London, ​Love (Caroline Wood 4,5.) 138 csillagozás

R. Kelényi Angelika: London, Love

Caroline Wood mindössze két napot tölt Londonban, ez a két nap azonban olyan találkozásokkal telik, melyekre álmában sem számított.

Két férfi is felbukkan, akikről azt gondolta, soha többé nem látja már őket… Caro élete szokás szerint nem a tervei szerint alakul, de ez már sem őt, sem pedig az olvasókat nem lepi meg.

Eredeti megjelenés éve: 2021

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
32 oldal · ISBN: 9789635701261
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
30 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635701254

Kedvencelte 13

Most olvassa 3

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 76

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Málnika>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

”De a sors ilyen, nem kérdez, és én hiszek abban, hogy mindennek oka van.”

A Caroline Wood sorozat kiegészítő része egy novella, amely ezúttal Londonba repít minket a főszereplővel. Caro mindössze két napra utazik haza, mielőtt Balatonra indulna. A rövidke írás célja, hogy lezárást adjon Caro férfiügyeinek, különösen, hogy Tommal furán véget ért, telefonon szakítós kapcsolatát rendezze. Hiszen ez az olvasóban is jelentős hiányérzetet hagyott. Ezen praktikus okon kívül olyan semmilyen ez a nagyon rövid rész, néhány béna körítéssel megspékelve. Londonból pedig sajnos semmit sem kapunk, amit kifejezetten hiányoltam. Könnyed limonádé, mely pont kitart, míg egy hideg üdítőitalt kortyolgatva elfogyasztunk.

Pati28 P>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

A London, Love egy kis szösszenet, melyben megtudhatjuk Caro hogyan érzi magát a Rio-ban történtek után. Magyarországi utazása előtt muszáj rendbe szednie összetört szívét, hogy újult erővel indulhasson útnak. Egy régi barátjával ismét összehozza őket a véletlen, így lehetőségük adódik, hogy megbeszélhessék a múltban történteket.
Szükség is van erre a lezárásra, hiszen korábban erre nem volt lehetőségük, így viszont sikerülhet túljutniuk a sérelmeken.
Szédítő Balaton hamarosan találkozunk. :)

Pandaaaa P>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Nagyon cukii volt ez a novella. Ez már hozta a színvonalat és sokkal jobban lekötött mint a Rómás vagy a Hollywoodos.
Nagyon várom a dolgok alakulását és még olvastam volna tovább is ezt a történetet.
Balatoonos rész nem sokára olvasuunk ♥

2 hozzászólás
Könyvpillangó92_εïз P>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Egy kis Caro szösszenet! ♥
Nagyon tetszett ez a rövid, könnyed történet és örülök, hogy feltűnt benne Tom is!
Imádom Caro stílusát, hogy mindig valamilyen zavarbaejtő szituációba keveredik. :)
Különleges ez a novella nekem, mert találkoztam az írónővel és dedikálta is nekem a békéscsabai Álomgyár szülinapi eseménye keretében! ♥
Jó volt egy kis Carot olvasni, míg várakozom a Szédítő Balaton megjelenésére! *. *
Köszönöm @R_Kelényi_Angelika! ♥ Imádom a Caroline Wood sorozatot! ♥

Dorina_S>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

A Rejtélyes Rió vége hatalmas csattanóval zárul, és a folytatást vagy inkább átvezetést a következő részhez egy novellában írta meg az írónő, amely London love címmel jelent meg. Ebben a cirka harmincoldalas szösszenetben sem lesz egyszerű dolga hősnőnknek, ugyanis amellett, hogy elhagyja Párizst és visszatér Londonba más is beköszön az életébe. Családi vészhelyzet miatt Magyarországra kell utaznia, mégpedig a Balatonhoz…Carot ismerve ebből is egy zűrös és humorral fűszerezett kaland fog keveredni.
Fergeteges átvezetés volt a Szédítő Balatonhoz, amelyet már veszek is a kezembe…mert nem tudom elengedni Miss Woodot.

Erikaolvas>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Humoros írás volt számomra.
De örülök, hogy Tomot sikerült teljesen lezárnia.

Mert_olvasni_mindig_jó P>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Mikor jön már a következő rész?

Ezután a kis novella után csak még jobban várom már a következő Caro könyvet! Ez a kis bemelegítés nyárra egyszerre felüdülés és gyötrődés a szívemnek! (felüdölés azért mert még nem tudtam a kezembe kapni a következő részt és gyötrődés azét, mert ez még csak egy novella, de igaz, jobb mint a semmi. ;) )

Egyrészt mindig élményt a következő részét olvasni, még ha csak novella formában is, másrészt ugye ez csak egy novella, ami arra ösztökél, hogy sokkal jobba várjam a következő kötetet.

Mit is írhatnék?

Igaz, hogy egy kis novellát kaptunk, de ez is ugyan olyan élvezető, akár a regények, ráadásul felkészít minket az utána jövő könyvre és sokkal jobban is éhezünk rájuk.

Innen is köszönöm az írónőnek és a kiadónak is a recenziót.

Nem lehetne már most kézhez kapni a folytatást?

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Az ember meggyászolja a szakításait. (…) A léleknek idő kell a gyógyulásra.”

Rebbencs>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Na, ez már tényleg jó volt. A CW könyvek nálam sajnos kezdenek lefelé tartani, mintha a mennyiség a minőség rovására menne és inkább érződik rajta az üzletszaga, mint az, hogy milyen jól kidolgozott történetek ezek. Félreértés ne essék, Angelika még mindig az egyik legkedvesebb szerzőm, szerelmes vagyok a stílusába, de ez a sorozat lassan egyre nagyobb csalódás és bőrlehúzás.
Na, de attól még mindig szívesen veszem kézbe őket, főleg ilyen nyári napokon, de az év többi szakaszában is képes felvidítani, egy kis színt hozni a napokba. A Rio egy elég erős függővéggel ért véget, aminek feloldására már igen kíváncsi voltam, de igazán örülök, hogy ez a novella megszületett, mert nagyon is kellett a két nagy regény közé.
Főleg mivel olyan részét zárja le a sorozatnak, ami eddig nyitott volt. Nálam Tom sokáig nagy kedvenc volt és igazán sajnáltam, ami a Rómában történt, de persze ettől még megértettem, miért alakult úgy. Mégis nagyon örülök ennek a néhány tíz oldalnak, mert végre feszes, lendületes, kerek történetet olvashattam, ahol a Tom szál végleg, rendesen lezárult. Volt benne humor is, könnyedség is, kellő komolyság is. A borító is szép és kellően megalapozza a Balaton előtti helyzetet is. Tetszett, végre annyira, mint a sorozat nyitó kötetei. :)

csillabella>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Jó volt ismét egy kis betekintést nyerni Caroline életébe. Viszont végig azon gondolkoztam, ez miért nem a következő könyv első fejezete. Simán belefért volna, mielőtt elindult a következő útra. Másrészt ezt a lezárást spoiler kicsit azért valahogy jobban körülírhatta volna. Összességében jó volt olvasni, kedvet kaptam a sorozat folytatásához.

Vass_Anita>!
R. Kelényi Angelika: London, Love

Caroval még csak most ismerkedem. Első utam vele londonba vezet ahol kusza szerelmi szálak és családi bonyodalmak sűrűjébe pottyantam.
Az már biztos, hogy zajlik az élet körülötte.


Népszerű idézetek

BertaPalikSzilvi P>!

Nincs olyan nő a világon, aki szeret másodhegedűs lenni.

BertaPalikSzilvi P>!

Kinyitottam az ajtót, és becibáltam a bőröndömet a lakásba.

(első mondat)

BertaPalikSzilvi P>!

Nem volt mit tenni, miután jól kibeszéltük magunkat, Pierre Duvalra póráz került, a kezembe kakizacskó, aztán Lizzy a lelkemre kötötte, hogy az életem árán is vigyázzak rá, majd elindultam kutyát sétáltatni. Nem mondom, hogy ez volt minden vágyam a mai napra, de egy barátért az ember sok mindenre képes. Még a kutyaszarszedésre is.

BBetti86 >!

Ez a jó abban, ha egyedül él az ember. Lehet lusta, haszontalan, nem szól be emiatt senki.

3. oldal

Dóri_Dóra >!

Az ember meggyászolja a szakításait. […] A léleknek idő kell a gyógyulásra.

16. oldal

NagyVani>!

Sosem láttalak papírkönyvet olvasni. Híreket, e-könyveket igen, de rendes, illatos, igazi könyvet nem…

28. oldal

KLAU95 P>!

A léleknek idő kell a gyógyulásra. Nem lehet ragtapasszal leragasztani, vagy ha mégis, akkor egy váratlan találkozás olyan érzés, mintha azt a képzeletbeli ragtapaszt valaki durván letépné a még be nem hegedt sebről.

KLAU95 P>!

Telefonon szakítani és lezárni egy ilyen erős érzelmi kötődést valójában olyan sokk, mint a hirtelen halál.

Nikike_k P>!

-Nem biztos, hogy per pillanat alkalmas vagyok… meg különben is pihenni akartam, holnap utazom Magyarországra, és még Juliával is beszélni akartam, meg végignézni egy évadot a New Amsterdamból, közben felfalni egy doboz citromfagyit, és…

8. oldal

Nikike_k P>!

-Gyere ide, Pidike! Caro! – fordult felém Lizzy.- Bemutatom Pidit. Tisztességes nevén Pierre Duvalt!

11. oldal


A sorozat következő kötete

Caroline Wood sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vladimir Weaver: Ünnepi Zsarátnok
Ruby Saw: Vacsora kilenc főre
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Ruby Saw: A pillangó öröksége
B. E. Belle: Mia
Anne L. Green: Titkok előszele
Ruby Saw: Gázt neki, Család!
Riley Baker: Utóirat: Jobban, mint gondolnád!
Julia Quinn: És boldogan éltek