…)
– Felhasználtad? – kérdezte pont akkor, amikor meghallottam Becca hangját. Úgy tűnt, kiszúrt minket.
Elsápadtam. Hogy felhasználtam-e? Nos, igen, maga fizette az első brazil gyantámat, Mr. Wilder. A gondolat, hogy tudni akarja, mire használtam fel az utalványt, arra ösztökélt, hogy tettessek amnéziát. Elnézést, hol vagyok?
Ehelyett szűkszavú választ adtam.
– Igen, Beccával tegnap délután, edzés után használtuk fel – mondtam épp akkor, amikor Becca körém fonta a karját. Csak emlegesd a részeg ördögöt, és megjelenik.
– Jaj, a szépségszalonról mesélsz neki? – kérdezte akadozó nyelvvel. – Megmutatod neki a brazil gyantádat? – kérdezte, és a szája elé kapta a kezét. A szeme hatalmasra tágult. – Jaj, bocsánat! Ezt nem akartam kikotyogni.

Kapcsolódó szócikkek: Becca Riley · Kinsley Bryant · Liam Wilder
>!
zuna19 P

(…) Csak emlegesd a részeg ördögöt, és megjelenik.

110. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kinsley Bryant
1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tara Sivec: Csábítások és csemegék
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár
A. Meredith Walters: Find You in the Dark – Utánad a sötétbe
Kresley Cole: Vámpírharc
Jennifer Crusie: Isten hozott Kísértésben!
Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc
Emma Chase: Behálózva
Karen Chance: A hajnal átka
Rachel Gibson: Jane vékony jégen táncol
Kerstin Gier: Felettébb tisztességtelen ajánlat