18. legjobb krimi könyv a molyok értékelése alapján

Doria (Riva nővérek) 108 csillagozás

R. Kelényi Angelika: Doria

A lánynevelde című regényekben feltűnik egy gyönyörű, fiatal lány fotográfiája, akiről csak annyit tudunk, a neve Doria… Fiore és Rizzo próbál rájönni a szépség kilétére, de nem sok eredménnyel. Senki nem tudja, ki ő, kinek a családjához tartozik, és miért őrizget egy képet róla Paolo Aldioni a széfben. A Doria című novella minden kérdésre választ ad…

Eredeti megjelenés éve: 2020

Álomgyár, Budapest, 2021
32 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596049
Álomgyár, Budapest, 2020
32 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596049
Álomgyár, Budapest, 2020

MissFortune>!
R. Kelényi Angelika: Doria

Doria elég titokzatos karaktere maradt a sorozatnak, így kifejezetten örültem, hogy kiegészítő kötetet kapott.
Sajnos elmondható, hogy az ő személyéhez sokkal közelebb nem vitt ez a pár oldal, viszont Marcetti báróhoz annál inkább. Még jobban megismerhettük a báró jellemét, illetve még részletesebben kiderült, hogy mi történt az ő múltjában, ami annyira megrengette az életét.
Doria még mindig érdekes karakter számomra, szívesen olvasnék róla többet.

Réka0128 P>!

De jó volt! ♥

Örültem ennek a kis rövid történetnek, legfőképp Marcetti báró miatt. Nagyon megkedveltem a karakterét és jó volt újra hallani felőle. :) Doria is felkeltette a figyelmem, szívesen olvasnék még róla. A novella vége elég nyitott maradt, úgyhogy remélem tényleg érkezik majd a folytatás. :)

Nokedli28>!
R. Kelényi Angelika: Doria

Megláttam a könyvtárban, és együltő helyemben elolvastam a novellát :)
Kicsit csalódott voltam, örültem volna, ha több információt megtudunk Doriáról, aki szinte alig kapott szerepet a kis történetben. Emellett olyan volt, mintha a régi információkat frissítené fel az írónő.
Nella említése pedig teljesen random volt a novellában, minden felvezetés nélkül csak úgy ott termett Marcetti báró gondolataiban és így is zárult a történet.
Viszont jó volt megtudni, hogy biztos lesz még valamilyen formában folytatása a sorozatnak és néhány pillanat erejéig még be is pillanthattam a báró fejébe ;)

R. Kelényi Angelika: Doria

A lánynevelde második részében teljesen odavoltam Laurentino Marcetti báróért. Nekem ő és Nella Rivera volt az abszolút favorit, ezért is nem akartam elhinni, hogy Angelika így zárta le kettejük történetét…és szerencsére született is egy novella, amelyben számos kérdésre választ kapunk.

Nagyon jó volt beleátni a báró úr fejébe, olvasni az ő gondolatait, a szemszögét. Ha lehet még inkább a kedvencem lett. A nyers modora, a viselkedése ismét magával ragadó volt. Viszont ugyanannyi nyitott kérdés keletkezett, mint az előzmény végén….de azért oldóttak is meg jócskán.

A vége reménykedésre ad okot. Alig várom, hogy olvassam a folytatást…és hogy Laurentino Marcetti báróval a császárvárosba utazzunk, és belekezdjük egy csodálatos szerelmi walzerba közte és Antonella között.

Ács_Milán>!

Folytatása következik…
Ide vele, de azonnal!

R.Kelényi Angelika Riva nővérek sorozatát nagyon szerettem, így nem volt kérdéses, hogy a hozzá kapcsolódó kis novellát is el szeretném-e olvasni, mert természetesen igen!
Nagyon jó volt a történetből már megismert szereplőkkel újra találkozni, hacsak pár oldal erejéig is.
Doriáról ugyan nem sok mindent tudhatunk meg ebben a novellában, viszont Marcetti báróról talán annál többet. Francesca pedig ebben a pár oldalban is be tudott mutatkozni, de rendesen.
Függetlenül attól, hogy valaki ismeri-e a teljes történetet vagy sem, a novella önmagában is érthető és szórakoztató olvasmány.

Kitti_Kinczer>!
R. Kelényi Angelika: Doria

Hát ide nekem a folytatást! Ez olyan volt, mintha egy regénynek csak az előszavát kaptam volna meg! Jaj istenem, hát a bárót azt hiszem kicsit már kedveltem az előző kötetben, de mást igazán nagyon megkedveltem és még annak is örülök, hogy Nella és közte nincs végleg mindenek legalábbis remélem.
Örültem Regina sors fordulásának, ezt érdemelte, hogy valaki végre kiálljon érte és segítsen neki. Viszont Francesca dolgot ne, értettem, hiszen egy vipera az a nő, már az első megjelenésénél tudtam, a pasik ennyire vakok?!
Remélem mi hamarabb kapok még folytatást, mert nagyon érdekel!

Paulina_Sándorné P>!
R. Kelényi Angelika: Doria

Nagyon rövidke kis novella volt. Bár nem ismerem az előzményeket, arra jó volt, hogy felkeltse az érdeklődésemet a teljes történet iránt. Szimpatikus volt Marcetti, akinek az élete nem semmi lehetett. Milyen érdekes, hogy sok embernek a halál közelsége mennyi erőt ad az igazság kimondására. Sajnos csak ekkor jutnak el oda.

Ella_Steel I>!
R. Kelényi Angelika: Doria

Nagyon reméltem, hogy ebbe az irányba kanyarodik el a történet. Várom a folytatást <3

Dorina_S>!

Közel állt hozzá, hogy beleszeressen, és most, egy hónap elteltével is éppolyan intenzíven érezte az illatát, a bőre selymét, látta maga előtt gyönyörű arcát, mindent beragyogó mosolyát és huncut szemét, mint akkor, amikor…

Dorina_S>!

Talán először az életében, tanácstalanul bámult egy nőre, és nem értette a helyzetet.

Dorina_S>!

[…] amit Laurentino Marcetti akar, az Laurentino Marcettié lesz.

Dorina_S>!

Valójában egyetlen nőre vágyott, de az a szemébe hazudott, megpróbálta becsapni, ezért ő elutasította a szerelmét. Pedig az a nő lehetett volna fontos is a számára. Nagyon fontos.