Óvakodj ​a hóembertől! (Libabőr 12.) 38 csillagozás

R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

A kis faluban, ahol Jane él éjszakánként szörnyű üvöltések hallatszanak, és minden ház előtt mind egyforma hóember áll: nyakukban vörös sál, arcukat sebhely csúfítja, szájuk ördögi vigyorra görbül. Vajon mi lehet e mögött?

Eredeti megjelenés éve: 1997

Passage, Budapest, 2001
118 oldal · ISBN: 9632283015 · Fordította: Tóth Éva

Gorkie>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Ez volt az egyik nagy kedvencem a sorozatból.
Hihetetlen izgalmas, feszültséggel teli történet. Gyerekként nagyon megfogott.
Többször is elolvastam. A könyv olvasásáig nem gondoltam volna, hogy egy hóember lehet félelmetes. :D De bizony lehet…

Dorka50 P>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Amennyire „bugyutának” tűnnek a Libabőr sztorik, annyira jók. Rövid kis szösszenetek, de izgalmasak és jópofák. Ez a történet is az elejétől feszültségben tartja az olvasót, a vége pedig kifejezetten tetszett. Tipikus esete, hogy kinek kéne hinni, ki a gonosz és ki a jó.

tintapaca P>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Ez egy jó kis Stine ifjúsági horror volt. A cselekmények gyorsan követték egymást, izgalmas volt és balsejtelmes. Tetszett.

MK_>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Elfogultan tudok nyilatkozni erről a könyvről, illetve az összes Libabőr könyvről, amit olvastam, mert gyerekkorom izgalmas olvasmányai voltak.
Ez a törtenet volt, amit először olvastam a szériából, akkor izgalmas és félelmetes volt. Most újraolvasva inkább csak a nosztalgia élmény fogott el. A történet nem bonyolult, a sztorit egyszuszra elolvastam, de szerintem egy gyereknek pont annyira izgalmas és félelmetes, amennyire kell, ha már ilyet akar olvasni.

Bee_bookworm>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Ez volt az a könyv, amit anyukám felolvasott nekem és a nővéremnek. Ez volt az a könyv, ami miatt ma moly vagyok <3

Panda>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Hű, ez nagyon jó kis történet volt. Semmi beugratás, csak vicceltem hülyeség. Az elejétől kezdve volt benne valami feszültség. Hideg és hóember, brr. A hóemberek tényleg elég félelmetesen tudnak kinézni.
Az utolsó három sor, az azért.. :D Nem éppen röhögni akartam a végén, de ez sem volt rossz.

Lahara IP>!
R. L. Stine: Óvakodj a hóembertől!

Milyen gonosz ez a hóember! >:D Enyhe fantasys beütés, és egy hiszékeny kislány. Érdekes módon, a gyerekek tartózkodása a hegytől a Kísértet partra emlékeztetett.

Evelyn_Carnahan>!

Kár, hogy nem vagyok 14 éves. Jobban élveztem volna! :D
Így jár, aki borító alapján választ könyvet!

Cheril>!

Amikor a hó vadul kavarog
És beborul az ég,
Gyermekem, óvakodj,